Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar balkabağı çorbası deneyime başlıyorum bir süre mutfaktayım düdüklüye koyup geliyorumm..
bakalım nasıl olacakk

kızlar bişey sorayım :)) şimdi bu soğan kürünü yapıcam ben bu ay ama kist falan varsa zararı olmaz değil mi?yani var mı yok mu hiçbir fikrim yok ama ya varsa bi zararı olmaz değil mi?

kızlar bişey sorayım :)) şimdi bu soğan kürünü yapıcam ben bu ay ama kist falan varsa zararı olmaz değil mi?yani var mı yok mu hiçbir fikrim yok ama ya varsa bi zararı olmaz değil mi?

kistin yok olur bu kürle
kistine bi zarar gelmemesinimi istiyorsun canım anlamadım yani

inşallah rabbim yuvalarımızı şenlendirsin bebişlerle
amin canım inşallah
soğan kürü zaten kist falan varsa yapılıyor cicim tam olarak ne sormak istedinki
eğer kist iltihap yoksa yapmana gerek yok,o zaman incir kürünü yapabilirsin onun yerine..
yada bence önce bir doktora görün,gerçi kist varsa mutlaka bir belirti veriyor adet düzensizliği gibi..

ya zaten son aylarda adetim 40 günde bir oluyor..bide adetim hep 5 günde tamamen biterdi bu defa2-3 gün uzadı ve bu ay hep ilişkiden sonra çok ağrım oluyor,baktım netten kist belirtisi diyor

ya zaten son aylarda adetim 40 günde bir oluyor..bide adetim hep 5 günde tamamen biterdi bu defa2-3 gün uzadı ve bu ay hep ilişkiden sonra çok ağrım oluyor,baktım netten kist belirtisi diyor

sen bir doktora görün derim ben nimetçim ihmal etme lütfen..
40 günde bir adet olmak normal değil
birşey varsa baştan tedbirini almak en iyisi sonradan büyürse daha kötü olur..
git doktora için rahat etsin..

sen bir doktora görün derim ben nimetçim ihmal etme lütfen..
40 günde bir adet olmak normal değil
birşey varsa baştan tedbirini almak en iyisi sonradan büyürse daha kötü olur..
git doktora için rahat etsin..

nimet handan bu konuya el attığsa hiç şansın yok...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…