hoşbulduk banucum handancım ..
kızlar bana da müsaadee artık gitme vaktim geldi....yarın görüşürüzzz...kendinize cooooooooook iyi bakınopuyorumnanaktan
napıyosun canım?
ee nasıl oldu peki tadına baktınmı?napiim handan ya öle uzandım eda nın verdiği tarifi denedim biraz msn de takıldım tv çamaşır as fan filan derken bu saat oldu boshayallersmile
olumunekankayizsmilehandan başbaşa kaldık kuzum sultanda görüntü var ses yok
ee nasıl oldu peki tadına baktınmı?
evet yaa zaman geçiveriyor evde işlerle uğraşınca..
olumunekankayizsmile
sultaaaaaaan kız nerdesinnn
burdayım canlarım opuyorumnanaktan
kıs tickerım nasıl olmuş?burdayım canlarım opuyorumnanaktan
melabaaaaopuyorumnanaktan kıs gül konuşa konuşa canımı istettin ha tadına bakta bende yapayım güzel olduysa bariaklinialirimsmile
daha tadına bakmadım cnm dolapta dinlenmesini bekliyorum iice donsun ıs acaba eda bunu ne zaman kesiyo servis yapacağı zaman mı yoksa artık kesip şekil verebilirmiyim :uhm:
tadını da yarın yazarım eşim pasta canavarı ne diycek beğenecek mi daha sonra edanın puanını veririz :roflol::roflol::roflol::roflol:
burdayım canlarım opuyorumnanaktan
hoşgeldin şekercimmmmmelabaaaaopuyorumnanaktan kıs gül konuşa konuşa canımı istettin ha tadına bakta bende yapayım güzel olduysa bariaklinialirimsmile
oooo handan hanım görüşemedik ne zamandır? büyük gün yaklaşıyo adım adım. nasılsın neler hissediyorsun?hahaa yapan gül ama puanı edaya vereceğiz :roflol: :roflol:
bu arada eda bir anda kayboldu,nereye gitti bu kızz
huhuuuu
hoşgeldin şekercimmmm
ay efet mümkünse isteyebilir miyim?kıs dünde ben adını duydum nasıl cnm istedi :roflol::roflol:
denizcm edanın sürekli yaptığı tatlı tadı garanti ani hem çok basit evde her an bulunabilecek malzemeler hemde görüntü süper tadıda eminim öyledir tarifini istersen veriim denizcim ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?