Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tekrar selam kızlar,ya benim bilgisayarda sorun var ya da sitede :)) siteye giriyorum sayfa kapanıyor..ama şimdi geldi neyseki..
Sevgicim Yamazana bayıldım:lepi:
uykm geldi yineeekaydirigubbakcemile3
tekrar selam kızlar,ya benim bilgisayarda sorun var ya da sitede :)) siteye giriyorum sayfa kapanıyor..ama şimdi geldi neyseki..
Sevgicim Yamazana bayıldım:lepi:
dolabamı yaslansan acaba biraz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dolabamı yaslansan acaba biraz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 ehh alışkanlık olduu
hahahahaa koptumyok kızlar dolaba yaslanasım yok bugun pek..yumusak bi yere ihtiyacım var
ayy aksam türkan var...hihoyyyt ama fatmagül yüzünden gecenin bi yarısı başlıyo yayından kaldırsalar su fatmagülü de erken saatlere geciş yapsa türkankaydirigubbakcemile3 ama kesin türkanı kaldırırlar yakında :1no2:benim izledigim dizilerin kaderi kaydirigubbakcemile3
katılan ellerin dert görmesin canımmmkaydirigubbakcemile3Fatmagülün suçu ne dizisi kalkmaz canım bizim milletimiz sever öyle dizileri o yüzden sana katıldım kaydirigubbakcemile3
bende hiç seyretmedim fatmagülü türkanı seviyorum tekrarı oluyor pazar günleri onu seyrediyorum eğer kaçırırsam.bu akşam yokum meselaa belki sonuna yetişirim.
kızlar yaaa havalar sogudukca aksam yürüyüşlerim aksıyo kısın napcaz biz??? hareketsiz kalırsam şişer patlarım ben:bbo:
niye aksasın,kışlık şeyler giyip yine çıkabilirsin..yürüdüğün için zaten üşümezsin vücudun sıcak olur.kızlar yaaa havalar sogudukca aksam yürüyüşlerim aksıyo kısın napcaz biz??? hareketsiz kalırsam şişer patlarım ben:bbo:
katılan ellerin dert görmesin canımmmkaydirigubbakcemile3
pazar saat kacta oluyo canım tekrarı???
evet canım olmadı evin içinde yürürüz napalımkaydirigubbakcemile3üzerini sıkı giyinip yürüyüşlerine yinede devam edeceksin canım yoksa dediğin gibi hareketsizlikten patlayabiliriz
üzerini sıkı giyinip yürüyüşlerine yinede devam edeceksin canım yoksa dediğin gibi hareketsizlikten patlayabiliriz