Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar geldim ben, ama geçmişi okumam lazım benim önce, bi yandan da kocama laf yetiştiriyorum.
hepinizi birden takip edebiliyorum

handan ben izlemiyorum yemekteyizi hem salak insanlar gereksiz yere geriliyrum hemde cnm çekiyo bi çok şeyi :kedi:
doğru aslında bende hiç izlemezdim ama evde olunca bakıyorum işte..
seyretsen kesin sen benden önce boğardın canım
stres yapmamana sevindim canımm,bu kadar mükemmelini arama yok çünkü önemli olan bilgili ve ilgili olması seni doğru yönlendirebilmesi..İnşallah bulacaksın yakında doğru doktoru :))
evet canım bende takılmıyorum o yüzden her bünye farklı herkeste bambaşka belirtiler oluyor..bekliyorum sabırlaa bakalım göreceğiz.
Ama şu da bir gerçek ki ilk denemede tutma şansı düşük,ama ilk deneme de tutanda var bende neden onlardan biri olmayayım diye umutluyum
bendeeeeeeeeeeee
engini diyorsun dimi kuşumm??
evet canımmm boğalımmm hep beraberr

saray sarması tarifi :))

--------------------------------------------------------------------------------

2 çay bardağı (ajda bardak) toz şeker
2 çay bardağı (ajda bardak) un
1 lt süt
3 yemek kaşığı kakao
1 kutu krem şanti(içindeki iki paket kullanılacak tavsiyem dr. oetker)
1 su bardağı soğuk süt
100 gr hindistan cevizi

Şeker,un ve kakao bir tencereye konur.Süt yavaş yavaş eklenerek telle karıştırılır.Orta ateşte muhallebi kıvamında pişirilir.Hindistan cevizi serpilmiş dikdörtgen borcama sıcakken boşaltılıp düzgünce yayılır.Soğutulur.Çukur bir kapta iki paket krem şanti ve bir bardak süt mikserle çırpılır.Soğumuş pudingin üzerine yayılır.Buzdolabında soğutulur.Akşamdan yapılırsa daha iyi sonuç verir.Bıçakla uzunlamasına ortadan ikiye kesilir,kısa kenardan 4 parmak eninde şeritlere kesilir.Kesilen parçalar spatula yardımı ile rulo şeklinde sarılarak servis tabağına yerleştirilir

ajda bardağı= çay bardağının büyüğü
kıslar tarifi almak isteyenler alsın sultan gibi mızmızlanmasın .

evet cnm tabiki her bünye farklı inşş meleği gelmiştir ama tabiki neden sende ilk denemede tutan şanslı gazılardan olmıyasın ki inşş inşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hakkında hayırlısı her ne ise o olur işş cnm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayy ben niye böyle üşengeç oldum kafamçokkarıştı hiç uğraşamam vallahi
eskiden ne severdim yapıp yedirmeyi,tembelleştim...
cheesecake yapıcam diye kalıp aldım malzemeleri aldım 15 gün oldu duruyo
off

tmm cnm anladım çok sağol tatlım ama tadına baktım azıcık kesip te az önce tadı çok güzel cnm bende bekliyim kolay sariim barii olumunekankayizsmile

tadına zaten kefildim cnm..
dedim yaa dün 10 bayan misafirim vardı hepsi bayıldı..
hepside tarifini aldı tatlımm..

kızlar kötü haberim var size dayanamadım testi yaptım ama 1 saatlşk idrarla kocaman tek çizgi çıktı :çok üzgünüm: yok ya ben bundan sonra daha idrar testi yapmıcam bi seviniyom bi üzülüyom amannnnnnnnnn :roflol: :roflol: :roflol: haydeee :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…