ha o kutlamayı yapabiliriz ama o da eşimin hareketlerine bağlı tabikaydirigubbakcemile3 vurdumduymaz hiçbişey yok gibi davranırsa güsel olmaz. ama önemsediğini hissedersem tabiki güzel bi sohbet sarılma vs olabilir tabiki. hediye değilde değişik bi süpriz olsa daha güzel olabilirdi belki.sizde gece kutlarsınız canım illa hediyemi demi:kedi::kedi::kedi::kedi:Şeniz
benim hiç aklıma gelmemişdi
eşim istedi tanıştığımız gün ve ayda evlenelim die
o yüzden düğünümüz perşembe günü oldu kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
doğum günüm 28 mayıs
evlilik 28 haziran yazık adama yaa :::)))
iyi akşamlar canımcım. sana hediye alan kocişine pilav yapcan tabekaydirigubbakcemile3ben çıkıyorum bebişler pilav yapıcam .. kociş bgn geç gelicğni söylemişti ama gelir yarım saate kadr.
kocaman öptüm hepinizideeeopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sizde gece kutlarsınız canım illa hediyemi demi:kedi::kedi::kedi::kedi:Şeniz
iyi akşamlar canımcım. sana hediye alan kocişine pilav yapcan tabekaydirigubbakcemile3
bizimde hep üst üste...
nikah 5 mayıs
ilk düğün 13 haziran
evlilik yıldönümü 3 temmuz
benim doğum günüm 18 temmuz
tanışma yıl dönümümüz 20 temmuz
eşimin dogum günü 21 temmuzz
ilişkinin başlaması 20 eylül
herşey üst üste benim kociş iflas etmese iyi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben çıkıyorum bebişler pilav yapıcam .. kociş bgn geç gelicğni söylemişti ama gelir yarım saate kadr.
kocaman öptüm hepinizideeeopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kıs mantı yapsan bende hediye alırdım sana:roflol:hediyem 2gün önce geldi canım
o gün mantı yaptım:1closedeyes:
ha o kutlamayı yapabiliriz ama o da eşimin hareketlerine bağlı tabikaydirigubbakcemile3 vurdumduymaz hiçbişey yok gibi davranırsa güsel olmaz. ama önemsediğini hissedersem tabiki güzel bi sohbet sarılma vs olabilir tabiki. hediye değilde değişik bi süpriz olsa daha güzel olabilirdi belki.
yuhh yazık yaaaa
aaaaaaa bebişim beni kandırdı daha demin az bi işim kaldı gelicem montajımı bitirip diyodu, siyah takım elbise, beyaz gömlek giymiş gelmiş seni yemeğe götürcem diyo oleeeeyyy zemuszemuszemuszemus neyse gece de ben süpris yapıyım bari güzel bişiler giyip :1ninca:
edam avatarındaki güsel kıs kim yeğenin felan mı?
maşallah canım. benimde teyzemin bir oğlu var uzakta olsakta elimde büyüdü sayılır kız gibi erkek çocuğuydu çok kibar bi yüzü vardı çok masumdu. hep dua ederim benim oğlumda ona benzer inşallah diye. gerçi şimdi o da baya büyüdü sevdiği kızla aralarında söz bile yaptılar. ama maşallah aslanlar gibi çok yakışıklı bi erkek oldu.evet kuşum ablamın kızı..
şuanda onunla konuşuyorum daha siirtte döneli 1 ay oldu kıyameti koparıyor ne zaman geleceksin diyee..
herkese merhaba a.s.
yorucu bir günün ardından yeni oturabildim, geçmişi okuyup geliyorum hemen.
bu arada kocişim biletimi almış, perşembe yolcuyum arkadaşlar, benim için dualarınızı eksik etmeyin, yaban ellerde yalnız kalmayayım
nereye gidiyon niye gidiyon ki?herkese merhaba a.s.
bu arada kocişim biletimi almış, perşembe yolcuyum arkadaşlar, benim için dualarınızı eksik etmeyin, yaban ellerde yalnız kalmayayım
maşallah canım. benimde teyzemin bir oğlu var uzakta olsakta elimde büyüdü sayılır kız gibi erkek çocuğuydu çok kibar bi yüzü vardı çok masumdu. hep dua ederim benim oğlumda ona benzer inşallah diye. gerçi şimdi o da baya büyüdü sevdiği kızla aralarında söz bile yaptılar. ama maşallah aslanlar gibi çok yakışıklı bi erkek oldu.
herkese merhaba a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?