Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar geldim ben, ama geçmişi okumam lazım benim önce, bi yandan da kocama laf yetiştiriyorum.
hepinizi birden takip edebiliyorum

hoşgeldin canımmm
oo programın yoğunmuş :)
öncelik eşin
sonra biz
sonra geçmiş
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
asistanın olayım bari hayatını kolaylaştırdım bak

ayy çok güldüm gülcümm yaaa kaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmile

damak tadıma uymadı ayrıca malzemesi unu falan işte çok fazla katı olmuş sütü de çok fazla yada az işte sonuçta damak tadıma uymadı sana puanımmmmmmmmmm 3:roflol::roflol::roflol::roflol:

tşk.yarın şanti alıp yapıyorum şekerim-tatlicadiarzu-

yap cnm ama ben pasta kreması kullandım aklında bulunsun şantiden daha lezzetli geliyo bana pasta kreması hem evde o vardı dene cnm ama gerçekten görüntüde hoş hemde basit şeklinide becerebilirsem misafirlerime yapıcamm :roflol:

en iyisini yapmışsın canımm yaaa
yoksa kaç kişiden daha fırça yicektim niye bana göndermedin diyee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inşallah canım bende öyle diyorum hayırlısı ne ise o olsun :Saruboceq:

aaaaa ne demek üşengeç kalk çabuk kaldı totonu handan aaaaaaaaa :mymeka:
sana hiç yakışmadı lmaz:
eşini ve bebişini besle ama yap ta ye yedir beslensin hem eşin hem bebiş ....

neyse kızlar ben kaçım yemeğimi yapım geç kaldım akannehir herkeze hayırlı akşamlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan AskMelegi+, edammm+, hperi+, karats+, minikkuzucum+ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet handancım ben yetişemiyorum :)
asistanlık yapmakla iyi yaptın, kızlar önce kocişimi gönderip sonra hemen geliyorum :)
kusura bakmayın

hehehe nasıl bildim yarın bakayım bariii

ben de pazardan maydonozla limon aldım bil bakalım ne yapcam
aklinialirimsmile

ooo başlıyormusun süper kuş
cildine de çok iyi gelecek emin ol 2 günde farkı göreceksin
parıl parıl oluyor
eşim yaptı da ordan biliyorum
çok etkili bir kür

sabahı niye beklemedinki sankii
1 saatlik idrarla çıkmaması normal
bence sen sabah git bi sağlık ocağına kan testi yaptır..

anlamadım gitti kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

hakkında hayırlısı cnm ya ama ya önceki test doğruysa sen bekle adetin geçerse kan verirsin cnm ama genede dikkat et hakkınd hayırlısı ....

en iyisini yapmışsın canımm yaaa
yoksa kaç kişiden daha fırça yicektim niye bana göndermedin diyee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:1hug:

aşkolsun sadece 3 mü mafoldumben mafoldumben
sultancım mutlaka yap çok lazzetli ve farklı oluyor..
dün akşam gül resmini koymuştu görünüşü çok güzel duruyor..

tamam edam öyle yapayım sağol. sen benle ilgileniyon. cevap vermemezlik yapmıyon birileri gibişutarafagitti

evet canım öyle yapp..
tabi ilgilenirim canım benimm opuyorumnanaktan
ayy o birilerine çok güldüm kız kimi hasdediyorsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

neyse kızlar ben kaçım yemeğimi yapım geç kaldım akannehir herkeze hayırlı akşamlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan AskMelegi+, edammm+, hperi+, karats+, minikkuzucum+ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi akşamlar canımmm
opuyorumnanaktan

aşkolsun sadece 3 mü mafoldumben mafoldumben
sultancım mutlaka yap çok lazzetli ve farklı oluyor..
dün akşam gül resmini koymuştu görünüşü çok güzel duruyor..

kıs napiim her gün yemekteyiz dekileri anlatıyosunuz bende o nankörlere özendim :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…