Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

maydanoz limon kürü canım
yağ yakmaa gençleşme kürü :))
ibrahim saraçoğlunun

15*16 dal maydanoz sapları ile beraber ama sapın ucundan azıcık kesin
maydanoz sararmış olmayacak
birde maydanoz alırken küçük kısa olmasına dikkat edecekmişiz,hani şimdi ağaç gibi kocaman ya öyle olmaması lazım

2 yemek kaşığı limon suyu
yarım su bardağı içme suyu

hepsini rondoya koy
kahvaltıdan 15 dk önce aç karnına iç
15 gün yap 7 gün ara ver sonra 15 gün daha yap

hımmmm güzelmişşşşş...

arada çamaşır yıkıyorum, bavul hazırlıyorum, allahaısmarladık telefonları açıyorum :(
bi telaş, bi telaş bende.

evet cnm hemde çok fena akannehirakannehir
en çokta eşime daha a fazla düştüm sürekli benle ilgilensin gözü sürekli bende olsun istiyorum işten geliyo oturalım saatlerce sadece eşimi izliyim öpiim kkluyiim istiyorum ama çok kötü bi durum sürekli ağlıyorum senağlama

ayyy canımmm ne güzel iştee kocanla aşk yaşayın ...
allah ağlatmasın,o kadar hassaslık olacak,asıl bebişini kucağına aldıktan sonra o ağladıkça sende ağlayacaksın..
öyle olurmuş,benim arkadaşım diyoki karşılıklı ağlıyoruz çok garip bir duyguymuşş

ama hakikaten ya hiçbiri norml değil zaten o yzden onlar seçiliyo ya reyting için sempatiksalakcinni:oklava:

ama günah ya bu kadar aç insan varken o insanların yaptığı tam .......neyse kapatiim konuyu yoksa kötü olcak :roflol:

sana çok hak veriyorum kuşummm vereliniortak

hatta laf yetiştiremesem bile sizi de takip ediyorum :D
kocişe sordum, odamızda internet varmış, sizsiz kalmayacağım :))

boşver canım takılsın bu sefer şurda artık ne kaldı
bebğiniz olunca ne sen sıkılacan..nede eşin arkadaşlarına takıla bileceksempatiksalakcinni

yok cnm takılsın onunda ihtiyacı var kafasını dağıtmaya asla karışmam ama şu anda sıkıntıdan kriz geçiriyoruz artık varya elim ayağım titriyo inanın şaka yapmaya sakinleşmeye çalışıyorum ama yk nerdeeeealsanaalsanasmile

o sana değildi ondan önce kaç sefer laf attım tickerımı sordum.ben senin için yıllardır kullandığım tickerımı değiştireyim sen sıkıldın diye, sen benimle ilgilenme olacak iş mi bu, bu bana yapılır mıkafamçokkarıştı

ayy deniz çok güldüm yaaaaa :1: :1: :1:

kızlar kocişi de gönderdim, ama bu diziden gözümü alamıyorum, ben biraz osmana takılıcam kaydirigubbakcemile3

bende seyrediyorum bi yandan
kolay gelsin kuzumm senin işin çok bu aralar ne yapalım buna da şükür az da olsa sesini duyuyoruz yeter bize...
odada internet olmasına sevindimmm rahar rahat konuşabileceğizzz hihoyyyt

kızlar kocişi de gönderdim, ama bu diziden gözümü alamıyorum, ben biraz osmana takılıcam kaydirigubbakcemile3

sen ne zaman bize takıldın ki zaten naniknaniknaniknaniknaniknanik

ayyy canımmm ne güzel iştee kocanla aşk yaşayın ...
allah ağlatmasın,o kadar hassaslık olacak,asıl bebişini kucağına aldıktan sonra o ağladıkça sende ağlayacaksın..
öyle olurmuş,benim arkadaşım diyoki karşılıklı ağlıyoruz çok garip bir duyguymuşş
cnm işte işin iç yüzü öyle değil ya adam hem çalışıyo iş strei hemde hamileyim diye dikkat ediyo o aksine uzaklaşıyo bende çok fazla ilgi bekleyince alsanaalsanasmile
ya sonuçta o da babalık duygusuna alışmaya çalışıyo of çk karışık boshayallersmile

sana çok hak veriyorum kuşummm vereliniortak

:1hug:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ee sende buluşsaydın canım arkadaşlarınla niye yalnız kaldın evde

bi müddet sonra sıkıntıdan artık evden bile çıkmak istemiyorsun ki kaç gündür vakit geçiremedik şu anda sadece eşime ihtiyacım var ama yarın akşam da gelir yorgun lur ve nöbete gidicek diye erken yatar öbür gün de nöbette akannehirakannehirakannehirakannehir

ya sorma handancım ya, bi bavul hazırladım, 12 kg oldu. diğerine de en fazla o kadar koyabilirim :/ daha kılık kıyafet hiçbişey seçmedim, kocişin istedikleriyle biri 12 kg oldu zaten :(
neyse ki kokoş değilim de ordan yırtıyoruz :D spor ayakkabımla uzunca bi zaman yaşayabilirim yani :))
fırsat buldukça döneceğim ben aranıza. buralardayım.

Back
X