Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

çantalarla boğuşmaktan size uğrayamıyorum ben bugün :/
kilo problemi de olduğundan sürekli doldurup doldurup boşaltıyorum.

ama arada size bir bakayım dedim :)

bende anlamadım gitti hem pozitif çıkıyo hem bebiş yok :roflol:
hoşgeldin canım hakkında hayırlısı böyleymiş demekki o yüzden üzülmek yok yola devam
:roflol: :roflol:
sanada afiyet olsun canım

ya ben daha yemedim ama birazdan yicem :roflol: görümcemin bebeğine baktım :roflol:

slm kızlarrr.
zorlu bi 2günün ardından çok şükür evime geldimmmŞeniz
allahım hepinizden razı olsun.
ameliyat odasında yarım saat bekledim ve orda hepinize dua ettim.korkudan titrerken.
ameliyatım 2saat sürmüş.genel anestezi aldım.lokal kurtarmazmış çünkü 3 ameliyat geçirdim.
soldan umut yoktu hiç.rahim filmime bakan doktorlar kendi arasında konuşuyolarkende duydum.
sol tüpümü bi tıkaç tıkamış onu alıp yüksek basınçla zorlayınca solda açılmış sağda:lepi:
ameliyattan sonra donarcasına üşüdüm.ağlayarak aydım yanımdaki doktorlara lütfen bana umut vermeyin sonucu söleyin dedimm,sonra eşimle annemi hatırlıyrm onlarada aynı şekilde sonucu sordum herkes gözün aydın açıldı dediler.
doktorum geldi prof.olan onada sordum oda çok zor açıldı ama açtık nihayetinde dedi.
kızlar sonuç şuki dünya üzerimden kalktııı resmen.akllahım hepinizi sıkıntılarınızan kurtarsınn:teselli:

bende anlamadım gitti hem pozitif çıkıyo hem bebiş yok :roflol:

:roflol: :roflol:

ya ben daha yemedim ama birazdan yicem :roflol: görümcemin bebeğine baktım :roflol:
ne oldu benim haberim yok yok muymuş bebiş? kan testi mi yaptırdın?

kızlarr tuğba gelmiş hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

oooollllllllleeeeeeeeyyyyyyyy uzun zamandır böyle güzel haber veren olmamıştı hihoyyythihoyyythihoyyyt hadi bakalım önce bi toparlan sonra sıra yavaş yavaş bebişin temellerini atmakta :dance::dance::dance:

hoş geldin banucuk. nasılsın bebiş nasıl? çok haraketlimi? ben artık %100 hissediyorum ve eminim. özellikle bazen kıpır kıpır uzun süre kımıldıyor ama bazen tık yok:1closedeyes:

iyiyim canım sen nasılsın??? bizim hanım kız iki gündür cok hareketli değil arada bir hissediyorum dün aksam ki tekmeye yakın darbesi hariçkaydirigubbakcemile3 yemekten sonra sırt üstü uzanmıstım birden bi darbe hissettim varla yok arası ama eskilere göre daha kuvvetli kaydirigubbakcemile3
bazen ben de telaşlanıyorum aynen bizde de tık olmuyor ama cok normal canım bu sıralar böyle olması...zamanla artacak inşallaaaahhh:Saruboceq:

canımmmm cok sevindim hadi gözümüz aydın....peki sonrası nasıl olacak ne zaman baslıyosunuz calısmalara?? ayy hele bi dinlen kendine gel önce tabiii ohhh rahatladık vallaahihoyyyt

cnm benim iyi olduğuna sevindim hemde ikisi birden açılmış tüplerin buna çok sevindim yaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hiç sormayın kızlarrr nasıl mutlu oldum anlatamam.her gelen doktora sordum inanamadımmohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…