hahaa yapan gül ama puanı edaya vereceğiz :roflol: :roflol:
bu arada eda bir anda kayboldu,nereye gitti bu kızz
huhuuuu
hoşgeldin şekercimmmm
ay efet mümkünse isteyebilir miyim?
teşekkür ederim canım.bi bakayım.özelden gönderdim bile :roflol:
valla canım kan yapar dedikleri seyleri yiyemiyorum bi de...üzüm, pekmez, ciğer vs. onları yiyebilsek biraz artar belki degerlerimiz ama ben sevmiyorum hiçbirini..
tuğba bugün hastanede kalcak dı...nasıl acaba şimdi ??
özparda hiç gelmiyo....sonra bize kızıyo..
kendisi bizi hiç özlemyo merak etmiyo
oooo handan hanım görüşemedik ne zamandır? büyük gün yaklaşıyo adım adım. nasılsın neler hissediyorsun?
bende iyi sayılırım. doktor telaşını atlatmaya çalışıyoruz. önceki kadar stres yapmıyorum tabi artık. ama hala araştırmalarımız devam ediyor. bunun dışında yemekteyizi normalde izlerdim ama dünde izleyemedim misafir geldi dükkana. bugünde ben annemle çarşıdaydım yeni geldim yine kaçırdım o yüzden yorum yapamadım yoksa o boğacağın her kimse yardım ederdim mutlaka:roflol:ben buralardayım şekercimmm niye görüşemedik kii
evet canım heyecanlıyım bekliyorum dua ede ede..çok bir belirti yok,klasik her durumda olan göğüs hassasiyeti ve karın ağrıları var...
sen nasılsın canım?
ben buralardayım şekercimmm niye görüşemedik kii
evet canım heyecanlıyım bekliyorum dua ede ede..çok bir belirti yok,klasik her durumda olan göğüs hassasiyeti ve karın ağrıları var...
sen nasılsın canım?
kendimi 19 -20 yaşında hamile olmayı düşünemezdim sanırım...
gerçi o zamanlar bekardım ama :))
yine aklımın ucundan geçmezdi
sizin maşallahınız ve cesaretiniz
slm kızlar .......a.s.
yemekteyizi seyreden yok galiba
kimse bana cevap yazmadı
adamı boğabilirim dedimmmmm alsanaalsanasmile
huhuuuu
hoşgeldin şekercimmmm
aaaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyy sultan konuştu oleyyyyyyyyyyalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
nasılsın cnm nerelerdesin napıysun görüşmeyeli olumunekankayizsmile:içelim:
yemekteyizdeki adamı boğabilirim
alsanaalsanasmile
:mymeka:
daha tadına bakmadım cnm dolapta dinlenmesini bekliyorum iice donsun ıs acaba eda bunu ne zaman kesiyo servis yapacağı zaman mı yoksa artık kesip şekil verebilirmiyim :uhm:
tadını da yarın yazarım eşim pasta canavarı ne diycek beğenecek mi daha sonra edanın puanını veririz :roflol::roflol::roflol::roflol:
melabaaaaopuyorumnanaktan kıs gül konuşa konuşa canımı istettin ha tadına bakta bende yapayım güzel olduysa bariaklinialirimsmile
slmm gülcümmm..
kızlar ben çıkmadım mutfakta yemekle ugrasıyordum ama sararmışımm kaydirigubbakcemile3
kuşum servis yaparken sarıyorum ben..
ama ben bir gece dolapta bekletiyorum sarılması kolay oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?