Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

cnm benimm olurmuu sevgiye hep sen yenimi geldin hamilemsn adın ne die soruommm kızaa hep unutuommm onun için atık onu tanıdımı bilsin dieee yazdımm şekerrr.

allaha şükür iyiyim gülümmm.hapşurmasam daha iyi olucammm
:roflol: ay çok güldüm. demek sevgiye her seferinde yeni mi geldin hamile misin diyodun:roflol: allah iyiliğini versin. biraz acın sancın olacak tabi ama sonunda çok güzel bi ödül olacak inşallah. değecek bütün çektiklerine allahın izniyle.

kocişimle öğle yemeği yedik, ben eve geldim o işe gitti :)
hala odayı toparlamakla meşgulüm sen, eksiklerin listesini falan çıkarıyorum.
daha bitmez benim işim :D

hoş geldin cnm afiyett bal şeker olsun tontişe çok uykum geldi yaaa erken kalktım bugün sizi daha iyi anlıyorum hemde hamilesin ayyy şuan uyku gözümden akıyo resmen mirmirmirmir
hoşbulduk canım yat uyu kız biraz sanki bizim gibi işyerindemisin
hoşgeldin canımm....
hoşbulduk canım
kızlar eşim kahvaltıdan sonra tuttu kolumdan dışarı çıkardı şimdi bi arkadaşındayız maillerime bakıcam diye girdim size yazıyorum gizli gizli beni merak etmeyin lütfen kusura bakmayın akşam gelebileceğim
öpüyorum sizi çok seviyorum..

hımm bizde kahvaltı sofrasını silip süpürdüğünü düşünüyorduk demek gezmeye çıktınız iyi bakalım görüşürüz sonra

ayyyyy daha öğle yemeği yiyemedim eşimin namazı işleri derken. şimdi yine dışarıda o gelince yicez. artık elim ayağım titriyo çok acıktımmafoldumben

kızlar eşim kahvaltıdan sonra tuttu kolumdan dışarı çıkardı şimdi bi arkadaşındayız maillerime bakıcam diye girdim size yazıyorum gizli gizli beni merak etmeyin lütfen kusura bakmayın akşam gelebileceğim
öpüyorum sizi çok seviyorum..

tamam canikommm aksam görüşemeyiz ama neyseee pazartesi görüşrüz artıkkk iyi haftasonlarrrı canımmmmopuyorumnanaktan

ayyyyy daha öğle yemeği yiyemedim eşimin namazı işleri derken. şimdi yine dışarıda o gelince yicez. artık elim ayağım titriyo çok acıktımmafoldumben

yaaa ben az bi şey yesem de hemen şişkinlik oluyo kızlar rahatsız oluyorum vallaa...aksam yemeklerimi görseniz kuş kadar yiyorum...öğlen yarım porsiyon corba yarım kase yogurt cok az da bulgur pilavı yedim ama patlamak üzereyim şimdi:bbo:

yaaa ben az bi şey yesem de hemen şişkinlik oluyo kızlar rahatsız oluyorum vallaa...aksam yemeklerimi görseniz kuş kadar yiyorum...öğlen yarım porsiyon corba yarım kase yogurt cok az da bulgur pilavı yedim ama patlamak üzereyim şimdi:bbo:
yemek yemek diye geziyorum bende bu aradelikafadulden kilo almıyorum geçen ay neysem aynı duruyorum ama boğazımı tutamıyorum. özellikle de tatlı gördüğüm zaman gözlerim faltaşı gibi oluyo:roflol: ama bunlar benim çok özlediğim manzaralar. çünkü nerdeyse 2 yıldır falan iştahsızdım ben çok özlemiştim bi yemeğe ağzımın suyu aka aka bakmayı:roflol: çok zayıftım ama şimdi toparlandım iyi oldu böyle.

ev nasıl hoşuna gitti mi? esyalı mı kiraladınız? yemekler nasıl orda??

