slm kızlarrr.
zorlu bi 2günün ardından çok şükür evime geldimmmŞeniz
allahım hepinizden razı olsun.
ameliyat odasında yarım saat bekledim ve orda hepinize dua ettim.korkudan titrerken.
ameliyatım 2saat sürmüş.genel anestezi aldım.lokal kurtarmazmış çünkü 3 ameliyat geçirdim.
soldan umut yoktu hiç.rahim filmime bakan doktorlar kendi arasında konuşuyolarkende duydum.
sol tüpümü bi tıkaç tıkamış onu alıp yüksek basınçla zorlayınca solda açılmış sağda:lepi:
ameliyattan sonra donarcasına üşüdüm.ağlayarak aydım yanımdaki doktorlara lütfen bana umut vermeyin sonucu söleyin dedimm,sonra eşimle annemi hatırlıyrm onlarada aynı şekilde sonucu sordum herkes gözün aydın açıldı dediler.
doktorum geldi prof.olan onada sordum oda çok zor açıldı ama açtık nihayetinde dedi.
kızlar sonuç şuki dünya üzerimden kalktııı resmen.akllahım hepinizi sıkıntılarınızan kurtarsınn:teselli:
slm kızlarrr.
ameliyat odasında yarım saat bekledim ve orda hepinize dua ettim.korkudan titrerken.
ameliyatım 2saat sürmüş.genel anestezi aldım.lokal kurtarmazmış çünkü 3 ameliyat geçirdim.
soldan umut yoktu hiç.rahim filmime bakan doktorlar kendi arasında konuşuyolarkende duydum.
sol tüpümü bi tıkaç tıkamış onu alıp yüksek basınçla zorlayınca solda açılmış sağda:lepi:
ameliyattan sonra donarcasına üşüdüm.ağlayarak aydım yanımdaki doktorlara lütfen bana umut vermeyin sonucu söleyin dedimm,sonra eşimle annemi hatırlıyrm onlarada aynı şekilde sonucu sordum herkes gözün aydın açıldı dediler.
doktorum geldi prof.olan onada sordum oda çok zor açıldı ama açtık nihayetinde dedi.
kızlar sonuç şuki dünya üzerimden kalktııı resmen.akllahım hepinizi sıkıntılarınızan kurtarsınn:teselli:
ne oldu benim haberim yok yok muymuş bebiş? kan testi mi yaptırdın?
hoş geldin banucuk. nasılsın bebiş nasıl? çok haraketlimi? ben artık %100 hissediyorum ve eminim. özellikle bazen kıpır kıpır uzun süre kımıldıyorama bazen tık yok:1closedeyes:
bende anlamadım gitti hem pozitif çıkıyo hem bebiş yok :roflol:
slm kızlarrr.
ya kızlar ben şimdi buraya yazıyorumya benim topik 3400.sayfada kalmış ilerlemiyor diğer sayfaları açmıyor yani bu yazdığımıda okuyamayacağım galiba
oh be site düzelmiş.
burdayım cnm evet arada giriyorum kaydirigubbakcemile3
burdayım cnm evet arada giriyorum kaydirigubbakcemile3
oofffffff her gün aynı stres. akşama ne yapsam acaba:uhm:
girmiyorum bilmemregl oldum gene iğne olayıda işe yaramadı :)boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?