Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ayyy süpermiş canımmm...inşallah hep de yolunda gider her sey...hihoyyyt türk lezzetlerinden ayrı kalmaman da süpermişşhihoyyyt

ikili taramada çıksın dr a göstercem bakalım ne diyecek bulantıdan fazla su içemiyordum ondan oldu sanırım

neyse canım sıkma canını çözümü olan bir şey sonucta...bundan sonra bol bol içersin...benim hala midem bulanıyo su içerken ama yapacak bir şey yok mecburuza.s

ayyy süpermiş canımmm...inşallah hep de yolunda gider her sey...hihoyyyt türk lezzetlerinden ayrı kalmaman da süpermişşhihoyyyt

ay inşallah babucum, teşekkürler.
bu arada mutfağımızdaki tadilat bitsin, kendim de yemekler yaparım, arada da şantiyeden yeriz :))

kızlar cinsiyet hangi ayda belli oluyo benim dr 4. ayda sölerim dedi

ben 15+4'te öğrenmiştim ama o zaman %80 kız demişti doktor...iki hafta sonra baska bir doktora gittim o da kız dedi...gecen hafta bugun de ayrıntılı ultrasonda yine kız olduğu söylendia.s

ay inşallah babucum, teşekkürler.
bu arada mutfağımızdaki tadilat bitsin, kendim de yemekler yaparım, arada da şantiyeden yeriz :))

evet özlemiştin eşine yemekler yapmayı...ama şantiyenin mutfagı da imdadına yetişir tabi canın yemek yapmak istemediğinde ohhhh hazır yemeklerrr ne güzelllkaydirigubbakcemile3 bizim eve de yollasalar santiyedenkaydirigubbakcemile3

neyse canım sıkma canını çözümü olan bir şey sonucta...bundan sonra bol bol içersin...benim hala midem bulanıyo su içerken ama yapacak bir şey yok mecburuza.s

evet haklısın canım ya ben 3 ayda 2 kilo almışım ama bulantımdan dolayı çok iştahım yoktu nasıl aldım acaba belki kraker ve leblebi yedim midemi bastırsın diye ondanmı aldımki sen kaç kilo aldın canım

gönderirim tabii kaydirigubbakcemile3
sormayın bugün geitirp çamaşır makinasını kurdular ama mesela kuruduktan sonra ütülemek istemiyorsanız ütücü kadınlar var, onlara verebiliyorsunuz :)
ne bileyim gün aşırı odanızı temizletebiliyorsunuz, eğer istemezseniz temizliği kendiniz yaparsınız :
ben bundan önce kaldığım yerlerde almıyordum temizlikçi, ütücü falan ama burda bi süre deneyeceğim bakalım.

diyorum ya baya bayaa otel gibi

ben burda hamile kalsam ya, yan gelip yatacak çok vaktim olur işte ne güzel kaydirigubbakcemile3

canım ben 5. ayı bitirmek üzereyim 55 kilo ile basladıgım bu güzel yolculukta su sıralar 59-60 arası gidip geliyo kilomkaydirigubbakcemile3 doktorum az bile almıssın diyo...kendisi azcık şişko da o yüzden herkes onun gbi olsun istiyo sanırım...ya da kendini manken gibi falan da görüyo olabilirkaydirigubbakcemile3 kilo işini pek dert etmemeye calısıyorum canım çünkü 55 kiloyken cok zayıf görünüyodum su an ideal kilomdayım aslında...kalan 4 ay civarı için de ayda ortalama 1,5 kilo hakkı verdim kendime. fazlasını almaya ne kadar engel olabilirsem artıkkaydirigubbakcemile3 böylelikle 11 kilo civarında bitirmeyi planlıyorum...ama evdeki hesabın carsıya ugmayacagı gercegini de düşünerek 15 e kadar cıkma hakkı tanıdım kendimekaydirigubbakcemile3 tabi her sey elimizde olmuyo maalesef gebelik şekeri ya da yüksek tansiyon nedeniyle 30 kiloyla hamileliğini bitiren tanıdıklarım var hepimizin hakkında hayırlısı canım saglıklı olur inşallah bebişlerimiza.s:Saruboceq:

eveeeet hamilelik için ideal bir yer...o zaman napıyoruz bal tarcın çörekotu vs. ne varsa yiyoruz eşimize de yediriyoruz sonra bol bol çalışıyoruzzzzkaydirigubbakcemile3

evet canım ya hiçbişey planladığın gibi omuyo farkında olmadan alıyosun neyse bebeğimiz sağlıklı olsunda doğumdan sonra veririz artık napalım ama fazla almakta istemiyorum

eveeeet hamilelik için ideal bir yer...o zaman napıyoruz bal tarcın çörekotu vs. ne varsa yiyoruz eşimize de yediriyoruz sonra bol bol çalışıyoruzzzzkaydirigubbakcemile3

evet onları getirdim zaten yanımda kaydirigubbakcemile3
tamam o zaman, annaştık, inşallah en kısa zamanda size güzel haberler veririz Şeniz kaydirigubbakcemile3

evet onları getirdim zaten yanımda kaydirigubbakcemile3
tamam o zaman, annaştık, inşallah en kısa zamanda size güzel haberler veririz Şeniz kaydirigubbakcemile3
inşallaah canımmmmm dört gözle bekliyoruzzzz hihoyyyt
insan bilmeyince ne kötü oluyır ya kendi kendime gülüyorumhihoyyyt

canım biz de deneyerek öğrendik nolcakkk yaniii bilmemek gayet dogalla.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…