Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

busecan35+, darkangellove58+, hperi+, karats+, minikkuzucum+, ozpar+, _dreamlike_+
gunaydın kızlar nasılsınız
günaydın canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın?ne var ne yok bakalım???
kız şimdiden korkutma bebeişi geleceği varsa gelmeyecek kaçaçacak sakla oklavanı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 poposuna poposuna vurucam ben onun

canımm bugün iyiyim çok şükür ama dün çok üzülmüştümm,olsun geçti...
teşekkür ederim iyiki varsınız olumunekankayizsmile

yok busecım bende onu dıcektım sızeee gunum gectı cumartesı test yaptım ama negatıf cıktı her zaman kı gıbı maleseff ogun oturdum agladım dunde evde yoktummm haber veremedım sıze kızlar ama hala regl de olmadımmm offff kafayı yıyecem yaaa barı sonuc ıyı degıl regl olsam oda yokkk:uhm:

idrar testi çıkmayabilir ama kan testi yaptırsan daha iyi olur,doktorunu arasanmı acaba canım??

kaydirigubbakcemile3 belki bu dilden anlıyodur kendisi,sopayı görünce korkup gelir :)

bizim gibi yumuşak anneleri buldu bunuyo gelmiyo işte böyle eli sopalı olcan dimi kaydirigubbakcemile3

ama canım idrarda çıkmazkı hemen kan testi yaptırsan yarın ??? yada bugün

eveeet 4 gün gelmişdi adetin bittiği gün ......:kedi::kedi:
benim gögüsler acımaya başladı kuşş
benim ağrılar 10 gün önce başlar...

sağol canım ben iyiyim sen nasılsın?

iii desem yalan olurrr ama hala bır ümidim var cunkı hala regl olmadım acaba gec dollenmemı oldu dıye umutluyum ama cumartesı oturup agladım ınankı ama regl olursam gene aglarım galıba sen nasılsın canımmopuyorumnanaktan

idrar testi çıkmayabilir ama kan testi yaptırsan daha iyi olur,doktorunu arasanmı acaba canım??

ınankı aklımada gelmıyo degıl ama beklıyım dıyorummm bı test daha yapıyımm eger ondada negatıf cıkıpta hala regl olmazsam kan testıne gıderımmm:uhm:

aaaa bu ağlamalar nerden çıktı böyle herkes pozitif olsun bakayım hmmmmklava:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kızlar benimkide geldi ama üzülmedim normal yolla kalamayacağımı biliyodum zaten kasım adetimde tüp bebek olacak inşallah o tutsa bariiii

canım hg uzulme stres yapma oldumu hayırlısı olsun hakkında ınşlh tutar canımopuyorumnanaktan

busecan35+, darkangellove58+, hperi+, karats+, minikkuzucum+, ozpar+, _dreamlike_+
gunaydın kızlar nasılsınız

hoşgeldin a.s.

kaydirigubbakcemile3 belki bu dilden anlıyodur kendisi,sopayı görünce korkup gelir :)

denemekte fayda var kaydirigubbakcemile3

eveeet 4 gün gelmişdi adetin bittiği gün ......:kedi::kedi:
benim gögüsler acımaya başladı kuşş
benim ağrılar 10 gün önce başlar...

hadi bakalım, nefes alıyorsak umut var demektir olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…