Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

İyi bir kadınla iyi bir erkek birlikte değildir. Çünkü kadınlar, kötü erkeklere aşık olup iyi erkeklerle dertleşir.

ayy canım sende bendensin bende hemen atlayamam öyle zamanla ısınır görüşürümm..
sende kafana göre takıl kuşum zamanla görüşürsün izin verme böyle seni boğmalarınaa..

canım yorgunluktan mı tadın yok hayrola kuşumm??

hayır işte bu buluşalım kaynaşalımlardan dolayı tadım yok, daha 2. gecem benim, böyle de olmaz ki ama yaa...
neymiş 2 haftada bir cuma kadınlar akşam lokalde toplanıyorlarmış, ben de bugün onlara katılacakmışım.
hiçbirini tanımıyorum, kocama daha doymadım zaten ne işim var benim daha 2. gemede tanımadığım kadınların arasında :S
kocam da tam gaz destek veriyor yani sağolsun (

slm kızlar ben geldim. BUGÜN KONTROLÜMÜZ VARDI BEBİŞİ GÖRDÜK AMA ÇOK OK UFAK DAHA RESMİNİ VEDİ BİZE:) HERŞEY NORMAL DEDİ 2 HFTA SONRA Bİ KAÇ TEST YAPICAZ DEDİ. ÇOK İYİ Bİ DOKTORDU BANA GEBELİKLE İLGİLİ BİLGİLENDİRİCİ KİTAPTA HEDYE ETTİa.s

mecbur katılmak zorunda mısın peki canım ??

ayyy ne kadar güzel çok sevindim cnmm..
iyi bir dr bulmanda çok güzel...
benim en büyük korkum burda bu çünkü??

edammm, karats+, minikkuzucum+, dreamlike

kızlar çok suskunsunuz yaa nerelere takıldınız yine??

hu huuuuuu sultan hanımmmmm ??

herşeyin çoook iyi olmasına sevindim canmm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerelerdesiniz yaaaaaa klava:

daha yok yasecimmm...
senin ne kadarlık oldu canımm??

Cnm benim gebeliğin ilk haftalarında düşük olmuştu. 3 ay bekşe dedi dotor. 2 ay geçti. Nasipse kasımda tekrar başlıcaz çalıimalara. İlkinde 4. denememde gebe kalmıştım. İnşallah bu sefer de bekletmez beni bebek gebe olurum ve sağlıklan kucama alırım tatlım..

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsunn...
umarım çok yakında hamile kalırsın da çok bekletmez bebeğin seni tatlım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…