kızlar benimkide geldi ama üzülmedim normal yolla kalamayacağımı biliyodum zaten kasım adetimde tüp bebek olacak inşallah o tutsa bariiii
aaaa bu ağlamalar nerden çıktı böyle herkes pozitif olsun bakayım hmmmmklava:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hadi bakalım, nefes alıyorsak umut var demektir olumunekankayizsmile
yok cumartesı aglamaklıydım ama saolsun esım cok morel verdıı sımdı ıyım bırazda regl olmadım yaaa umut var ıcımde cokda az olsa aayyy ınşlh umudumm husran olmaz olsada napalım kısmet artıkkkk:Saruboceq:
bizim gibi yumuşak anneleri buldu bunuyo gelmiyoişte böyle eli sopalı olcan dimi kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun kuşum bekleyip görelimmeveeet 4 gün gelmişdi adetin bittiği gün ......:kedi::kedi:
benim gögüsler acımaya başladı kuşş
benim ağrılar 10 gün önce başlar...
hayırlısı olsun canım inşallah kasımda kavuşacaksın bebişine..kızlar benimkide geldi ama üzülmedim normal yolla kalamayacağımı biliyodum zaten kasım adetimde tüp bebek olacak inşallah o tutsa bariiii
ne zaman yapıcan bir dahaki testi peki?ınankı aklımada gelmıyo degıl ama beklıyım dıyorummm bı test daha yapıyımm eger ondada negatıf cıkıpta hala regl olmazsam kan testıne gıderımmm:uhm:
:teytey: :teytey: :teytey:aaaa bu ağlamalar nerden çıktı böyle herkes pozitif olsun bakayım hmmmmklava:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
evet yeni taktik kaydirigubbakcemile5denemekte fayda var kaydirigubbakcemile3
evet ya babuş nerde bende meak ettimbu arada banucum nerde ya gelmedi bu sabah
insan hiç bir zaman umudunu kaybetmemeli her konuda bu böyle olmalı umutsuz yaşanamaz her doğan güneş bize neden umut etmemiz gerektiğini sözylüyor zaten
kaydirigubbakcemile3
eşim kasım 8 de geliyo yine adetin bittiğinde :kedi::kedi::kedi:
kasımda kampa girecez...aklinialirimsmileaklinialirimsmile
sonra yine yok ohaoldumsmile
handancım ınankı bu hafta sonu yapıyım dıyorum bı arkadasımın kııı 10 gun sonra testde cıkmıs 10gun once yaptıkları hep negatıf cıkmıs sonra yapınca olumlu cıkmıs..bende bu hafta sonu yapıyım dıyorum tabı bu hafta ıcı regl olmazsam:uhm:
inş pozitiftir tatlım inşallah
hb mınıkkuzum nasılsınnna.s.
kaydirigubbakcemile3
eşim kasım 8 de geliyo yine adetin bittiğinde :kedi::kedi::kedi:
kasımda kampa girecez...aklinialirimsmileaklinialirimsmile
sonra yine yok ohaoldumsmile
kaydirigubbakcemile3 ohhh kampa giriyorlarmışş süperr o zaman kamp dönemini iyi değerlendirmek lazımm
handancım ınankı bu hafta sonu yapıyım dıyorum bı arkadasımın kııı 10 gun sonra testde cıkmıs 10gun once yaptıkları hep negatıf cıkmıs sonra yapınca olumlu cıkmıs..bende bu hafta sonu yapıyım dıyorum tabı bu hafta ıcı regl olmazsam:uhm:
iyiym ben teşekkür ederim opuyorumnanaktan sen nasılsın?
Şeniz sıkı çalış sultan tamam mı olumunekankayizsmile
ay canım o kadar nasıl bekleyeceksin yaaa
bence çarşambaya kadar olmazsan yaptır kan testini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?