Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

saolun kızlar öp hepınızı opuyorumnanaktan

sevgiii yaa dün böle uzun isimli biri uzun zamandır girmiyodum artık aranızdayım yazmış.pekii ok imm??ben sen sandımmm.

bunak bennn:roflol:

ya nalandir yada ayseniktir o canım onlar girmiyorlardı
kız ben bu sitenin demirbaşıyım topiğe sabah 9ta girip akşam beş buçukta çıkıyorum canım

Son düzenleme:

ohh en güzeli....gece gündüz calısınnn kaydirigubbakcemile3 zaten hamile kalınca korkmaktan hiçbi şey yapamıyosun:kedi: sevgiicim sizin de öyle mi:utangac:

ay kızlar bende size onu sorucaktım biz bişey yapamıyoruz korkudan zararı varmıdır ki kocamı çok ihmal ettim bu aralar zaten hep uyku halindeyimkaydirigubbakcemile3

kızlarr ben balık beyinli oldumm k bakmayınnn:delphin:
yok canım ne kusuru kafanda bi milyon şey var normallla.s ama hep sevgi olması ilginccc kaydirigubbakcemile3
ay kızlar bende size onu sorucaktım biz bişey yapamıyoruz korkudan zararı varmıdır ki kocamı çok ihmal ettim bu aralar zaten hep uyku halindeyimkaydirigubbakcemile3

ilk 3 ay hiç yapmadık biz doktorum ve etrafımdakiler öyle önerdiler...3 aydan sonra da cok olmadı :kedi: eşim cok korkuyo bi şey olacak diye...doktor en son kontrolde de söyledi prezervatif kullanarak cok sık olmamak sartıyla bir tehlikesi yok diye ama yine de pimpirikliyiz işte ikimiz de:kedi:

günaydın kızlar hepinize
aşkolsun maonyaa o kadarda konuştuk nasıl unutyın bizleri
nasıl oldun ağrıların geçtimi canım

yok canım ne kusuru kafanda bi milyon şey var normallla.s ama hep sevgi olması ilginccc kaydirigubbakcemile3

ilk 3 ay hiç yapmadık biz doktorum ve etrafımdakiler öyle önerdiler...3 aydan sonra da cok olmadı :kedi: eşim cok korkuyo bi şey olacak diye...doktor en son kontrolde de söyledi prezervatif kullanarak cok sık olmamak sartıyla bir tehlikesi yok diye ama yine de pimpirikliyiz işte ikimiz de:kedi:

bizde korkuyoruz ama eşimide ihmal etmek istemiyorum oda kötü bi durum canım:bbo:

evet canım zaten ilk 3 ay cok zor geçmişti ama bebiş için katlanılıyo o kadarına da...a.s

doğru kız bizede ilk 3 ay yasaktı bak şimdi hatırladım yasağın bittiği günü eşim iple çekmişti hasret sona eriyor diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back
X