edoşşş tarifler vermişin ama halaaa bana gelmedi neden acabaaa:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
doğru aslında bende hiç izlemezdim ama evde olunca bakıyorum işte..handan ben izlemiyorum yemekteyizi hem salak insanlar gereksiz yere geriliyrum hemde cnm çekiyo bi çok şeyi :kedi:
seyretsen kesin sen benden önce boğardın canımbende iyi sayılırım. doktor telaşını atlatmaya çalışıyoruz. önceki kadar stres yapmıyorum tabi artık. ama hala araştırmalarımız devam ediyor. bunun dışında yemekteyizi normalde izlerdim ama dünde izleyemedim misafir geldi dükkana. bugünde ben annemle çarşıdaydım yeni geldim yine kaçırdım o yüzden yorum yapamadım yoksa o boğacağın her kimse yardım ederdim mutlaka:roflol:
evet canım bende takılmıyorum o yüzden her bünye farklı herkeste bambaşka belirtiler oluyor..bekliyorum sabırlaa bakalım göreceğiz.ya handan belirtilere takılma cnm ya burda kk da bi çok kişinin saydığı belirtiler tamamen psikoolojik çok abartılı çünki daha en fazla 2 haftalık kuzun belirtiler için çok erken cnm bi kaç küçük belirti dışında bende en az 2 ay sonra belirtiler yani fiziksel değişimler başladı cnm o yüzden belirtilere takılma ......
evet canımmm boğalımmm hep beraberrbendeeeeeeeeeeee
engini diyorsun dimi kuşumm??
kuşş engin beyimi dion
hahaa yapan gül ama puanı edaya vereceğiz :roflol: :roflol:
bu arada eda bir anda kayboldu,nereye gitti bu kızz
ayy puanı bana mı veriyorsunuzz :kedi: :kedi:
ben devamlı yapıyorum tadı çok güzel oluyorr..
biraz sarması zor ama biraz fazla bekletirsen sarılıyor..
denizcim istersen sana da veririm tarifi..
burdayım kuşummm mutfaktaydımm
bende kocişe kızdımm yemek yüzündenn kaydirigubbakcemile3
handancım tarifi verdi diye puan vericez arif onun hakkını yemiyelim olumunekankayizsmile
gönderdim sanada kıs alsanaalsanasmilene bağırıyon gel bana hazır yapılmış var yeriz birlikte cokacimcoook
aaaaa edam da gelmiş delikafadulden
doğru aslında bende hiç izlemezdim ama evde olunca bakıyorum işte..
seyretsen kesin sen benden önce boğardın canım
stres yapmamana sevindim canımm,bu kadar mükemmelini arama yok çünkü önemli olan bilgili ve ilgili olması seni doğru yönlendirebilmesi..İnşallah bulacaksın yakında doğru doktoru :))
evet canım bende takılmıyorum o yüzden her bünye farklı herkeste bambaşka belirtiler oluyor..bekliyorum sabırlaa bakalım göreceğiz.
Ama şu da bir gerçek ki ilk denemede tutma şansı düşük,ama ilk deneme de tutanda var bende neden onlardan biri olmayayım diye umutluyum
edoşşş tarifler vermişin ama halaaa bana gelmedi neden acabaaa:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
kız ben burdaydım ama sayfa yenilemediğimden sararmışımm kaydirigubbakcemile3
saray sarması tarifi :))
--------------------------------------------------------------------------------
2 çay bardağı (ajda bardak) toz şeker
2 çay bardağı (ajda bardak) un
1 lt süt
3 yemek kaşığı kakao
1 kutu krem şanti(içindeki iki paket kullanılacak tavsiyem dr. oetker)
1 su bardağı soğuk süt
100 gr hindistan cevizi
Şeker,un ve kakao bir tencereye konur.Süt yavaş yavaş eklenerek telle karıştırılır.Orta ateşte muhallebi kıvamında pişirilir.Hindistan cevizi serpilmiş dikdörtgen borcama sıcakken boşaltılıp düzgünce yayılır.Soğutulur.Çukur bir kapta iki paket krem şanti ve bir bardak süt mikserle çırpılır.Soğumuş pudingin üzerine yayılır.Buzdolabında soğutulur.Akşamdan yapılırsa daha iyi sonuç verir.Bıçakla uzunlamasına ortadan ikiye kesilir,kısa kenardan 4 parmak eninde şeritlere kesilir.Kesilen parçalar spatula yardımı ile rulo şeklinde sarılarak servis tabağına yerleştirilir
ajda bardağı= çay bardağının büyüğü
kıslar tarifi almak isteyenler alsın sultan gibi mızmızlanmasın .
tmm cnm anladım çok sağol tatlım ama tadına baktım azıcık kesip te az önce tadı çok güzel cnm bende bekliyim kolay sariim barii olumunekankayizsmile
ta kendisii :mymeka:
kızlar geldim ben, ama geçmişi okumam lazım benim önce, bi yandan da kocama laf yetiştiriyorum.
hepinizi birden takip edebiliyorum
ama benim ajda bardağım yokmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?