Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canım ben lierac diye bi krem aldım...bi de bebek yağı aldım...3 aydan sonra kullanılması tavsiye ediliyo...ama ben cok düzensiz kullanıyorum bazen uzunca süre sürmediğim oluyo:1no2: ama etrafımdakilerden gördügüm kadarıyla ve burdaki topiclerde de okudugum kadarıyla ne yaparsanız yapın olacagı varsa oluyo...bazıları diyo ki anneniz catlamıssa siz de catlarsınız diye alakası yok onunla da..benim bi arkadasım var annesi cok catlamıs ama kız kardesi catlamamıs kendisi catladı...badem yağı kullanmıstı o da...aklıma geldikçe sürüyorum yağı ve kremi ama bilmiyorum işe yarar mı...

evt cnm olacağı varsa oluyor bende badem yağı bebek yağı duydum badem yağı kıllandırır diolar olmassa bebek yağını alırım tavsiyeleri değerlendirip birde krem alırım çok saol cnm benm opuyorumnanaktan

slmmmmmmmm kızlarr
merhaba canım naber?? nasılsın?? agrın falan yok di mi??
evt cnm olacağı varsa oluyor bende badem yağı bebek yağı duydum badem yağı kıllandırır diolar olmassa bebek yağını alırım tavsiyeleri değerlendirip birde krem alırım çok saol cnm benm opuyorumnanaktan

ne demek canım istedigini sorabilirsin bilgimiz ölçüsünde cevap veririrzzz tabi kii

canım ben aktardan bi krem aldım kendileri hazırlayıp satıyorlar gebelik çatlakları için krem yazıyor küçük kavanozda ama haftada bir kere falan ancak sürüyorum o da aklıma gelirse yani yoksa düzenli olarak sürdüğüm yok 1 ay falan oldu sürmeye başlayalıda

anladm cnm yaa inş çatlaksız bi hamilelik geçiririz opuyorumnanaktan

selam kızlar herkes gitmiş ama maonya seni diğer topikten tanıdım canım demek açıldı tüplerin banada tıkalı dediler ve tüp bebek önerdiler bende ameliyat olayım dedim ama ne eşim nede doktor tavsiye etmedi bize kasımda bayramdan sonra başlayacağız sana ne dediler canım ne zaman başlayacaksın ne gibi işlemler yapılacak tekrar doğal yolla kalmanmı sağlanacak canım bilgi verirsen bendemi ameliyat lsaydım acaba ama yok bizimkiler izin vermedi iyileşme süreci ne kadar canım çok oldu galiba kusura bakma

cnm ameliyat çıkışı donmuş bi şekilde uandım çok üşüdüm.grip olmuşum.durmadan hapşuruyorumm.oda dikişimi sızlatıo

kızlar uzun zamandır girmiyordum geçmişi baya bi okudum hperi inş.hamişsindir bundan sonra burdayım kızlar hepinize şimdilik iyi akşamlar yarın görüşürüz inş.

selam kızlar herkes gitmiş ama maonya seni diğer topikten tanıdım canım demek açıldı tüplerin banada tıkalı dediler ve tüp bebek önerdiler bende ameliyat olayım dedim ama ne eşim nede doktor tavsiye etmedi bize kasımda bayramdan sonra başlayacağız sana ne dediler canım ne zaman başlayacaksın ne gibi işlemler yapılacak tekrar doğal yolla kalmanmı sağlanacak canım bilgi verirsen bendemi ameliyat lsaydım acaba ama yok bizimkiler izin vermedi iyileşme süreci ne kadar canım çok oldu galiba kusura bakma

olurmu cnm benimm.tabi seve seve anlatırım.
benim doktorlrım laparoskobiyi önerdi.sadece ilk gittiğim doktor boşuna uğraşma direk tüp bebek dedi.ben onu dinlemedim.başka bi doktora gittim5ayy ilaç tedavisi uyguladı.sağda darda olsa geçiş vardı ya.
o doktorumda ameliyat dedii ama en araştırdım prof.a yaptırdım çünkü işin ehli olmasaydı açılmazdıı.ben noprmal bi hasta değilim onun için doktoruma normal olmamalı die düşündüm.
tv dede bi prof.çıkmıştı.
tüp kapalılığında önce laparoskobiyi öneriyordu.sonra açılmazsa tüp bebek dedii.çünkü her çoçuk istemede tüp bebeğin zorlu aşamasından geçmek zorunda kalmazsınız o zmn demişti.bana çok mantıklı geldi.ameliyatım 2saat sürdü.1200 doktora 80 hastaneye 200 de doktorun muyanesine verdim.ama değdi.sonuç şuki cnmm ağrılarıma sızılarıma değdi kesinlikle tavsiye ederim ama bi profa olmak kaydıyla

selam hoşgeldin canım umarım iyileşmeye ve ağrıların geçmeye başlamıştır

meraba dünür nerelerdesin bakıyım
geldim geldim dünür annemleydim. ay dayanamadık bugün yine pantolon aldık ama daha resmini çekmedim üşendim. wenice den aldıklarımla beraber koyarım olmazsa. insan tutamıyo kendini ama yaaaakaydirigubbakcemile3

Back
X