Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm evde eşin yada anne falan başka birleri varmı sana bişeyler hazırlasınlar sen hiç kokusunu alma balkona çık oraya getirsinler orda yiyebilirsin peki ...
cnm benim ya akşama kadar aç açına belerdim eşim bişeyler hazırlayıp getiirdi senağlama
tamam kuşum süslen sen bayanssulusmilekızlar saçımı düzleştirdiğim için geç yazıyom sonra söylenmeyin haaalmaz:
kızlar öpüyorum hepinizi iyi akşamlar.
eşim var ama o da hasta olmuş bişeler söyliyim dışardan dioo ama bnm ccnm hiç bişe istemio zaten dışardan söylese midem daha fena olucak :bbo: şuan 1.5 aylık benmki sennki ne kadar oldu![]()
kızlar öpüyorum hepinizi iyi akşamlar.
kızlar bugün osman var yine başlar benim
baş ağrısı ağlamakdansenağlamasenağlama
kızlar bugün osman var yine başlar benim
baş ağrısı ağlamakdansenağlamasenağlama
evet kuşş senağlama senağlama
aman da aman benim düşünceli vijdanlı duygusal arkadaşlarım :1hug::teselli:
mutfağı topladım geldimmm
ellerine sağlık handancım bak sende totonu kaldırabiliyomuşsun gördün mü :roflol::roflol::roflol:
offfffff bende çok sıkıldım yavvvvvvvalsanaalsanasmilemirmirmirmirkafamçokkarıştılülülülülülüsempatiksalakcinniaklinialirimsmileaklinialirimsmile
ellerine sağlık handancım bak sende totonu kaldırabiliyomuşsun gördün mü :roflol::roflol::roflol:
offfffff bende çok sıkıldım yavvvvvvvalsanaalsanasmilemirmirmirmirkafamçokkarıştılülülülülülüsempatiksalakcinniaklinialirimsmileaklinialirimsmile
kız ben zaten herşeye ağlayan tipim..
film izlerken de boşaltıyom vanaları boshayallersmile
senn kafan nie karıştı canm benm
sultan hanımı tabikide. sabahtan beri laf atıyom bi tanesine cevap vermiyo:umursamaz::mymeka:
sulugözüde ekleyebiliriz bu cümleyee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen hassaslaşmadınmı peki,hani hamileler herşeye ağlar ya sende de oldumu??
kız ben zaten herşeye ağlayan tipim..
film izlerken de boşaltıyom vanaları boshayallersmile
senn kafan nie karıştı canm benm