Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de gidip bi corba içeyim bari...sabah abarttım biraz sanırım hala tokummmkaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canım iç tabi doyur göbüşü
aminn sağol cnm duaların için inşallah diyelim bekletmesin bizi artık yavv hihoyyyt hihoyyyt sevinek biran öncehoşgeldin canım
hoşbuldum cnm annem yanımda onunla çay içtik biraz gidicek şimdi :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
haydi hayırlısı bakalım canım inşallah sonucu güzel olurda en yakın zamanda bebişine kavuşursun
ben de anlamadım ki önce hormon bakalım dedi tedavi altına alcakmış ayyyy ohaoldumsmile korktum yavv:mymeka:hadi bakalm hayırlısı olsun canımmmma.s sonra bakacakları neler? söyledi mi bir şey?
ohhh afiyet olsunnn artık ne diyelimmm....benim de öyle bir imkanım olsa kalkmazdım saatlerce kahvaltı sofrasındankaydirigubbakcemile3 yemesem de oturmak, sohbet etmek zevkli oluyo....cokacimcoook
geldimmm kızlarrr....ama kimse yoooooooooookakannehir
melaba kızlaropuyorumnanaktan hayırlı cumalar.
demek sende duramadın bebişine battaniye aldın güle güle kullansın canım benim gelinbayanssulusmile ya bide mart annelerinde de yazdım bugün aşı günümdü ben bugünü perşembe sanıyodum biraz geç fark ettim yine de gideyim dedim eşim aç karna gel dediler dedi ben hiç öyle bişi hatırlamıyorum. pazartesi gitsem bişi olmaz heralde. bakalım yorum gelecek mi mart annelerinden.merhaba canım hoşgeldin sanada hayırlı cumalar
demek sende duramadın bebişine battaniye aldın güle güle kullansın canım benim gelinbayanssulusmile ya bide mart annelerinde de yazdım bugün aşı günümdü ben bugünü perşembe sanıyodum biraz geç fark ettim yine de gideyim dedim eşim aç karna gel dediler dedi ben hiç öyle bişi hatırlamıyorum. pazartesi gitsem bişi olmaz heralde. bakalım yorum gelecek mi mart annelerinden.
güle güle kullanın canımmmmmhihoyyytgeldim geldim tek kalınca bende büronun yan tarafında bim var oraya gittim bebek battaniyeleri 7,5 liraymış onlara baktım hatta dayanamayıp birtanede pembesinden aldım çok kaliteli değil ama kötüde değil bu fiyata göre gayet iyi yani arkadaş üzerine kullanmazsan bile yere serer üzerinde oytanırsın dedi bende gaza gelip aldım işte
merhabaaaaopuyorumnanaktanmelaba kızlaropuyorumnanaktan hayırlı cumalar.
saol canım gelinin çok nasipli şimdiden 4 tane battaniyesi oldu bile
aşı işine gelincede bence bişey olmaz herhalde canım pazartesi sabah gidersin olursun aşını sorun yapmazlar hatta numarası varsa ara sağlık ocağını söyle
evet aslında gerçekten öyle. sen en ufak bi konuda diyelim ki kola içme mevzunda ben arada canım çok isterse içiyorum de, yada sigara olayında hepsi saldırıyor ama tetanoz aşısı deyince ay ben vurunamam ay zorunlu değilmiş bilmem ney. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. her yerde anlatılmış hastanelere güven olmayacağı yapılmasının zorunlu olmasa bile yeri gelip anne ve bebeği ölümden kurtardığı hala direniyorlar. inanamıyorum ya koladan uzak duruyorlar sinek ısırığı kadar bir acıya bebeklerinin hayatını tehlikeye sokmayı tercih ediyorlar. bu kadar anlamsız bişey daha görmedim. son zamanlarda o yüzden bende karar verdim olan bitene pek kulak asmamaya.güle güle kullanın canımmmmmhihoyyyt
merhabaaaaopuyorumnanaktan
evet aşının illa şu gün olması gerekiyomus gibi bir şey yok...sadece 20. haftadan sonraydı galiba di mi sevgicim?? mart anneleri şimdi kırk ayrı cevap verir bence boşver orayıkaydirigubbakcemile3 biz sevgiyle oraya bakmama kararı aldıkkaydirigubbakcemile3
güle güle kullanın canımmmmmhihoyyyt
merhabaaaaopuyorumnanaktan
evet aşının illa şu gün olması gerekiyomus gibi bir şey yok...sadece 20. haftadan sonraydı galiba di mi sevgicim?? mart anneleri şimdi kırk ayrı cevap verir bence boşver orayıkaydirigubbakcemile3 biz sevgiyle oraya bakmama kararı aldıkkaydirigubbakcemile3
melaba kızlaropuyorumnanaktan hayırlı cumalar.
amaaan evet canım aynen öyleler...cok da kasmamak gerekiyo canım istediyse bi yudum içerim koladan da fantadan da kime ne...o kdar zararlı seyle besleniyoruz ki hangi birine engel olacagız...yedigimiz ekmegin bile içinde ne var ne yok bilmiyoruz yapıldıgı fırınlardan haberimiz yok belki cok kirli ortamlarda yapılıyorlar bi sürü mikrop yiyioruz nerden bilecegiz ki...her sey olacagına varıyo...evet aslında gerçekten öyle. sen en ufak bi konuda diyelim ki kola içme mevzunda ben arada canım çok isterse içiyorum de, yada sigara olayında hepsi saldırıyor ama tetanoz aşısı deyince ay ben vurunamam ay zorunlu değilmiş bilmem ney. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. her yerde anlatılmış hastanelere güven olmayacağı yapılmasının zorunlu olmasa bile yeri gelip anne ve bebeği ölümden kurtardığı hala direniyorlar. inanamıyorum ya koladan uzak duruyorlar sinek ısırığı kadar bir acıya bebeklerinin hayatını tehlikeye sokmayı tercih ediyorlar. bu kadar anlamsız bişey daha görmedim. son zamanlarda o yüzden bende karar verdim olan bitebe pek kulak asmamaya.
bana doktor 20 ile 24. hafta arası aşını olablirsin dedi illa şu gün geleceksin diye bişey yok dedi ama banucuğumun da dediği gibi şimdi sana 40 tane yorum gelir ayrı ayrı
kızlar ben bi yemek yiyipte geleyim