Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ne cok sey var almamız gereken yaa...bizim ev biraz soguk oldugu için su buhar makinelerinden de alcam ben..süt sagma makinesi de gerekecek ileride..sonra ateş ölçer termometre küvet yatak nevresim battaniye.......akannehir kızlar yaa bir de sey sorcam size su uyku tulumları var yaaa onlardan almayı düşünüyo musunuz gerek var mıdır acaba?

ben almadım. almayı şimdilik düşünmüyorum. ihtiyaç olursa alırım. olacağını sanmıyorum nedense.

ev soğuksa bence almak gerekir canım içine koyup yatıracan işte sıcak sıcak

ben önceden sormuştum ya klimalı ortamda durdurmayacak mıyız bebeği diye geçen okudum bi yerde üzerine gelmedikten sonra klimalı ortamda bulunmasında sakınca yok diyor. o yüzden üşüyeceğini sanmıyorum.

evet park yatagın içine tulumu yerleştirince güzel olur diye düşündüm sıcacık yatar bebişş..a.s
bencede canım
ben alcam sanırım yorganla pek rahat edemiyolarmıs ilk aylarda diye okumustum bi yerlerde..ne kadar dogrudur bilemem tabiia.s
evet canım eli kolu yorganın dışına çıkar hareketli olacakları için ama uyku tulumunun içinde birşey olmaz sıcacık tutar onu

canım belki sizin orda tuluma ihtiyaç olmaz sonuçta sıcak memlekette yaşıyosun baksana kışı bile klima ile atlatıyosunuz biz doğalgazın derecesini epey bi yükseltiriz herhalde bebiş üşümesin diye

evet evet ona çok katılıyorum. bizde mart çıktı mı yaz geldi demektir. dün bile herkes denize giriyordu piknik yapıyordu. kış taş çatlasın 3 ay sürer burda. ama ben kastamonuda kütahyada da yaşadım oraların kışlarını da biliyorum yani. bizim burda kış demeye bin şahit ister. kar zaten asla yağmaz. çoğu zaman öğleden sonra hep güneşli olur. sabahları soğuk olur biraz, yağmur yağar o kadar.

kızlar yaa aklıma takıldı şimdi...hastanede dogumdan sonra kaldıgımız sürecte bebek nerde yatıyo bi fikriniz var mı??

Son düzenleme:
kızlar yaa aklıma takıldı şimdi...hastanede dogumdan sonra kaldıgımız sürecte bebek nerde yatıyo bi fikriniz var mı??

normal doğum olunca hemen çıkıyosun galiba canım sezeryandada 1gün yatılıyor galiba yanına getirip sana veriyorlarda sonra yanındamı yatıyor acaba bebek hiç küçük bebeği olan birini ziyarete gitmedimki hastaneye canım inan bilmiyorum yani

benimde kafamı mart anneleri karıştırdı bugün konuşmuşlar bişey anlamadım. şimdi ben 21. haftanın içindeyim. sattan 1 hafta öndeyim. 5 aylık mı 6 aylık mı hamileyim? ben 5 aylık diyordum sorana. 5 bitti 6 ya mı girdim şimdi ben?

canım bak 9 ay 10 gün deniliyor ya tamamına o da şöyle :
9x30=270+10=280 (ay hesabı 30 günden yapılıyor)
40 hafta da 7 ile carpınca 280 gün...yani kısacası şöyle yaptıgımızda tam hesap cıkıyor:
21x7=147 147/30=4,9 yani 21. haftan bittiginde 5 ay tam bitmemiş olacak bi kaç gün daha gecince bitiyor.
22. hafta bittiğinde 5 ay tamamlanmış oluyor.
20. hafta bittiğinde de 4,67 aylık oluyora.s

ben gidersem bakayım bi napıyolarmıskaydirigubbakcemile3

formüllere bak hey yavrum işimiz gücümüz hesap oldu gerçi ben muhasebeciyim hergün hesap yapıyorumda bu sizede bulaştı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
o zaman ben 4 aylık hamileyim daha 20.hafta bitince 4,5 aylığım diyeceğim

yani denizcim 22+0 ve ileriki günlerde 5 ay tamamlanmış oluyo ve 6. ayın içinde oluyosun...mart annelerine ben de baktım da onlar hesabı karıstırmıs iyice...herkes bir ayı 4 hafta olarak kabul ediyo ama 4 hafta 28 gün ve şubat dısında hiçbir ay 28 gün cekmiyo. o yüzden karıstırıyolar hangi ayda olduklarını...

one gı profesör gibi anlatmışın çok hoşuma gitti.teşekkür ettim. iyi ya bende korktum iyice doğum yaklaştı diye. ben millete 5 aylık diyodum bi anda 6 aylık fikrine alışamadım haliyle.

deniz hanım yemekteyizi açtın mı ohaoldumsmile
anaaaaa iyi ki hatırlattın gııı. unuttum gitti. bende tam akşama ne yapsam diye düşünüyodum. siz ne yapacaksınız fikir verin bana yav. açıom hemen yemekteyizi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…