hoşbuldumopuyorumnanaktan evet nette sorun vardı giremiyordummerhaba hoşgeldin,yoktun ne zamandır..
iyiyiz sen nasılsın?
teşekkür ederım bende iyiyim ekim listesınde kırmızı kartı görenlerdenım kasıma inşaallah
inşallah hperi geçmişi okuyamadım merakımdan soruyorum ilk bebekmi olacak nekadardır beklıyorsunhayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay gelir bebişin
inşallah hperi geçmişi okuyamadım merakımdan soruyorum ilk bebekmi olacak nekadardır beklıyorsun
inşallah rabbim yuvalarımızı şenlendirsin bebişlerleben 2 yıldır bekliyorum canım 3,5 yıllık evliyim.
29 yaşındayım..
inşallah gelmeye karar verirse inatçı keçi ilk bebeğimiz olacak..
teşekkür ederım bende iyiyim ekim listesınde kırmızı kartı görenlerdenım kasıma inşaallah
kızlar bişey sorayım :)) şimdi bu soğan kürünü yapıcam ben bu ay ama kist falan varsa zararı olmaz değil mi?yani var mı yok mu hiçbir fikrim yok ama ya varsa bi zararı olmaz değil mi?
kistin yok olur bu kürle
kistine bi zarar gelmemesinimi istiyorsun canım anlamadım yani
amin canım inşallahinşallah rabbim yuvalarımızı şenlendirsin bebişlerle
soğan kürü zaten kist falan varsa yapılıyor cicim tam olarak ne sormak istedinkikızlar bişey sorayım :)) şimdi bu soğan kürünü yapıcam ben bu ay ama kist falan varsa zararı olmaz değil mi?yani var mı yok mu hiçbir fikrim yok ama ya varsa bi zararı olmaz değil mi?
amin canım inşallah
soğan kürü zaten kist falan varsa yapılıyor cicim tam olarak ne sormak istedinki
eğer kist iltihap yoksa yapmana gerek yok,o zaman incir kürünü yapabilirsin onun yerine..
yada bence önce bir doktora görün,gerçi kist varsa mutlaka bir belirti veriyor adet düzensizliği gibi..
kistin yok olur bu kürle
kistine bi zarar gelmemesinimi istiyorsun canım anlamadım yani
ya zaten son aylarda adetim 40 günde bir oluyor..bide adetim hep 5 günde tamamen biterdi bu defa2-3 gün uzadı ve bu ay hep ilişkiden sonra çok ağrım oluyor,baktım netten kist belirtisi diyor
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kistini
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kistini
sen bir doktora görün derim ben nimetçim ihmal etme lütfen..
40 günde bir adet olmak normal değil
birşey varsa baştan tedbirini almak en iyisi sonradan büyürse daha kötü olur..
git doktora için rahat etsin..
sen bir doktora görün derim ben nimetçim ihmal etme lütfen..
40 günde bir adet olmak normal değil
birşey varsa baştan tedbirini almak en iyisi sonradan büyürse daha kötü olur..
git doktora için rahat etsin..
niye gülüyon kızzkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?