Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar cenem düştü bugun galiba kusura bakmayın cok uykum var da dagıtmaya calısıyorum aslında hiç enerjim yok ama ters tepti sanırımkaydirigubbakcemile3

bencede mıllet melul melul ortada dolanırken mşlhın var senın banucummdelikafaduldendelikafadulden

ay nıye benım kosemde begenıyom begenmıyom yazmıyo yaaaaa:oklava:

neyse canım su uykum kacsın da yapmam gereken bi ton iş var:bbo: kaydirigubbakcemile3 sen napıyosun yeni bi iş falan düşünüyo musun?

yok canım evdeyım sımdılık bebk dusundumuz ıcın ona yogunlastık anlıcankaydirigubbakcemile3

yok canım evdeyım sımdılık bebk dusundumuz ıcın ona yogunlastık anlıcankaydirigubbakcemile3

ohh en güzeli....gece gündüz calısınnn kaydirigubbakcemile3 zaten hamile kalınca korkmaktan hiçbi şey yapamıyosun:kedi: sevgiicim sizin de öyle mi:utangac:

kızlar ben kacar dun yemeklı mısafırım vardı evı toplamam lazımmmmkafamçokkarıştı

kız ben sana ne diyim hemi önce adımı unuttun sevgi kim niye kızı olmasını istiyorsunuz diye sorular sordun şimdide sen hamilemisin diyosun sen niye hep beni unutuyorsun söyle bakıyım?
evet ben 19 haftalık hamileyim kızım olacak bizde bi sorun yok gibi gözüküyordu doktor birde rahim filmi çekelim dedi çektirdim sağ tarafta hafif bir tıkanıklık varmış açıldı ve bir ay sonra hamile kaldım canım

sevgiii yaa dün böle uzun isimli biri uzun zamandır girmiyodum artık aranızdayım yazmış.pekii ok imm??ben sen sandımmm.

bunak bennn:roflol:

Back
X