slm kızlar ....
handan cnm okuyunca çok üzüldüm ama hakkında hayırlısı cnm elbet vakti zamanı var yeni bi ay yeni bi umut arkadaşım herşeyde vardır bi hayır ama ben inanıyorum elbet siz meleklerinize ben yiğenlerime kavuşucam hemde arka arkaya en kısa zaman da:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yeni uyanmıştım cnm biraz evi toparladım zaten çk yorgunum kımıldıycak halim yk boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
ee yeni bi haftaya başladık nasılsınız kızlar Şeniz
kızlar melaba. handan naptın?
evet canım izin alabilsem iyi olacaktı ama imkanı yok gbi cok iş var:1no2: sabah sıcak süt bal karşımı içtim umarım bogazıma iyi gelir...meyva yiyorum bol bol canım bakalım gecer umarım bi kaç günegeçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol c vitamini al keşke izin almış olsaydın dinlenmiş olurdun
sagol canım evet maalesef hastalandım:1no2: bir de ben hasta olunca bi ay falan sürer kolay kolay gecmez ama c vitamini takviyesiyle atlatmaya calıscam umarım gecer kısa sürede...geçmiş olsun banu cnm ya çok dikkat et :teselli:
hoşgeldin bu arada hasta olduğunu duyunca direk aklım oraya kilitlendi üzüldüm geçmiş olsun cnm yeniden .....
geldim tatlımmm...sabah cok işim vardı anca gelebildim ofise...herkes iyidir umarım bugunun geçmişine bakabildim sadece haftasonu cok kalabalıkmış anlaşılanhasta oldum ben de bogazım şişti cok kötü, bir de grip var biraz da, cok halsizim ama izin de alamıyorum cok işim var:bbo:
handancım sanırım regli olmuşssun canım:1no2: olsun üzülmek yokkkk yeni umutlarla yeniden baslıyoruz her seye sakın yılma, umutsuzluğa kapılma...pozitif sonucu görene kadar sabırla devam ediyoruz cıktıgımız yola..inşallahh o günleri de görecegiz yakında ben cok inananıyorum:1hug:
kızlar melaba. handan naptın?
benimde şimdi başıma bir ağrı girdi anlatamam ya kızlar ne yapsamki acaba
benimde şimdi başıma bir ağrı girdi anlatamam ya kızlar ne yapsamki acaba
geldim ben kızlar
çok ağrım var yaa işyerinde duracak halim var sallana sallana bi hal oldum ağrı kesici aldım ama geçecek gibi değil
geçmiş olsun canım dikkat et kendine,keşke izin alabilseydin tühh,dinlenerek daha kolay atladırdın..beslenmene dikkat et hiç değilse..
evet canım yeni ay yeni umut devam ediyor..hayırlısı inşallah..bu ay dinlenmedeyim önümüzdeki ay 2.denemeyi planlıyorum..
canım parol diye bir ilaç vardı hamilelikte onun kullanılabilecegini söylemişti doktorum bi kaç doktordan daha duymustum istersen ondan alıp iç...ya da imkanın varsa izin al git yat dinlen..herkes hasta maalesef kış gelince böyle oluyo:1no2:
gözlerinin yanına (şakaklarına doğru)ve alnının ortasına işaret ve orta parmağınla pıt pıt diye vuracakmışsın,baş ağrına konsantre olarak..
dün tv de görmüştüm kaydirigubbakcemile3
ay kızlar nazar değdi heralde herkeste bi hastalık başağrısı:sinifsinif: geçmiş olsun hepinizeopuyorumnanaktan
evet canım hayırlısı inşallah..gördüm şimdi handancım. hayırlısı böyleymiş demek ki. bir sonraki aya bakalım artık umudumuzu kaybetmeden.
saol canım dikkat ediyorum elimden geldigince...
dinlen bakalım bu ay biraz kendine zaman ayır, kafanı uzaklaştır biraz bu işten, eşinle gezin sürekli, baska bir şeyler yapın...hatta bayram tatilini degerlendirin imkanınız varsa kacın bi yerlere iyi gelirra.s
bi yemek yiyipte geleyim kızlar ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?