Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

sizde gece kutlarsınız canım illa hediyemi demi:kedi::kedi::kedi::kedi:Şeniz
ha o kutlamayı yapabiliriz ama o da eşimin hareketlerine bağlı tabikaydirigubbakcemile3 vurdumduymaz hiçbişey yok gibi davranırsa güsel olmaz. ama önemsediğini hissedersem tabiki güzel bi sohbet sarılma vs olabilir tabiki. hediye değilde değişik bi süpriz olsa daha güzel olabilirdi belki.

bizimde hep üst üste...
nikah 5 mayıs
ilk düğün 13 haziran
evlilik yıldönümü 3 temmuz
benim doğum günüm 18 temmuz
tanışma yıl dönümümüz 20 temmuz
eşimin dogum günü 21 temmuzz
ilişkinin başlaması 20 eylül

herşey üst üste benim kociş iflas etmese iyi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum bebişler pilav yapıcam .. kociş bgn geç gelicğni söylemişti ama gelir yarım saate kadr.
kocaman öptüm hepinizideeeopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyi akşamlar canımcım. sana hediye alan kocişine pilav yapcan tabekaydirigubbakcemile3

yuhh yazık yaaaa

ben çıkıyorum bebişler pilav yapıcam .. kociş bgn geç gelicğni söylemişti ama gelir yarım saate kadr.
kocaman öptüm hepinizideeeopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

görüşürüz canımm öpüyorum senii opuyorumnanaktan

aaaaaaa bebişim beni kandırdı daha demin az bi işim kaldı gelicem montajımı bitirip diyodu, siyah takım elbise, beyaz gömlek giymiş gelmiş seni yemeğe götürcem diyo oleeeeyyy zemuszemuszemuszemus neyse gece de ben süpris yapıyım bari güzel bişiler giyip :1ninca:

evet katılıyommm sana :kedi::lepi:

aaaaaaaaaaa süperrrrrr hihoyyyt hihoyyyt

herkese merhaba a.s.
yorucu bir günün ardından yeni oturabildim, geçmişi okuyup geliyorum hemen.
bu arada kocişim biletimi almış, perşembe yolcuyum arkadaşlar, benim için dualarınızı eksik etmeyin, yaban ellerde yalnız kalmayayım

evet kuşum ablamın kızı..
şuanda onunla konuşuyorum daha siirtte döneli 1 ay oldu kıyameti koparıyor ne zaman geleceksin diyee..
maşallah canım. benimde teyzemin bir oğlu var uzakta olsakta elimde büyüdü sayılır kız gibi erkek çocuğuydu çok kibar bi yüzü vardı çok masumdu. hep dua ederim benim oğlumda ona benzer inşallah diye. gerçi şimdi o da baya büyüdü sevdiği kızla aralarında söz bile yaptılar. ama maşallah aslanlar gibi çok yakışıklı bi erkek oldu.

aayyy ne güzel canm yaaa sonunda kavuşcan
benimde 20 gün kaldıı kavuşmamıza
ciğdemciim sende oralara gidince unutma bizi:a015:

nereye gidiyon niye gidiyon ki?

nasıl elinde büyüdüğü kızz
oğlan söz bile takmış..siz aynı anda büyümüşsünüz gibi

hoşgeldinn şekerr..
dularımız seninleee..
geçmişi oku gel hadi bekliyoruz seniii..
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…