Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ayyyy canım çok sevindim hadi gözünaydın olsun en yekın zamandada bebiş müjdesini alırız senden inşallah

hiç sormayın kızlarrr nasıl mutlu oldum anlatamam.her gelen doktora sordum inanamadımmohaoldumsmile

hiç sormayın kızlarrr nasıl mutlu oldum anlatamam.her gelen doktora sordum inanamadımmohaoldumsmile

cnm benim iyi olduğuna sevindim hemde ikisi birden açılmış tüplerin buna çok sevindim yaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ya kızlar ben şimdi buraya yazıyorumya benim topik 3400.sayfada kalmış ilerlemiyor diğer sayfaları açmıyor yani bu yazdığımıda okuyamayacağım galiba

hoş geldin banucuk. nasılsın bebiş nasıl? çok haraketlimi? ben artık %100 hissediyorum ve eminim. özellikle bazen kıpır kıpır uzun süre kımıldıyor ama bazen tık yok:1closedeyes:

ay ne güzellll

bende anlamadım gitti hem pozitif çıkıyo hem bebiş yok :roflol:

ankalışalack gibi değil zaten, bence doktora gittiğinde bu durumdan da söz et. çünkü bhcg yalnızca gebelikte yükselen bir hormon, onun dışında pozitif sonuç vermesi imkansız.

canım çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum, bir an önce toparlan
artık bu moralle seni kimse durduramaz :lepi:

ya ben çok yoruldum, ama hazırım büyük ölçüde :))

bu arada bi busecan vardı, uğramıyor galiba değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…