Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

aysenik, busecan35+, darkangellove58+, guzel83, karats+, maonyaaa, ozpar+, _dreamlike_+
:dance:oy oy mşlh kızlar toplanmıslar

ya kızlar su sag kosedekı begendım begenmedım sey yazıyor ya nıye bende yokkk??:çok üzgünüm:

Iyilik babucummmm senden nbrrr
iiyiyim canım iş güç ugrasıyoruz her zamanki gbiii....agrıların nasıl azaldı mı:??
ben çıkıyorum kızlar,öptüm hepinizizemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
görürşüüz canımmmopuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar....mirmirmirmirmirmirmirmir
günaydınnn sultancık naber????
ben de kahvaltı hazırlayayım.Görüşürüz.
görürşüzzzz
aysenik, busecan35+, darkangellove58+, guzel83, karats+, maonyaaa, ozpar+, _dreamlike_+
:dance:oy oy mşlh kızlar toplanmıslar
hoşgeldn canım naber???

hb babucuma.s sevgıcım tam ben yazcaktım kız sen hızlı cıktın:dance:

sen kendi kendini beğenip yada beğenmeyeceğin için yok ama başkalarında var yani herkesin kendinde yok canım

ayy evet yine değişmişşşş...dün katılıyorumdu bi ara teşekkür ederim oldu şimdi de begendim begenmedim olmuşşşş....kaydirigubbakcemile3
sevgicimmmm seni cok begeniyorummmmm canımmmkaydirigubbakcemile3

bak canikom seni begenmiştim ama böyle yazdıAşağıdaki kullanıcılar bu yazısından dolayı darkangellove58 adlı kullanıcıya katıldılar. Seçimimi Kaldır
babu

demek ki begendim diyerek katılmış oldum sanakaydirigubbakcemile3

ayy evet yine değişmişşşş...dün katılıyorumdu bi ara teşekkür ederim oldu şimdi de begendim begenmedim olmuşşşş....kaydirigubbakcemile3

kız banu sapıkmısın :1::1:

handaaaaancııııkkk o kadar gezersen kalkamazsınnn tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3 nerelerdesinnnnnn????????

kızlar cenem düştü bugun galiba kusura bakmayın cok uykum var da dagıtmaya calısıyorum aslında hiç enerjim yok ama ters tepti sanırımkaydirigubbakcemile3

bende seni çok beğeniyorum canım opuyorumnanaktan

Back
X