bakalım canım ben bu ay umutluyumm..
çiğdemde kocişine kavuştu ondan da çok umutluyumm..
tubişte büyük adım attı çalışmalara başladı zaman güzel haberler alıcaz inş..
evet ama pazarda olsa bu kadar sessiz olmazdı :çok üzgünüm:
hepimizin hakkında hayırlısı olsun,allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
saat geç oldu sultan bu aralar erken uyuyo,eh tuğba ve gülde çıktı,çiğdem kocişiyşe,başka kimse olmuyorki..fatma var birde gece kuşu ama oda uğramamış
inşallah canım allah kimsenin kucagını boş bırakmasınn..
evet canımm sultan gül ve tubiş erken kaçtılar bugün yoksa 1 den önce çıkmıyorlardı..
çiğdem izinli zaten kocişine kavuştu
evet fatma ugramamışş..
ikimiz kaldık bu geceee...
bende yatıcam ama şimdi kuş çok uykum geldi göz kapaklarımı zor tutuyorum..mirmirmirmir
seninde kocişin gelir zaten birazdan..
hadi çıkıyorum cicim içim geçiyor yarın görüşürüz iyi geceler tatlı rüyalar öpüyorum çok..
opuyorumnanaktan
günaydın canikolarrr :)
umarım herkes iyidir, dün bağlantı çok kötüydü, sürekli sayfayı açmayı denedim ama olmadı :S
hepinize teşekkür ederim dualarınız için,ama ne yazık ki ben bugün hastalandım şu an yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum..Yine de biliyorum ki hayırlısı böyleymiş,kısmet değilmiş,henüz anne olmayı haketmiyomuşum..
canım benım yaaa bu ay hepimiz umutluyduk ama
olsun canınız sağ olsun ....
çok üzülmeyin ....ilkinde tutma olasılığı yüksek değil
diodun ...2 .de inşallah!!!!
çok geçmiş olsun betüş, dilerim bir an önce iyileşirsin :)
hepinize teşekkür ederim dualarınız için,ama ne yazık ki ben bugün hastalandım şu an yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum..Yine de biliyorum ki hayırlısı böyleymiş,kısmet değilmiş,henüz anne olmayı haketmiyomuşum..
canım nasılsın nasıl gidiyor hayat oralarda??
ayy canım kesinlikle git bende sanırım yarın yazılıcam..
çünkü çok rahatsız oluyorum fazlalıklarımdan..
sağol canım benim çok tşk ederim..
kızlar selam :a015:
evet canım inanmak çok önemli bak senin 2 tüpününde açılacağına ben yüreken inanmıştım oldu,Allah büyük ondan ümit kesilmez.Ama insan elinde olmadan üzülüyor,her ay alışmıştım ama şimdi aşılama denediğimiz için daha da umutluydum olmamasına üzüldüm.Neyse boşverelim hayat devam ediyor ...
bugün eşimin doğumgünüydü onada harika bir hediye oldu bu senağlama
bakalım canım ben bu ay umutluyumm..
çiğdemde kocişine kavuştu ondan da çok umutluyumm..
tubişte büyük adım attı çalışmalara başladı zaman güzel haberler alıcaz inş..
evet ama pazarda olsa bu kadar sessiz olmazdı :çok üzgünüm:
günaydııınlarrr
......opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
handanı okuyunca günaydın demeyi bile unutmuşum
günaydın kızlarrrrrr
günaydın çiğdemciiğim..
iyi olmana.s.a sevindim...::::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?