Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

yaa beniiiiiii mafoldumben

şu and stresimi alıcak tek şey ya kocam gelicek güzel vvakit geçiricez yada kavga edicez ağzıma geleni sayıcam stresimi atıcam başka yolu yok edacım :roflol:

aaaaaaaaaa olmadı ama şimdi 2. şıkkı begenmedim ben :umursamaz: :umursamaz:

handan il defa ayrıldım ben ailemden bu kadar uzağa ve bu kadar uzun birde geldim eşimden başka kimsem yok alışamıyorum kuşum ya zaman geçtikçe hele de hamilelikte sürekli annem babam aklıma geliyo ağlıyorum olmuyo alışamıyorum napiim .
en çokta hamileliğin ilk aylarında çook zor geçiyordu evde günlerce aç açına yaşıyordum yataktan kalkamıyordum ama bana bakacak zilime basıcak kimsem yoktu akşama eşim gelicek bişeyler hazırlıycak öle bişeyler yiyrdum ama memlekete gittim kalabalık annem kayınvalidem öle bi ilgileniyolar ki işte o zaman ailemin eksikliğini çok büyük hissettim babam bile şunu ye bunu ye ne yapim sana nereye gidelim öle bi üzerime titredi ki tekrar eve dönüp yanlız kalınca günlerce ağladım eşimin nöbetleri de çoktu diğer görev yerinde sürekli günlerce tek başımaydım aman neyse çenem düştü siz bana bakmayın ..........senağlamasenağlamasenağlama

oo şımarığa bak sen sipariş vermiş 2.yi,neyse eniştem şimdi çay yapıyo bize ondan ses etmiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayrıca handan cım alem ve eski arkadaşlarım çk uzakta burda sadece eşim var en yakınım yeni arkadaşlar var ama ailen gibi olmuyo hele de sıkkın olduğun zamanlar aksine herşey sıkıyo...
anladım canım haklısın zor bir durum,ailen arkadaşların yanında olsa daha kolay atlatırdın bu dönemi.
töbe estafurullah sultan -tatlicadiarzu-
yaa bu arada beyaz akıntım var benim. hani yumurta akı gibi olan.
bugün 11. günüm, yumurtluyor olamam ki :S benim ovulasyonum 17. gün, acaba belki de yumurta oluşmaya başlayınca mı başlıyor ki bu akıntı?
erkenmi yumurtluyorsun acaba bu ay,ille her ay 17.gün olacak diye bir kural yokki
bazen erken yada geç olabilir..ovulasyon testin varmı baksan bi..
şu and stresimi alıcak tek şey ya kocam gelicek güzel vvakit geçiricez yada kavga edicez ağzıma geleni sayıcam stresimi atıcam başka yolu yok edacım :roflol:
yaa psikopat seni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
slm kızlarrrrr en geldim
hoşgeldinn naber nasılsın?

seni çok iyi anlıyorum canımm..
çünkü bende aynı şeyleri yaşıyorumm..
insan alışamıyor ne kadar istesedee..
allah yardımcımız olsun canımm yine de düşünmemeye çalışş..

aayy canım yaa resmen benim hayatı yazdın sen yaaa:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

aayy canım yaa resmen benim hayatı yazdın sen yaaa:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

sultancım zaten gün boyu nette olduğumuzdan belli değilmi yapıcak ne bişeyimiz gidicek ne ailemiz var sizide üzdüm senağlamasenağlama

Allah kahretsin ki bunun yıllarca bi çözümü yok kötükedihüsokötükedihüso

ama işe çok yarıyo valla nasıl rahatlatıyo:kedi:
ama durduk yere değil tabiki hak edince alsanaalsanasmile

sana diyorum ama ben senden aşağı değilimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet insan çok rahatlıyor..

sağol canım...

Ben çıkıyorum kıslar,sonra tekrar görüşürüz..öptümm

özletme kendini bu kadar çok, daha sık gel uğur böceğim nasıl? :)

tuğba ameliyattan çıktımı acaba 7 buçuktaydı galiba
Allah yardımcısı olsun şansı bol olsun...

allah yardımcısı olsun. inşallah herşey yolundadır.

şu an bir planım yok cicim evdeyim,bakalım zaman ne gösterecek kaydirigubbakcemile3
belki dedeme giderim yine hastaneye kaldırıldı zatürre olmuş

handancım, çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum .

çiğdemde hummalı bir bavul hazırlığına başladı galiba henüz uğramadı..

offf hem de ne biçim sempatiksalakcinni

domatesin kilosu kaç tl idi canım?

ankarada 8.5 lira akannehir

evet canım ya sen akşamları ben gündüzleri girebiliyorum ben ve bebişimde iyiyiz teyzesi bi sorunumuz yok çok şükür

sevgicim durum böyle olunca görüşemeyenler grubuna ben de giriyorum, ama perşembeden sonra bol bol özlem gideririz artık :) kendine ve prensesimize iyi bak olumunekankayizsmile

hoşgeldin canım ama benim cıkma vaktim geldi :1no2:

babucuuummm olumunekankayizsmile dediğim gibi ben bi gideyim, ondan sonra daha sık görüşeceğiz, bu ara telaştayım kusura bakmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…