- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
kız kubi bana katılmışsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tabiki katılırım herkez istediğini yapar hamileleiğinde denizcik haklı sende haklısın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız kubi bana katılmışsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ha sitede sadece sevgi var ona selam ver sen bize verme küstüm:umursamaz: halbuki bende seni ne kadar merak ediyordum nasıl oldu diye:umursamaz::umursamaz:darkangellove58
mrb sevgiii nasılsınnnnn ben yine geldimmmm
hemen bak senii tanıdımmmm
kız kubicik bende sana katıldım kız. napıyosun iyisin?
kubiiiişşşş nasılsın hayatımmmmm
kubi hamilemisin canım...bi haber bile vermedin..küstüm sanakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne yapım ya aynı doktora gittim bebiş için hormon testi yaptırdım sonuçları çıkmış ve sonuçç kolum morardı kaydirigubbakcemile3 kan aldılar okadar :çok üzgünüm:
kubi hamilemisin canım...bi haber bile vermedin..küstüm sana((
darkangellove58
mrb sevgiii nasılsınnnnn ben yine geldimmmm
hemen bak senii tanıdımmmm
ben geldim kızlar yemekten
hoş geldin cnm afiyett bal şeker olsun tontişe çok uykum geldi yaaa erken kalktım bugün sizi daha iyi anlıyorum hemde hamilesin ayyy şuan uyku gözümden akıyo resmen mirmirmirmir
ha sitede sadece sevgi var ona selam ver sen bize verme küstüm:umursamaz: halbuki bende seni ne kadar merak ediyordum nasıl oldu diye:umursamaz::umursamaz:
yok kıııız burada pozitif olmayı beceremedim o yüzdenayy özür dilerim akannehir he cnm 2 aylık kaydirigubbakcemile3 hamileyim yok kız şakaaaaaaaaaaaaa nerde bugün doktora gittim hormon testi yaptı bakalım başladık doktora gitmeye arkası gelcekmi bebişle kaydirigubbakcemile3![]()
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sen nsaılsın buralara uğramıyosun daha :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: seni başka yerlerde dahamı mutlu ediyolar :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: