Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar bana da müsaadee artık gitme vaktim geldi....yarın görüşürüzzz...kendinize cooooooooook iyi bakınopuyorumnanaktan

napiim handan ya öle uzandım eda nın verdiği tarifi denedim biraz msn de takıldım tv çamaşır as fan filan derken bu saat oldu boshayallersmile
ee nasıl oldu peki tadına baktınmı?
evet yaa zaman geçiveriyor evde işlerle uğraşınca..
handan başbaşa kaldık kuzum sultanda görüntü var ses yok
olumunekankayizsmile

sultaaaaaaan kız nerdesinnn

kızlar geçmişe tamamen bakamadım ama kulak misafiri oldum da bende yorum yapiim dedim ...
kubicim anne ne amaçlı dedi bilmiyorum belki gerçekten gerçeklik payı vardır ama benim bildiğim cnm hiç bi zararı yok çünki özellikle hamilelikte her ay kan alıyolar kan sayımına ve bi çok şeye bakıyorlar zararlı olsa her ay yapmazlardı heralde bu tahlilleri en azından riski varsa göze alamazlar bence sen git kan ver kuzum hakkın da hayırlısı ........

ee nasıl oldu peki tadına baktınmı?
evet yaa zaman geçiveriyor evde işlerle uğraşınca..

olumunekankayizsmile

sultaaaaaaan kız nerdesinnn

daha tadına bakmadım cnm dolapta dinlenmesini bekliyorum iice donsun ıs acaba eda bunu ne zaman kesiyo servis yapacağı zaman mı yoksa artık kesip şekil verebilirmiyim :uhm:

tadını da yarın yazarım eşim pasta canavarı ne diycek beğenecek mi daha sonra edanın puanını veririz :roflol::roflol::roflol::roflol:

melabaaaaopuyorumnanaktan kıs gül konuşa konuşa canımı istettin ha tadına bakta bende yapayım güzel olduysa bariaklinialirimsmile

melabaaaaopuyorumnanaktan kıs gül konuşa konuşa canımı istettin ha tadına bakta bende yapayım güzel olduysa bariaklinialirimsmile

kıs dünde ben adını duydum nasıl cnm istedi :roflol::roflol:

denizcm edanın sürekli yaptığı tatlı tadı garanti ani hem çok basit evde her an bulunabilecek malzemeler hemde görüntü süper tadıda eminim öyledir tarifini istersen veriim denizcim ........

hahaa yapan gül ama puanı edaya vereceğiz :roflol: :roflol:

bu arada eda bir anda kayboldu,nereye gitti bu kızz

burdayım canlarım opuyorumnanaktan

huhuuuu

hoşgeldin şekercimmmm

hahaa yapan gül ama puanı edaya vereceğiz :roflol: :roflol:

bu arada eda bir anda kayboldu,nereye gitti bu kızz

huhuuuu

hoşgeldin şekercimmmm
oooo handan hanım görüşemedik ne zamandır? büyük gün yaklaşıyo adım adım. nasılsın neler hissediyorsun?

yemekteyizi seyreden yok galiba
kimse bana cevap yazmadı
adamı boğabilirim dedimmmmm alsanaalsanasmile

ay efet mümkünse isteyebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…