aayyy ne güzel canm yaaa sonunda kavuşcan
benimde 20 gün kaldıı kavuşmamıza
ciğdemciim sende oralara gidince unutma bizi:a015:
maşallah canım. benimde teyzemin bir oğlu var uzakta olsakta elimde büyüdü sayılır kız gibi erkek çocuğuydu çok kibar bi yüzü vardı çok masumdu. hep dua ederim benim oğlumda ona benzer inşallah diye. gerçi şimdi o da baya büyüdü sevdiği kızla aralarında söz bile yaptılar. ama maşallah aslanlar gibi çok yakışıklı bi erkek oldu.
kıs ben ilkokula ortaokula giderken o minik bebişti ben kucağımdan indirmezdim kimselere vermezdim altını değiştirmek hariç herşeyini ben yapmak isterdim o anlamda yani. kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar diliyorum.nasıl elinde büyüdüğü kızz
oğlan söz bile takmış..siz aynı anda büyümüşsünüz gibi
nereye gidiyon niye gidiyon ki?
hoşgeldinn şekerr..
dularımız seninleee..
geçmişi oku gel hadi bekliyoruz seniii..
opuyorumnanaktan
kıs ben ilkokula ortaokula giderken o minik bebişti ben kucağımdan indirmezdim kimselere vermezdim altını değiştirmek hariç herşeyini ben yapmak isterdim o anlamda yani. kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar diliyorum.
kıs ben ilkokula ortaokula giderken o minik bebişti ben kucağımdan indirmezdim kimselere vermezdim altını değiştirmek hariç herşeyini ben yapmak isterdim o anlamda yani. kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar diliyorum.
libya'ya gidiyorum denizcim, biz karı koca mühendisiz, hep şantiyelerde çalışıyoruz, bundan önce de qatar'da ve ürdün'deydik. eşimin yeni işi libya'da trablusta. işte o eylül sonunda gidip başlamıştı, yerimizi falan ayarladı, şimdi ben de yanına gidiyorum. en az 3 sene devam edecek ordaki işimiz, kısmetse tabii :) biraz zor bir iş ama biz bir 5 sene falan daha böyle devam etmeyi düşünüyoruz, sonrası nasip kısmet
opuyorumnanaktan
neeeeeeeeeeeeeeeeeeee
3 sene orda mı olacaksınız senağlamasenağlama
3300ü kutlayalım hadi :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
4 ayda bir 20 gün yıllık izne geleceğiz türkiye'ye.
e biz qatarda da 2 sene kaldık, kolay değil şekerim :)
yurt dışı olunca sanki bana imkansız gibi geldi
sanki bizde öyleyiz aslın da türkiyedeyiz aileden uzakda duruyoz
ben ilk defa ailemden uzak hiç tanımadığım
yere geldim ve 3 senedir burdayız..
valla ben nişanlıyken gitmiştim ilk eşimin yanına, 2 ay sonra da evlendik zaten.
neresi olduğu önemli değildi, onunla olduktan sonra :)
birbirimize destek olup yuvarlanır gideriz demiştik, öyle de oldu. eh sıkıntısı çok ama katlanılmaz değil, en azından tatillerimizi genellikle ailelerimizle geçiriyoruz, güzel oluyor :)
kızlar ben bişeyler yiyip geleceğim, bugün koşturmaktan doğru dürüst beslenmedim :S
kızlar ben bişeyler yiyip geleceğim, bugün koşturmaktan doğru dürüst beslenmedim :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?