yok biz ev kiralamadık, şantiyenin mevcut durumdaki kampında kalıyoruz.
burda bizim gibi kalan eşler de var, aileler için ayrılmış bir kısımda kalıyoruz.
kaldığımız yer açık mutfak salon, yatakodası, banyo ve tuvaletten ibaret.
ama eşyalar çok güzel, herşey henüz çok yeni :) çamaşır makinam ve televizyonum bugün geldi :)
yemekler de yine şantiyede çıkan yemekler, burda onu yine bir türk firması hazırlıyor. şimdilik herşey güzel yani :))

Son düzenleme:
gözün aydın canımm...idrar yollarındaki enfeksiyon için antibiyotik ya da fitil verirler sanırım...aman dikkat et enfeksiyon önemli bol bol su iç...özellikle gebeliğin ileriki dönemlerinde erken doğuma sebep olabiliyo...ayaklarını üşütme sakın...günde en az 1,5 - 2 litre su iç canım...sıvı alımına dikkat edip üşütmezsen ve doktorunun verdigi ilaçları da düzenli kullanırsan gecer cok ugrastırmaz seni merak etmea.s

ikili taramada çıksın dr a göstercem bakalım ne diyecek bulantıdan fazla su içemiyordum ondan oldu sanırım

bendede öyle oluyor canım azcık birşeyde yesem şişkinlik oluyor
kızlar ben azcık başımı dolaba dayayıp geliyorumkaydirigubbakcemile3

hadi bakalım daya başınıda gel kaydirigubbakcemile3

yok biz ev kiralamadık, şantiyenin mevcut durumdaki kampında kalıyoruz.
burda bizim gibi kalan eşler de var, aileler için ayrılmış bir kısımda kalıyoruz.
kaldığımız yer açık mutfak salon, yakaodası, banyo ve tuvaletten ibaret.
ama eşyalar çok güzel, herşey henüz çok yeni :) çamaşır makinam ve televizyonum bugün geldi :)
yemekler de yine şantiyede çıkan yemekler, burda onu yine bir türk firması hazırlıyor. şimdilik herşey güzel yani :))

çok güzelmiş valla canım

kızlar bişey soracam zahmet olmazsa cevaplarsanız sevinirim
şu hani yazılan yazıya cevap için yazan kişinin yazısınıda alıp cevaplıyorsunuzya onu nasıl yapıyorsunuz
mesela sevgicim babu sana sorular sormuş sende cevap vermişsin ama babunun sorduğu soruyuda görüyorsun ya o nasıl oluyor bilememek ayıp değil çğrenmemek ayıp:kedi:

çiğdem 10 da gidecekti gitmeden uğrarım demişti ama gelmedi henüz..telaştan fırsat bulamadımı acaba..

herhalde koşturmadan fırsat bulamadı..ayy ne heyacanlıdır şimdi o ne güzel eşine kavusuyoo...hihoyyyt

kaydirigubbakcemile3

canlarımm :)
o gün evden nasıl çıkabildiğimi bilmiyorum valla, elektrikler kesikti. 14. kattan kapıcı yardımıyla inebildim o kadar bavulla. o yüzden gelemedim size veda etmeye :)

çok güzelmiş valla canım

teşekkür ederim Sevgi'cim.
valla genelde bu tip yerler pek insanın evi gibi olmuyor, daha çok otelde kalıyormuşum hissi uyanıyor bende :D bi de öyle kamp hayatı falan olunca.

ama şimdiye kadar kaldıklarım için de en içime sineni bu, dualarınıza çok teşekkür ederim :)

kızlar bişey soracam zahmet olmazsa cevaplarsanız sevinirim
şu hani yazılan yazıya cevap için yazan kişinin yazısınıda alıp cevaplıyorsunuzya onu nasıl yapıyorsunuz
mesela sevgicim babu sana sorular sormuş sende cevap vermişsin ama babunun sorduğu soruyuda görüyorsun ya o nasıl oluyor bilememek ayıp değil çğrenmemek ayıp:kedi:

canım alıntı yap yazısının yanında mq diye bi buton varya onu tıklıyosun sonra cevap yaz diyosun
hadi dene bakalım

Back
X