Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

darkangellove58
mrb sevgiii nasılsınnnnn ben yine geldimmmm

hemen bak senii tanıdımmmm

darkangellove58
mrb sevgiii nasılsınnnnn ben yine geldimmmm

hemen bak senii tanıdımmmm
ha sitede sadece sevgi var ona selam ver sen bize verme küstüm:umursamaz: halbuki bende seni ne kadar merak ediyordum nasıl oldu diye:umursamaz::umursamaz:

kız kubicik bende sana katıldım kız. napıyosun iyisin?

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne yapım ya aynı doktora gittim bebiş için hormon testi yaptırdım sonuçları çıkmış ve sonuçç kolum morardı kaydirigubbakcemile3 kan aldılar okadar :çok üzgünüm:

kubiiiişşşş nasılsın hayatımmmmm

iyiyim cnm yüzünde ve harflerinde gülücükler var şeker hep böyle mutlu ol ne güzell hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt inş. güzel haberlerini alcazz alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne yapım ya aynı doktora gittim bebiş için hormon testi yaptırdım sonuçları çıkmış ve sonuçç kolum morardı kaydirigubbakcemile3 kan aldılar okadar :çok üzgünüm:
kubi hamilemisin canım...bi haber bile vermedin..küstüm sana:(((

hee kızlar doktor bide dediki ne kadarlık evlisin dedim 16 ayıma girdim bu zamana kadar olmamış bunda bişey var dedi :çok üzgünüm:

kubi hamilemisin canım...bi haber bile vermedin..küstüm sana:(((

ayy özür dilerim akannehir he cnm 2 aylık kaydirigubbakcemile3 hamileyim yok kız şakaaaaaaaaaaaaa nerde bugün doktora gittim hormon testi yaptı bakalım başladık doktora gitmeye arkası gelcekmi bebişle kaydirigubbakcemile3 :1: :1: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sen nsaılsın buralara uğramıyosun daha :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: seni başka yerlerde dahamı mutlu ediyolar :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

neyse ben biraz kestireyim yine gelririm dayanamıyorum mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmirmirmirmirmir

ha sitede sadece sevgi var ona selam ver sen bize verme küstüm:umursamaz: halbuki bende seni ne kadar merak ediyordum nasıl oldu diye:umursamaz::umursamaz:

cnm benimm olurmuu sevgiye hep sen yenimi geldin hamilemsn adın ne die soruommm kızaa hep unutuommm onun için atık onu tanıdımı bilsin dieee yazdımm şekerrr.

allaha şükür iyiyim gülümmm.hapşurmasam daha iyi olucammm

ayy özür dilerim akannehir he cnm 2 aylık kaydirigubbakcemile3 hamileyim yok kız şakaaaaaaaaaaaaa nerde bugün doktora gittim hormon testi yaptı bakalım başladık doktora gitmeye arkası gelcekmi bebişle kaydirigubbakcemile3 :1: :1: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sen nsaılsın buralara uğramıyosun daha :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: seni başka yerlerde dahamı mutlu ediyolar :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
yok kıııız burada pozitif olmayı beceremedim o yüzden

kızlar eşim kahvaltıdan sonra tuttu kolumdan dışarı çıkardı şimdi bi arkadaşındayız maillerime bakıcam diye girdim size yazıyorum gizli gizli beni merak etmeyin lütfen kusura bakmayın akşam gelebileceğim
öpüyorum sizi çok seviyorum..

Back
X