Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

valla canım kan yapar dedikleri seyleri yiyemiyorum bi de...üzüm, pekmez, ciğer vs. onları yiyebilsek biraz artar belki degerlerimiz ama ben sevmiyorum hiçbirini..

saydıgın şeyleri bende yiyemiyorum canım yaa bu yüzden zaten böyle kansız kalıyoruzz..

tuğba bugün hastanede kalcak dı...nasıl acaba şimdi ??

özparda hiç gelmiyo....sonra bize kızıyo..
kendisi bizi hiç özlemyo merak etmiyo

tuğbayı bende çok merak ediyorum yaa nasıl şimdi acabaa??
güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorumm..

oooo handan hanım görüşemedik ne zamandır? büyük gün yaklaşıyo adım adım. nasılsın neler hissediyorsun?

ben buralardayım şekercimmm niye görüşemedik kii
evet canım heyecanlıyım bekliyorum dua ede ede..çok bir belirti yok,klasik her durumda olan göğüs hassasiyeti ve karın ağrıları var...
sen nasılsın canım?

handan ben izlemiyorum yemekteyizi hem salak insanlar gereksiz yere geriliyrum hemde cnm çekiyo bi çok şeyi :kedi:

gülcüm kolay oldu mu o şekli vermek felan rulo şeklini. kıvamı tam oluyor mu yani? malzemesi iyi kolay bulunur şeyler ama kıvam çok önemli bence bunda.

bende iyi sayılırım. doktor telaşını atlatmaya çalışıyoruz. önceki kadar stres yapmıyorum tabi artık. ama hala araştırmalarımız devam ediyor. bunun dışında yemekteyizi normalde izlerdim ama dünde izleyemedim misafir geldi dükkana. bugünde ben annemle çarşıdaydım yeni geldim yine kaçırdım o yüzden yorum yapamadım yoksa o boğacağın her kimse yardım ederdim mutlaka:roflol:

ya handan belirtilere takılma cnm ya burda kk da bi çok kişinin saydığı belirtiler tamamen psikoolojik çok abartılı çünki daha en fazla 2 haftalık kuzun belirtiler için çok erken cnm bi kaç küçük belirti dışında bende en az 2 ay sonra belirtiler yani fiziksel değişimler başladı cnm o yüzden belirtilere takılma ......

kendimi 19 -20 yaşında hamile olmayı düşünemezdim sanırım...
gerçi o zamanlar bekardım ama :))
yine aklımın ucundan geçmezdi
sizin maşallahınız ve cesaretiniz

valla kuşum ben 24 yaşındayım hala aklım karışıyor erken diyee..

yemekteyizi seyreden yok galiba
kimse bana cevap yazmadı
adamı boğabilirim dedimmmmm alsanaalsanasmile

yok kuş biraz baktım kafam sarmadı bunlar

huhuuuu

hoşgeldin şekercimmmm

aaaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyy sultan konuştu oleyyyyyyyyyyalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

nasılsın cnm nerelerdesin napıysun görüşmeyeli olumunekankayizsmile:içelim:

ne yapıyım canım bildiğin gibi değişiklik yok
ayrıca sabahın 10 dan beri konuşuyoz gıı ne yapayımm:hulya:

oooo sultan hanım hiç bizi gördüğün yok bakıyorum daalsanaalsanasmile

kuşum servis yaparken sarıyorum ben..
ama ben bir gece dolapta bekletiyorum sarılması kolay oluyor..

melabaaaaopuyorumnanaktan kıs gül konuşa konuşa canımı istettin ha tadına bakta bende yapayım güzel olduysa bariaklinialirimsmile

hoşgeldin şekerrr opuyorumnanaktan
yap tabi çok güzel oluyorr..
ben dün günümde yaptım herkes bayıldı..
hatta üst komsum tarif kitabımı götürdü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kuşum servis yaparken sarıyorum ben..
ama ben bir gece dolapta bekletiyorum sarılması kolay oluyor..

tmm cnm anladım çok sağol tatlım ama tadına baktım azıcık kesip te az önce tadı çok güzel cnm bende bekliyim kolay sariim barii olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…