Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yanlızım sultan eşim arkadaşlarıyla buluştu bu akşam mafoldumben
maydanoz limon kürü canım
yağ yakmaa gençleşme kürü :))
ibrahim saraçoğlunun
15*16 dal maydanoz sapları ile beraber ama sapın ucundan azıcık kesin
maydanoz sararmış olmayacak
birde maydanoz alırken küçük kısa olmasına dikkat edecekmişiz,hani şimdi ağaç gibi kocaman ya öyle olmaması lazım
2 yemek kaşığı limon suyu
yarım su bardağı içme suyu
hepsini rondoya koy
kahvaltıdan 15 dk önce aç karnına iç
15 gün yap 7 gün ara ver sonra 15 gün daha yap
evet cnm hemde çok fena akannehirakannehir
en çokta eşime daha a fazla düştüm sürekli benle ilgilensin gözü sürekli bende olsun istiyorum işten geliyo oturalım saatlerce sadece eşimi izliyim öpiim kkluyiim istiyorum ama çok kötü bi durum sürekli ağlıyorum senağlama
ama hakikaten ya hiçbiri norml değil zaten o yzden onlar seçiliyo ya reyting için sempatiksalakcinniklava:
ama günah ya bu kadar aç insan varken o insanların yaptığı tam .......neyse kapatiim konuyu yoksa kötü olcak :roflol:
boşver canım takılsın bu sefer şurda artık ne kaldı
bebğiniz olunca ne sen sıkılacan..nede eşin arkadaşlarına takıla bileceksempatiksalakcinni
evet yanlızım sultan eşim arkadaşlarıyla buluştu bu akşam mafoldumben
ayyy kuşum yanlıklıkla ajdar bardağı yazmışsın
hahaa ajdarrr mideme kramp girdi aklımda şarkıcı ajdar geldii
nane nane nane naneee :roflol: :roflol: :roflol:
o sana değildi ondan önce kaç sefer laf attım tickerımı sordum.ben senin için yıllardır kullandığım tickerımı değiştireyim sen sıkıldın diye, sen benimle ilgilenme olacak iş mi bu, bu bana yapılır mıkafamçokkarıştı
sen biraz, ajdar zır delüdelikafadulden
kızlar kocişi de gönderdim, ama bu diziden gözümü alamıyorum, ben biraz osmana takılıcam kaydirigubbakcemile3
kızlar kocişi de gönderdim, ama bu diziden gözümü alamıyorum, ben biraz osmana takılıcam kaydirigubbakcemile3
cnm işte işin iç yüzü öyle değil ya adam hem çalışıyo iş strei hemde hamileyim diye dikkat ediyo o aksine uzaklaşıyo bende çok fazla ilgi bekleyince alsanaalsanasmileayyy canımmm ne güzel iştee kocanla aşk yaşayın ...
allah ağlatmasın,o kadar hassaslık olacak,asıl bebişini kucağına aldıktan sonra o ağladıkça sende ağlayacaksın..
öyle olurmuş,benim arkadaşım diyoki karşılıklı ağlıyoruz çok garip bir duyguymuşş
sana çok hak veriyorum kuşummm vereliniortak
kızlar bugün osman var yine başlar benim
baş ağrısı ağlamakdansenağlamasenağlama
ee sende buluşsaydın canım arkadaşlarınla niye yalnız kaldın evde