Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar çatlak kremi kullanan varmı yada başka bişey ne zman alayım 3 ayın sonundamı hangilerini tavsiye edersinz opuyorumnanaktan

niye aksasın,kışlık şeyler giyip yine çıkabilirsin..yürüdüğün için zaten üşümezsin vücudun sıcak olur.

tam saatini bilmiyorum öğlen saatlerinde ama 1-2 gibi olsa gerek

yagmur ve kar olmadıgı sürece cıkabilirim evet...umarım hafif gecer bu kış:Saruboceq:

hb canlarım kubı babu nasılsınız bakıyım:dance:

kızlar net çok yavaş ben çıkıyorum pufffff :umursamaz:

ya kızlar bu katılıyorum katılmıyorum ney dıye bısıler yazıyo bı acıklasanız ne işe yarıyo buuu

kızlar çatlak kremi kullanan varmı yada başka bişey ne zman alayım 3 ayın sonundamı hangilerini tavsiye edersinz opuyorumnanaktan

canım ben lierac diye bi krem aldım...bi de bebek yağı aldım...3 aydan sonra kullanılması tavsiye ediliyo...ama ben cok düzensiz kullanıyorum bazen uzunca süre sürmediğim oluyo:1no2: ama etrafımdakilerden gördügüm kadarıyla ve burdaki topiclerde de okudugum kadarıyla ne yaparsanız yapın olacagı varsa oluyo...bazıları diyo ki anneniz catlamıssa siz de catlarsınız diye alakası yok onunla da..benim bi arkadasım var annesi cok catlamıs ama kız kardesi catlamamıs kendisi catladı...badem yağı kullanmıstı o da...aklıma geldikçe sürüyorum yağı ve kremi ama bilmiyorum işe yarar mı...

hb bacımmm nasılsın msj atmısın bende cvp attım sana ama gene anlasılan gıtmedı sana:uhm:

yok gelmedi bana cevap
zaten böyle bir problem varmış anasayfada yazmışlar
mesajlar gelip gitmiyo diye bir sürü insan yaşamış problem..

nasılsın?listede bugün senin günün?

hb canlarım kubı babu nasılsınız bakıyım:dance:
iyiyiz canımmm sen nasılsın?????
sultanın misafiri gitmedimi hala yaaa
içiyolardır caylarını yiyolardır keklerini yapıyolardır dedikodularını...gelmez tabiiiiikaydirigubbakcemile3
ya kızlar bu katılıyorum katılmıyorum ney dıye bısıler yazıyo bı acıklasanız ne işe yarıyo buuu

amaan işte sözde yeni bi şeyler eklemişler siteye...ne işe yarıyosasüprizzzzz

canım ben aktardan bi krem aldım kendileri hazırlayıp satıyorlar gebelik çatlakları için krem yazıyor küçük kavanozda ama haftada bir kere falan ancak sürüyorum o da aklıma gelirse yani yoksa düzenli olarak sürdüğüm yok 1 ay falan oldu sürmeye başlayalıda

Back
X