hııı ayy ben olsam çook hayal kırıklığı yaşardım...
deseydin ya bana bari künye alaydın oda yatırım olurdu hemde ben mutlu olurdum die
testi silik çıkmıştı ama:uhm:
aman bu erkek milleti de ne yapsa yaranamaz zaten size:roflol:hayal kırıklığı oldu tabi söyledim mail baktığımı bende bana sürpriz yapcksn sandım dedim:1closedeyes:
oda diyo buda senin aklıma geldi ama beğenmezsin belki die seçemedim diyo.. birlikte alcakmışız istediğimi .. bakalımCADIARZU
hoşgeldinn şeker özledik senii..
evet bende onu merak ediyorum ama kubi benimki hep böyle çıkıyor diyor nedense??
aman bu erkek milleti de ne yapsa yaranamaz zaten size:roflol:
ya tabiişte diyom ya hiçbişey gelmese nolacağıdıkaydirigubbakcemile3 bizimde bugün tanışma yıldönümümüz ama kutlamıyoz nedense. söz nişan olunca kutluyoz ama tanışmayı neden kutlamıyoz. ailelerden gizli gizli fingirdedik diye kutlamaya layık mı bulmuyoz ne anlamadımkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan yok canım onada sevindim ama bir taraftanda buruktum işte çünkü ne bekliyodum ne geldisempatiksalakcinni
bende özledim canım.. uzun süredir görüşemiyoruz yine:)
evet bende söyledim onu kendisine senin hep silik çıkıyo diye .. çok beklediğimde silik çıkabiliyodu bu sefer hemen gözüktü dedi
o kan testi yaptırmıştır duramamıştır.. sürprizmi yapck acaba bize
ya tabiişte diyom ya hiçbişey gelmese nolacağıdıkaydirigubbakcemile3 bizimde bugün tanışma yıldönümümüz ama kutlamıyoz nedense. söz nişan olunca kutluyoz ama tanışmayı neden kutlamıyoz. ailelerden gizli gizli fingirdedik diye kutlamaya layık mı bulmuyoz ne anlamadımkaydirigubbakcemile3
e ama mantıklı bi açıklaması var mı sence kaydirigubbakcemile3 asıl en önemli tarih bu. bugün tanışmasak ne söz ne nişan olacaktı. ama biz onları kutluyoz vesile olan bugünü kutlamıyoz. insanoğlu nankördür derlerdi de inanmazdımkaydirigubbakcemile3ayyy denizzz gülmekten öldürdün beniiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
öyle düşünme canım yaa.. tanışma yıldönümünü kutlayan erkek belki sayılacak kadr azdırya tabiişte diyom ya hiçbişey gelmese nolacağıdıkaydirigubbakcemile3 bizimde bugün tanışma yıldönümümüz ama kutlamıyoz nedense. söz nişan olunca kutluyoz ama tanışmayı neden kutlamıyoz. ailelerden gizli gizli fingirdedik diye kutlamaya layık mı bulmuyoz ne anlamadımkaydirigubbakcemile3
evet denk gelemiyoruz nedenseee...
evet bende gördüm onu inş hamiledir bize güzel bir süpriz yaparr..
gelsin haber vermediği için kızıcam kubiyeeklava:
e ama mantıklı bi açıklaması var mı sence kaydirigubbakcemile3 asıl en önemli tarih bu. bugün tanışmasak ne söz ne nişan olacaktı. ama biz onları kutluyoz vesile olan bugünü kutlamıyoz. insanoğlu nankördür derlerdi de inanmazdımkaydirigubbakcemile3
e ama mantıklı bi açıklaması var mı sence kaydirigubbakcemile3 asıl en önemli tarih bu. bugün tanışmasak ne söz ne nişan olacaktı. ama biz onları kutluyoz vesile olan bugünü kutlamıyoz. insanoğlu nankördür derlerdi de inanmazdımkaydirigubbakcemile3
bizim tanışma ve evlilik yıldönümüz aynı gün
28 haziran...:)) 2 de aradan çıkıyo
önümüzdeki ay 10 kasım da eşimin doğum günü:))
bizim tanışma ve evlilik yıldönümüz aynı gün
28 haziran...:)) 2 de aradan çıkıyo
önümüzdeki ay 10 kasım da eşimin doğum günü:))
bana hamiş gibi geliyo ama hayırlısı...
ohh ne güzel ayarlamışsınız öylee...
ne bilim burda akşama kadar dükkan bekleyince kutlayasım varsa da gitti. dışarı çıkabilseydim hazırlık yapabilseydim belki ama tıkıldım kaldım buraya 12:30 dan beri. ne yapayım bu saatten sonra. her yer kapandı karardı zaten.demekki sende istemiyon
adam mı seni teşvik edecek kutlamak için..
o kutlamazsa sen kutla:umursamaz:
ne bilim burda akşama kadar dükkan bekleyince kutlayasım varsa da gitti. dışarı çıkabilseydim hazırlık yapabilseydim belki ama tıkıldım kaldım buraya 12:30 dan beri. ne yapayım bu saatten sonra. her yer kapandı karardı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?