afiyet olsun canım :))
eşim gelecek yemeğe gideceğiz kızlar, ben hazırlanıyorum.
hiç tadım yok ama bu gece.
kızlar ben gidiyorum size iyi akşamlar. yarın görüşürüz.
ayy canım sende bendensin bende hemen atlayamam öyle zamanla ısınır görüşürümm..
sende kafana göre takıl kuşum zamanla görüşürsün izin verme böyle seni boğmalarınaa..
canım yorgunluktan mı tadın yok hayrola kuşumm??
hayır işte bu buluşalım kaynaşalımlardan dolayı tadım yok, daha 2. gecem benim, böyle de olmaz ki ama yaa...
neymiş 2 haftada bir cuma kadınlar akşam lokalde toplanıyorlarmış, ben de bugün onlara katılacakmışım.
hiçbirini tanımıyorum, kocama daha doymadım zatenne işim var benim daha 2. gemede tanımadığım kadınların arasında :S
kocam da tam gaz destek veriyor yani sağolsun(
slm kızlar ben geldim. BUGÜN KONTROLÜMÜZ VARDI BEBİŞİ GÖRDÜK AMA ÇOK OK UFAK DAHA RESMİNİ VEDİ BİZE:) HERŞEY NORMAL DEDİ 2 HFTA SONRA Bİ KAÇ TEST YAPICAZ DEDİ. ÇOK İYİ Bİ DOKTORDU BANA GEBELİKLE İLGİLİ BİLGİLENDİRİCİ KİTAPTA HEDYE ETTİa.s
slm kızlar ben geldim. BUGÜN KONTROLÜMÜZ VARDI BEBİŞİ GÖRDÜK AMA ÇOK OK UFAK DAHA RESMİNİ VEDİ BİZE:) HERŞEY NORMAL DEDİ 2 HFTA SONRA Bİ KAÇ TEST YAPICAZ DEDİ. ÇOK İYİ Bİ DOKTORDU BANA GEBELİKLE İLGİLİ BİLGİLENDİRİCİ KİTAPTA HEDYE ETTİa.s
ayyy ne kadar güzel çok sevindim cnmm..
iyi bir dr bulmanda çok güzel...
benim en büyük korkum burda bu çünkü??
herşeyin çoook iyi olmasına sevindim canmm[/QUOT
teşekkür ederim kızlar urfada çok doktor var mam iyi doktor bulmak zor oldu inşallah değişmez hep böyle gider
herşeyin çoook iyi olmasına sevindim canmm[/QUOT
teşekkür ederim kızlar urfada çok doktor var mam iyi doktor bulmak zor oldu inşallah değişmez hep böyle gider
canım iyi bir dr buldugun için çok şanslısın umarım sonuna kadar bu dr la gidersinn :Saruboceq:
edamm mrb cnm gebelik var mı?
daha yok yasecimmm...
senin ne kadarlık oldu canımm??
Cnm benim gebeliğin ilk haftalarında düşük olmuştu. 3 ay bekşe dedi dotor. 2 ay geçti. Nasipse kasımda tekrar başlıcaz çalıimalara. İlkinde 4. denememde gebe kalmıştım. İnşallah bu sefer de bekletmez beni bebek gebe olurum ve sağlıklan kucama alırım tatlım..
beni özleyen parmak kaldırsın kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?