Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hepimizin hakkında hayırlısı olsun,allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

saat geç oldu sultan bu aralar erken uyuyo,eh tuğba ve gülde çıktı,çiğdem kocişiyşe,başka kimse olmuyorki..fatma var birde gece kuşu ama oda uğramamış

inşallah canım allah kimsenin kucagını boş bırakmasınn..

evet canımm sultan gül ve tubiş erken kaçtılar bugün yoksa 1 den önce çıkmıyorlardı..
çiğdem izinli zaten kocişine kavuştu
evet fatma ugramamışş..
ikimiz kaldık bu geceee...

bende yatıcam ama şimdi kuş çok uykum geldi göz kapaklarımı zor tutuyorum..mirmirmirmir
seninde kocişin gelir zaten birazdan..

hadi çıkıyorum cicim içim geçiyor yarın görüşürüz iyi geceler tatlı rüyalar öpüyorum çok..
opuyorumnanaktan

canım zaten bende çıkıyorum kocişim gelmek üzeree...
sana da iyi geceler, tatlı rüyalar..
yarın görüşürüz canımm..
kendine çok cici bakkk opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben cuma günü enfeksyon kaptığımı sölemiştimya dr a gittim ilaç verdi onu kullanıyorum umarım geçer bian önce

günaydın canikolarrr :)
umarım herkes iyidir, dün bağlantı çok kötüydü, sürekli sayfayı açmayı denedim ama olmadı :S

canım benım yaaa bu ay hepimiz umutluyduk ama
olsun canınız sağ olsun ....
çok üzülmeyin ....ilkinde tutma olasılığı yüksek değil
diodun ...2 .de inşallah!!!!

canım benım yaaa bu ay hepimiz umutluyduk ama
olsun canınız sağ olsun ....
çok üzülmeyin ....ilkinde tutma olasılığı yüksek değil
diodun ...2 .de inşallah!!!!

ya ben daha geçmişi okuyamadım :S kahretsin bağlantı berbat :S
handancım, canım benim... inan seninle birlikte sevindiğim kadar seninle birlikte üzüldüm.
güzel kuşum, canım benim, sabır diliyorum sana biraz daha sabır :)
biliyorum gönlüne göre olanı verecek rabbim, az daha sık dişini kuzum. huffff :teselli:

canım handanım inan bende çok üzüldüm seninde dediğin gibi hayırlısı buymuş elbet bi zamanı vardır sakın üzülme pozitif olki bebiişin gelsin herşeyin hayırlısı canım

canım düşündüğün için teşekkür ederim, alıştım, herşey yolunda şimdilik. ben gelirken hep eşimin yanında olmayı dilediğimden nerde olduğumun pek önemi yok aslında, ona yakın olayım da Şeniz
bugün başlıyorum spora :)))

kızlar selam :a015:

kuzum benim. olumunekankayizsmile

canım, üzülme demeyeceğim çünkü üzüldüğünü biliyorum, çünkü ben de çok üzüldüm.
ama bir an önce eski neşene ve umuduna geri dönmeni dileyeceğim, bizi enerjisiz bırakma olur mu :) seni çok seviyorum.

kaydirigubbakcemile5

bugün eşimin doğumgünüydü onada harika bir hediye oldu bu senağlama

:çok üzgünüm:

umutlarımızı boşa çıkarmamak için sıkı yapıştım kocişime Şeniz

günaydııınlarrr
......opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın sultan kuşum

handancım sakın üzülme bende doktora gidiyorum orada bi bayanla tanştım 5.aşılamayı yaptırıyordu neden dedim doktor sizde b sorun yok tp bebek olmasın aşılamayla tutar demiş bayan ısrarla tüp bebek diyo ama doktor yaok diyo onun doktoruda prof canım sakın üzülme bi sorun yoksa mutlaka tutar ya bizler ne yapalım bizlerin işi daha zor.herşeyin hayırlısı allah büyük canım nefes alıyorsak umut var demektir (perran kutman)

canım hayırlısı böyleymiş demekki sıkma canını bu daha ilk denemenizdi sonuçta lütfen üzülme ve ağlama olurmu biz hep seninleyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…