Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de kahvaltı hazırlayayım.Görüşürüz.
günaydın canımgünaydın hepinize birdenopuyorumnanaktan
aysenik, busecan35+, darkangellove58+, guzel83, karats+, maonyaaa, ozpar+, _dreamlike_+
:dance:oy oy mşlh kızlar toplanmıslar
iiyiyim canım iş güç ugrasıyoruz her zamanki gbiii....agrıların nasıl azaldı mı:??Iyilik babucummmm senden nbrrr
görürşüüz canımmmopuyorumnanaktanben çıkıyorum kızlar,öptüm hepinizizemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydınnn sultancık naber????günaydın arkadaşlar....mirmirmirmirmirmirmirmir
görürşüzzzzben de kahvaltı hazırlayayım.Görüşürüz.
hoşgeldn canım naber???aysenik, busecan35+, darkangellove58+, guzel83, karats+, maonyaaa, ozpar+, _dreamlike_+
:dance:oy oy mşlh kızlar toplanmıslar
günaydın hepinize birdenopuyorumnanaktan
ya kızlar su sag kosedekı begendım begenmedım sey yazıyor ya nıye bende yokkk??:çok üzgünüm:
günaydın canım
bütün kızlar toplandık toplandık kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin canım
sen kendi kendini beğenip yada beğenmeyeceğin için yok ama başkalarında var yani herkesin kendinde yok canım
sen kendi kendini beğenip yada beğenmeyeceğin için yok ama başkalarında var yani herkesin kendinde yok canım
ayy evet yine değişmişşşş...dün katılıyorumdu bi ara teşekkür ederim oldu şimdi de begendim begenmedim olmuşşşş....kaydirigubbakcemile3
sevgicimmmm seni cok begeniyorummmmm canımmmkaydirigubbakcemile3
ayy evet yine değişmişşşş...dün katılıyorumdu bi ara teşekkür ederim oldu şimdi de begendim begenmedim olmuşşşş....kaydirigubbakcemile3
sevgicimmmm seni cok begeniyorummmmm canımmmkaydirigubbakcemile3