:roflol: ay çok güldüm. demek sevgiye her seferinde yeni mi geldin hamile misin diyodun:roflol: allah iyiliğini versin. biraz acın sancın olacak tabi ama sonunda çok güzel bi ödül olacak inşallah. değecek bütün çektiklerine allahın izniyle.cnm benimm olurmuu sevgiye hep sen yenimi geldin hamilemsn adın ne die soruommm kızaa hep unutuommm onun için atık onu tanıdımı bilsin dieee yazdımm şekerrr.
allaha şükür iyiyim gülümmm.hapşurmasam daha iyi olucammm
handan sultan ve edaaa nerde kızlarrrr
hoşbulduk canım yat uyu kız biraz sanki bizim gibi işyerindemisinhoş geldin cnm afiyett bal şeker olsun tontişe çok uykum geldi yaaa erken kalktım bugün sizi daha iyi anlıyorum hemde hamilesin ayyy şuan uyku gözümden akıyo resmen mirmirmirmir
hoşbulduk canımhoşgeldin canımm....
kızlar eşim kahvaltıdan sonra tuttu kolumdan dışarı çıkardı şimdi bi arkadaşındayız maillerime bakıcam diye girdim size yazıyorum gizli gizli beni merak etmeyin lütfen kusura bakmayın akşam gelebileceğim
öpüyorum sizi çok seviyorum..
kocişimle öğle yemeği yedik, ben eve geldim o işe gitti :)
hala odayı toparlamakla meşgulüm sen, eksiklerin listesini falan çıkarıyorum.
daha bitmez benim işim
kızlar eşim kahvaltıdan sonra tuttu kolumdan dışarı çıkardı şimdi bi arkadaşındayız maillerime bakıcam diye girdim size yazıyorum gizli gizli beni merak etmeyin lütfen kusura bakmayın akşam gelebileceğim
öpüyorum sizi çok seviyorum..
ayyyyy daha öğle yemeği yiyemedim eşimin namazı işleri derken. şimdi yine dışarıda o gelince yicez. artık elim ayağım titriyo çok acıktımmafoldumben
yemek yemek diye geziyorum bende bu aradelikafadulden kilo almıyorum geçen ay neysem aynı duruyorum ama boğazımı tutamıyorum. özellikle de tatlı gördüğüm zaman gözlerim faltaşı gibi oluyo:roflol: ama bunlar benim çok özlediğim manzaralar. çünkü nerdeyse 2 yıldır falan iştahsızdım ben çok özlemiştim bi yemeğe ağzımın suyu aka aka bakmayı:roflol: çok zayıftım ama şimdi toparlandım iyi oldu böyle.yaaa ben az bi şey yesem de hemen şişkinlik oluyo kızlar rahatsız oluyorum vallaa...aksam yemeklerimi görseniz kuş kadar yiyorum...öğlen yarım porsiyon corba yarım kase yogurt cok az da bulgur pilavı yedim ama patlamak üzereyim şimdi:bbo:
ev nasıl hoşuna gitti mi? esyalı mı kiraladınız? yemekler nasıl orda??
gözün aydın canımm...idrar yollarındaki enfeksiyon için antibiyotik ya da fitil verirler sanırım...aman dikkat et enfeksiyon önemli bol bol su iç...özellikle gebeliğin ileriki dönemlerinde erken doğuma sebep olabiliyo...ayaklarını üşütme sakın...günde en az 1,5 - 2 litre su iç canım...sıvı alımına dikkat edip üşütmezsen ve doktorunun verdigi ilaçları da düzenli kullanırsan gecer cok ugrastırmaz seni merak etmea.s
bendede öyle oluyor canım azcık birşeyde yesem şişkinlik oluyoryaaa ben az bi şey yesem de hemen şişkinlik oluyo kızlar rahatsız oluyorum vallaa...aksam yemeklerimi görseniz kuş kadar yiyorum...öğlen yarım porsiyon corba yarım kase yogurt cok az da bulgur pilavı yedim ama patlamak üzereyim şimdi:bbo:
kızlar ben azcık başımı dolaba dayayıp geliyorumkaydirigubbakcemile3
kızlar cinsiyet hangi ayda belli oluyo benim dr 4. ayda sölerim dedi
yok biz ev kiralamadık, şantiyenin mevcut durumdaki kampında kalıyoruz.
burda bizim gibi kalan eşler de var, aileler için ayrılmış bir kısımda kalıyoruz.
kaldığımız yer açık mutfak salon, yakaodası, banyo ve tuvaletten ibaret.
ama eşyalar çok güzel, herşey henüz çok yeni :) çamaşır makinam ve televizyonum bugün geldi :)
yemekler de yine şantiyede çıkan yemekler, burda onu yine bir türk firması hazırlıyor. şimdilik herşey güzel yani :))
evet canım 4.ayda belli oluyor ben 16 haftalıkken kızım olacağını öğrendim
çiğdem 10 da gidecekti gitmeden uğrarım demişti ama gelmedi henüz..telaştan fırsat bulamadımı acaba..
herhalde koşturmadan fırsat bulamadı..ayy ne heyacanlıdır şimdi o ne güzel eşine kavusuyoo...hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3
çok güzelmiş valla canım
kızlar bişey soracam zahmet olmazsa cevaplarsanız sevinirim
şu hani yazılan yazıya cevap için yazan kişinin yazısınıda alıp cevaplıyorsunuzya onu nasıl yapıyorsunuz
mesela sevgicim babu sana sorular sormuş sende cevap vermişsin ama babunun sorduğu soruyuda görüyorsun ya o nasıl oluyor bilememek ayıp değil çğrenmemek ayıp:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?