Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsunn...
umarım çok yakında hamile kalırsın da çok bekletmez bebeğin seni tatlım :Saruboceq:

Amin cnm cümlemize.. Zamanı da mühim deil tabii sağlıklı hayırlı ne zamansa o zaman nasipse.. Bakalım gebe kalabilcek miyim o da var. Her şe bizim için. Rabbim neylerse güzl eyler. Rahatım i i.. İnşallah her şe gönlümüze olur..

ben ben ben:teytey: :sm_cool:

olumunekankayizsmile bende sizi özledim çok,hep bir yanım eksikti aklım sizdeydi bütün gün..sabah eşim hadi çıkıyoruz dedi bütün gün evde oturuyomuşum bilgisayar başında bilmem ne bi sürü laf etti tuttu kolumdan çıkardı..ordan oraya saat 6 buçukta geldik eve sonra yemek hazırlığı toplaması derken anca girebildim
Siz nasılsınız? Geçmişi okuyorum yavaş yavaş...

Sultan kuşş nerdesin?

evet canım aynen öyle sağlıklı ve hayırlı olsunda zamanı gelince muhakkak olur zaten allahın yardımıylaa..

geldim kuşşş
bende özledim sana beğendim ama :)))
görmedin :))Şeniz

bizde seni özledik kuşumm..
bütün işlerin bittiğine göre yatana kadar bizimlesin öyleysee hihoyyyt

sultanı çagırıyorum çagırıyorum ses yok gelsin göstericem oklavayı ona klava: klava: klava:

sultanı çagırıyorum çagırıyorum ses yok gelsin göstericem oklavayı ona klava: klava: klava:

anaaaaam beni dövüyo eccik yazmadım hemen isyan çıkarmışsın laelaelaelaelae

geldim kuşşş
bende özledim sana beğendim ama :)))
görmedin :))Şeniz
:)) bu da yeni çıkmış bende beğeniyorum seni kaydirigubbakcemile3
ne yaptınız bakalım aldınmı tahlillerini gittinmi doktora

evet canikom hihoyyyt hihoyyyt ,daha ütü işi vardı ama yapamayacağım yarın yardımcı gelecek ondan rica ederim yapıverir bi kısmını..

ama beni çağrıdığını görmedim kiiohaoldumsmileohaoldumsmile
sen biriyle yazışıyodum bende onu okuyodum:))

olumunekankayizsmile hepimiz özledik opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…