yakaladım siziiiiiiiiiiiiiii
handancımın sonucu belli olacakmı kızlarrrr
handancımın sonucu belli olacakmı kızlarrrr
iyiyim cnmmm sen nasılsınnnnn???slm tuğba nsılsın ?
ya bu gece netteki salaklıktan dolayı sohbete katılamıyorıum sürekli düşüyo sinir etti......
canım pazartesiye kadar beklicek kırmızılar gelmezse salı sabahı test yaptırıcakk..
ama ben inanıyorum kırmızılar gelmeyecekkk :lepi:
canım pazartesiye kadar beklicek kırmızılar gelmezse salı sabahı test yaptırıcakk..
ama ben inanıyorum kırmızılar gelmeyecekkk :lepi:
iyiyim cnmmm sen nasılsınnnnn???
inşş gelmezzz.:CüvCüv:handan gebedir inşşş:sm_cool:
eda benimki nezmn olacak kız içine ne doğuooohaoldumsmile
bende iyiyim cnm çok şükür...
sadece işte klasik hafta sonu yorgunluğu gözlerimi zor açık tutuyorum birazdan uyurum mirmirmirmirmirmirmirmir
uykucuuu senii
ay ben şimdiden uyku hastasıyımmm hamile olunca hiç uyanmam artık:CüvCüv:
ay hiç sorma tuğba ya önceden olsa gecelerce uyumasam fark etmez di şimdi 2 gece uykumu alamazsam kaç gün kendimi toplıyamıyrum çok çabuk yoruluyorum yaşlandım mı artık ne
cnm benim o hamileliğin verdiğiii yorgunlukturrrr doğumdan snr eskisi gibi sağlıklı olurusn
cnm galiba yarına kadar bekliycekti test için inşallah olmazsa salı günüde kan tahlili yaptırıcaktı inşallah hamiledir meleğine kavuşur o kadar çok yürekten istiyorum ki bunu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
iyiyim cnmmm sen nasılsınnnnn???
inşş gelmezzz.:CüvCüv:handan gebedir inşşş:sm_cool:
eda benimki nezmn olacak kız içine ne doğuooohaoldumsmile
evet benimde içimden hep hamile gibi geçiyo ama bilmiyorum gerçek hissim mi çok istediğim için kendimi oona mı inandırdım bilmiyorum ama inşallah handan gebeeeeeeeeeeeeeeeeee dir :sm_cool::sm_cool::Saruboceq::Saruboceq:
hemde karnından :roflol::roflol::sm_cool::sm_cool:
uykucuuu senii
ay ben şimdiden uyku hastasıyımmm hamile olunca hiç uyanmam artık:CüvCüv:
hepinize teşekkür ederim dualarınız için,ama ne yazık ki ben bugün hastalandım şu an yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum..Yine de biliyorum ki hayırlısı böyleymiş,kısmet değilmiş,henüz anne olmayı haketmiyomuşum..
kızlar selam :a015:
evet cnm galiba tüm enerjimi ufaklık emiyo galiba :roflol::roflol:
neyse tuğbacım sohbetine doyum olmuyo ama bana müsade yarın grş kendine iyi bak grş bye.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?