Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ya kızlar ne olur yardım edin :2: :2: :roflol: yarın doktora randevu aldım hormon testi için bide rahim filmi ya anestezi ile mi olım çok korkuyom valla bi baktım kulübe acı çeken çekene :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: annemi arım gelsin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

korkulacak bir şey yok bende çektirmiştim 5 dk sürüyor.Narkoz almak ayılmak daha beter hiç gerek yok genel anesteziyle yaptırmana..
Nasıl bir aletle çektikleri önemli,eğer eski bir makine değilse modern aletlerdense en ufak bir acı olmuyor sadece ufak bir sancı oluyor ilaç verirken o kadar sonra ayağa kalkıp gidiyosun yani.normal muayene gibi..

korkulacak bir şey yok bende çektirmiştim 5 dk sürüyor.Narkoz almak ayılmak daha beter hiç gerek yok genel anesteziyle yaptırmana..
Nasıl bir aletle çektikleri önemli,eğer eski bir makine değilse modern aletlerdense en ufak bir acı olmuyor sadece ufak bir sancı oluyor ilaç verirken o kadar sonra ayağa kalkıp gidiyosun yani.normal muayene gibi..

hormon testimi devlette yaptırcam cnm özeldede rahim filmi inş. iyi geçer yarın herşey belli olcak ohaoldumsmile

hoşbuldum ciğerim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bebiş nasıl gıııı tekmelemiyo mu daha seni gördüm rüyamda diyorum ki kızından şikayetççiyim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bebişte iyi canım ama tembel galiba ne kımıldıyor ne tekmeliyor oysaki ultrasonda dizlerinin bile üzerine çöküyordu çok hareketliydi kameralara oynamayı seviyor galiba bizim kız tv artisti olacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen de daha doğmadan şikayetemi başladın benim kızdan canım

hpericik sen rahim filmi çekildikten sonra bebiş niye gelmedi acep bide eşin gitmişmiydi doktora bilmiyorumkismile

bebişte iyi canım ama tembel galiba ne kımıldıyor ne tekmeliyor oysaki ultrasonda dizlerinin bile üzerine çöküyordu çok hareketliydi kameralara oynamayı seviyor galiba bizim kız tv artisti olacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen de daha doğmadan şikayetemi başladın benim kızdan canım

bir uyandım diyom ki neden kızına sormuyo ya diyom sonra dedim ay ben ne yapıyom yaa kalktım yataktan kaydirigubbakcemile3c

Adamın biri bir gün yolda giderken bir çocuk görür ve çocuğu çok sevimli bulur;
çocuğa: "Senin adın ne?"Çocuk tam söyleyeceği sırada:"Dur ben tahmin edeyim" diyerek sözünü keser ama ipucu olarak baş harfini söylemesini ister.
Çocuk:"Y" der adam başlar saymaya...
"Yasin?"Çocuk başını sallar."Yusuf?!."Çocuk yine başını sall...ar.Adam y harfi ile başlayan tüm isimleri sayar çocuk her seferinde başınısallar adam iyice sinir olur ve kız isimleri de saymaya başlar;çocuk yine başını sallar.
Adam en sonunda:"Bilemedim. Yaa huu Adın ne senin?!.
"Çocuk yanıt verir:"….Yamazan…."

hoşbuldum cnm sağol sen rahim filmi çekilmedin dimi senin bebiş ne zaman sonra geldi :uhm: ben hiç bilmiyorum sengözlerimebaksanab

yok canım cekilmedim...bi sene boyunca yumurtlama dönemimde korunduk, son yumurtlama dönemimde de birlikte olmamıştık internetteki hesaplayıcılara göre yumurtlama dönemim gectikten sonra ilişki olmuştu ama gec yumurtlamısım canım o ay hamile kaldım...

hpericik sen rahim filmi çekildikten sonra bebiş niye gelmedi acep bide eşin gitmişmiydi doktora bilmiyorumkismile

gitti canım bir sorun yok.
gelmeyince gelmiyor işte bir sebebi yok herkeste rahim filminden sonra bebiş olacak diye kanıtlanmış bir gerçek yok ki sadece rahim filminde verilen tazikli sıvı yüzünden tüplerde olan yapışıklığın açılmasıyla sonrasında kalmak kolaylaşıyor.yoksa zaten önceden tüpler açıksa çok bir etkisi yok..

çocuğa: "Senin adın ne?"Çocuk tam söyleyeceği sırada:"Dur ben tahmin edeyim" diyerek sözünü keser ama ipucu olarak baş harfini söylemesini ister.
"Yasin?"Çocuk başını sallar."Yusuf?!."Çocuk yine başını sall...ar.Adam y harfi ile başlayan tüm isimleri sayar çocuk her seferinde başınısallar adam iyice sinir olur ve kız isimleri de saymaya başlar;çocuk yine başını sallar.
ayyy yerim onu kıyamam yamazancık gamyoncuiremsu

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım,kullanan bir sürü insan var merak etme..o hormonun düşük onu dışarıdan takviye ediyorsun işte..Yakında düzelir değerin..[/QUOTE]

inş cnm ya tşk edrm:Saruboceq:

yok bende leke gelmedi canım hamile olduğumu öğrendiğimiz anda doktor yazdı ilacı ve 3 aylık tehlikeli dönem geçene kadarda içtim

anladım cnm her türlü ihtimale karşı önlem amacıyla baştan yazmış hayırlısı olsun o zman yerimseniben

ben kullanmadım canım düşük tehlikem yoktu cok şükür o yüzden önermedi doktor...sen hareketlerine dikkat et yorma kendini uzan dinlen sürekli...için rahat olsun hiçbir sey olmaz bebişine sen kendine iyi bakarsan a.s

evt tşk cnm yataktn çıkmıorum zaten uzanıp duruyorum :1:

Back
X