günaydın canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın?ne var ne yok bakalım???busecan35+, darkangellove58+, hperi+, karats+, minikkuzucum+, ozpar+, _dreamlike_+
gunaydın kızlar nasılsınız
kaydirigubbakcemile3 poposuna poposuna vurucam ben onunkız şimdiden korkutma bebeişi geleceği varsa gelmeyecek kaçaçacak sakla oklavanı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın canım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın?ne var ne yok bakalım???
kaydirigubbakcemile3 poposuna poposuna vurucam ben onun
busecan35+, darkangellove58+, hperi+, karats+, minikkuzucum+, ozpar+, _dreamlike_+
handancım uzulme nolur en buyuk destegı bana sen ve busecan vermıstınız...sımdı oyun bozanlık yapmaa
hayırlısı ınşlh canım kısmet nezamansa ozaman olur ınşlh umudunu yıtırme oldumu benıde uzme bacımmolumunekankayizsmile
ii belki kokrmaz bundan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
busecan35+, darkangellove58+, hperi+, karats+, minikkuzucum+, ozpar+, _dreamlike_+
günaydın canikolar,hepinize iyi haftalar.. olumunekankayizsmile
günaydın canım hoşgeldin
yok busecım bende onu dıcektım sızeee gunum gectı cumartesı test yaptım ama negatıf cıktı her zaman kı gıbı maleseff ogun oturdum agladım dunde evde yoktummm haber veremedım sıze kızlar ama hala regl de olmadımmm offff kafayı yıyecem yaaa barı sonuc ıyı degıl regl olsam oda yokkk:uhm:
kaydirigubbakcemile3 belki bu dilden anlıyodur kendisi,sopayı görünce korkup gelir :)
yok busecım bende onu dıcektım sızeee gunum gectı cumartesı test yaptım ama negatıf cıktı her zaman kı gıbı maleseff ogun oturdum agladım dunde evde yoktummm haber veremedım sıze kızlar ama hala regl de olmadımmm offff kafayı yıyecem yaaa barı sonuc ıyı degıl regl olsam oda yokkk:uhm:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 birkaç gün gelmemişmiydi belki tutar ne malum :)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Allah bizi sınıyor kuşum,elbet bir sebebi var bu yaşadıklarımızın mükafatınıda alacağız birgün..
sağol canım ben iyiyim sen nasılsın?
idrar testi çıkmayabilir ama kan testi yaptırsan daha iyi olur,doktorunu arasanmı acaba canım??
kızlar benimkide geldi ama üzülmedim normal yolla kalamayacağımı biliyodum zaten kasım adetimde tüp bebek olacak inşallah o tutsa bariiii
iii desem yalan olurrr ama hala bır ümidim var cunkı hala regl olmadım acaba gec dollenmemı oldu dıye umutluyum ama cumartesı oturup agladım ınankı ama regl olursam gene aglarım galıba sen nasılsın canımmopuyorumnanaktan
hb canım saol sende hg nasılsınopuyorumnanaktan
kızlar benimkide geldi ama üzülmedim normal yolla kalamayacağımı biliyodum zaten kasım adetimde tüp bebek olacak inşallah o tutsa bariiii
kaydirigubbakcemile3 belki bu dilden anlıyodur kendisi,sopayı görünce korkup gelir :)
eveeet 4 gün gelmişdi adetin bittiği gün ......:kedi::kedi:
benim gögüsler acımaya başladı kuşş
benim ağrılar 10 gün önce başlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?