Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

geldim ben kızlar
çok ağrım var yaa işyerinde duracak halim var sallana sallana bi hal oldum ağrı kesici aldım ama geçecek gibi değil

hoşgeldin canım,yaa bende dün çok üzgündüm ama bugün iyiyim hayırlısı böyleymiş,dediğin gibi elbet bir zamanı var,zamanı gelince olacak inşallah...
yorma kendini canım,gerçi boşa söylüyoruz sen yine tam gaz çalışırsın evde yine...

geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol c vitamini al keşke izin almış olsaydın dinlenmiş olurdun
evet canım izin alabilsem iyi olacaktı ama imkanı yok gbi cok iş var:1no2: sabah sıcak süt bal karşımı içtim umarım bogazıma iyi gelir...meyva yiyorum bol bol canım bakalım gecer umarım bi kaç güne
geçmiş olsun banu cnm ya çok dikkat et :teselli:
hoşgeldin bu arada hasta olduğunu duyunca direk aklım oraya kilitlendi üzüldüm geçmiş olsun cnm yeniden .....
sagol canım evet maalesef hastalandım:1no2: bir de ben hasta olunca bi ay falan sürer kolay kolay gecmez ama c vitamini takviyesiyle atlatmaya calıscam umarım gecer kısa sürede...

geçmiş olsun canım dikkat et kendine,keşke izin alabilseydin tühh,dinlenerek daha kolay atladırdın..beslenmene dikkat et hiç değilse..

evet canım yeni ay yeni umut devam ediyor..hayırlısı inşallah..bu ay dinlenmedeyim önümüzdeki ay 2.denemeyi planlıyorum..

benimde şimdi başıma bir ağrı girdi anlatamam ya kızlar ne yapsamki acaba

canım parol diye bir ilaç vardı hamilelikte onun kullanılabilecegini söylemişti doktorum bi kaç doktordan daha duymustum istersen ondan alıp iç...ya da imkanın varsa izin al git yat dinlen..herkes hasta maalesef kış gelince böyle oluyo:1no2:

benimde şimdi başıma bir ağrı girdi anlatamam ya kızlar ne yapsamki acaba

gözlerinin yanına (şakaklarına doğru)ve alnının ortasına işaret ve orta parmağınla pıt pıt diye vuracakmışsın,baş ağrına konsantre olarak..
dün tv de görmüştüm kaydirigubbakcemile3

geldim ben kızlar
çok ağrım var yaa işyerinde duracak halim var sallana sallana bi hal oldum ağrı kesici aldım ama geçecek gibi değil

kadınların derdi halbuki izinli olman lazım reglinin ilk günü,diye diye olduracağım bunu yakında..
geçmiş olsun canım sıcak tut kendini...

gördüm şimdi handancım. hayırlısı böyleymiş demek ki. bir sonraki aya bakalım artık umudumuzu kaybetmeden.

saol canım dikkat ediyorum elimden geldigince...

dinlen bakalım bu ay biraz kendine zaman ayır, kafanı uzaklaştır biraz bu işten, eşinle gezin sürekli, baska bir şeyler yapın...hatta bayram tatilini degerlendirin imkanınız varsa kacın bi yerlere iyi gelirra.s

Saolun kızlar çare bulmaya çalışayım bakayım

ay kızlar nazar değdi heralde herkeste bi hastalık başağrısı:sinifsinif: geçmiş olsun hepinizeopuyorumnanaktan

kızlar bu arada benim minik artık iyice tekme atmaya basladı sürekli hareket halinde hatta dün ilk defa eşim de hissetti...elini göbeğime koymustu tam o sırada tekme attı miniğimiz, babası da hissetti cok güzeldi...

gördüm şimdi handancım. hayırlısı böyleymiş demek ki. bir sonraki aya bakalım artık umudumuzu kaybetmeden.
evet canım hayırlısı inşallah..

evet canım gezip dolaşacağım,keyfime bakacağım zemuszemus
bayramda olabilir aslında birkaç gün iyi gelebilir,bir konuşayım bakalım ne dicek kendisii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…