Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilahi kubiii ben de sana katılmayım da görrrrkaydirigubbakcemile3 başka adam bulamadı mı katılmayacakkksana kubi yanlışlıkla katılmadı bide dediki bu nasıl siliniyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
iyi fikirkaydirigubbakcemile3ne yapacan kız mahkemeyemi verecen katılmayanı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ilahi kubiii ben de sana katılmayım da görrrrkaydirigubbakcemile3 başka adam bulamadı mı katılmayacakkkayy cok güldüm ben bugun umarım patron izlemiyodur beni
biri bizi gözetliyor modunda calısıyorum dakaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ekranın arkasına yada masanın altına saklan gül kimseler görmesin
kaydirigubbakcemile3
kızlar ben çıkıyorum anca hazırlanırım 1 saatte
yarın görüşürüz öpüyorum çok
kendinize iyi bakın
opuyorumnanaktan
olmuyo sekerimmmm tam karsımda yukarı dogru carprazda her türlü görür yaniiiikaydirigubbakcemile3 ayyy senin yüzünden yine güldüm bakkk dudaklarımı morartcam ısırmaktan....bi de bizim msn facebook falan filan yasaklı hep chat yaptıgımı da düşünemez bu kız neye gülüyo der durur catlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
deli der ne dicek adam kaydirigubbakcemile3
a.s.sağol babuşummm öptüm
kızlar ben çıkıyorum anca hazırlanırım 1 saatte
yarın görüşürüz öpüyorum çok
kendinize iyi bakın
opuyorumnanaktan
bugün kimseler gelmedi siteye kızlar akşam olunca kalabalık ederler burayı
evet bence de canım...anca aksam konussunlar...bizi özleyen yokkkkk:dilcikar:
offf cok sıkıldım su son bi saat gecmek bilmiyo yaa...mafoldumben
herkes susunca harıl harıl çalıştım ben de yoruldu beynim:bbo: canım başka iş yapmak da istemiyo...ayyyyyyyyyyyyyy
benimde oturmaktan totom ağrıdı biraz kalkıyım odaları dolaşıp geliyim bari