nereye kayboldun demin..
eh canım çok normal,artık doğum yaklaştıkça ağırlaşman çabuk yorulman bunlar doğal..boşver işi gücü yat dinlen yürüyüş yap yavaş yavaş,kimse niye yapmadın demez..günlük şeyleri yap gerisini boşver..
keyfinde yok bu aralar o yüzden daha da halsiz hissediyosun kendini
gece telefonumu kurup yattım. sabah eşim aşkım saat kaç diyordu uyandığımda saate bakayım dedim ama bakamadım. telefonumun şarjı bitmiş kapanmış. sıçrayarak kalktım odaya koştum saate baktım 09:30 du. içeri koştum eşime söyledim. hemen kalktı giyindi dükkanı açmaya gitti. bende oturdum kahvaltı yaptım. güya bu sabah 09:00 da sağlık ocağına gidip aşımı vurunacaktım. aslında cuma gitmem gerekiyordu perşembe sandım gidemedim, bu sabah uyuyakaldım gidemedim. kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki, keyfim yok hiç sabahtan beri, işte ben böyle sorumsuz bir anneyim:sinifsinif:
slm arkadaşlar geldim temizliğimi yaptım şimdide yemeğimi yapıyorum:) çok hamaratıım:))
hoş bulduk gülüm:gitme:
selam hoşgeldin ohh ellerine sağlık..slm arkadaşlar geldim temizliğimi yaptım şimdide yemeğimi yapıyorum:) çok hamaratıım:))
cnm ya bi topikte yorum yapmıştık ta haksız yere bi arkadaşım banlandı işine gelen banlanıyo işine gelen banlanmıyo haksız da olsa valla sinir oldum adaletli olsunlar ............
cnm zaten bu gün yatıyorum sadece yemek yapıcam mesajı yazarken bile işkence çekiyorum grp mi olucam ne .....boshayallersmile
hoş bulduk gülüm:gitme:
slm arkadaşlar geldim temizliğimi yaptım şimdide yemeğimi yapıyorum:) çok hamaratıım:))
hşgeldin cnm
biri bana gelsin oda sensin naz cım hemen :roflol:
hazır yemek yaparken benim yemeğide çıkar aradan olmaz mı boshayallersmile
sağol canım. yarın sabah kısmet olursa yine uyuyakalmazsam annemle ve kuaförümle devlet hastanesine gidicez. kuaför ne alaka demeyin. yıllardır hem arkadaşım hem kuaförümdü onunda hanımı yeni doğum yaptı. hemde normal doğum. aylarca özel hast. gidiyorlar sezaryen için gün alıyorlar 1 hafta önce falan kızın suyu geliyor dr. u arıyorlar ben gelemem şimdi başınızın çaresine bakın diyor bunlarda devlet hast. gidip orda normal doğum yapıyor hanımı. orada çok iyi bağlantılar kurduğum kişiler var dedi hem onlarla tanıştırırım hem aklında kalan bütün soruları sorarsın dedi. normal doğum konusunda çok profesyonel olduklarını falan söyledi. inşallah yarın sabah oraya çarşamba sabah sağlıkocağına öğleden sonra dr.a bu hafta çok hareketli geçecek gibi bakalım. hayırlısı artık.cnm üzülme aşıyı gününde vurulmak çok ta önemli değil merak etme hafta sonuna denk geliyo veya bi sebepten dolayı gidemesen bile erteleniyo cnm yarın gidersin diğer gün gidersin sorun olmz hatta hasta isen veya düşük tehliken varsa aşı aylarca bile ertelenebiliyo üzülme ....
selam hoşgeldin ohh ellerine sağlık..
ayy Allah korusun dikkat et kendine yat dinlen bol bol canım..
sultan nerdeesin sen yaaaa haber vermeden uçtun gittin
sağol canım. yarın sabah kısmet olursa yine uyuyakalmazsam annemle ve kuaförümle devlet hastanesine gidicez. kuaför ne alaka demeyin. yıllardır hem arkadaşım hem kuaförümdü onunda hanımı yeni doğum yaptı. hemde normal doğum. aylarca özel hast. gidiyorlar sezaryen için gün alıyorlar 1 hafta önce falan kızın suyu geliyor dr. u arıyorlar ben gelemem şimdi başınızın çaresine bakın diyor bunlarda devlet hast. gidip orda normal doğum yapıyor hanımı. orada çok iyi bağlantılar kurduğum kişiler var dedi hem onlarla tanıştırırım hem aklında kalan bütün soruları sorarsın dedi. normal doğum konusunda çok profesyonel olduklarını falan söyledi. inşallah yarın sabah oraya çarşamba sabah sağlıkocağına öğleden sonra dr.a bu hafta çok hareketli geçecek gibi bakalım. hayırlısı artık.
kuuuş yakaladım seniii bu sefer de geçmişi sen okumadın demiiiiiii
bikerem ben dışarı gidiyom gelcem hemen die yazdım cicimmmnaniknanik
sen nasılsın handan cım dktr aradın mı ne dedi 2 ci aşılama için 1 ay beliycekmisin hemen yeniden başlıycakmısınız ....
sultanım hoşgeldin napıyon?kuuuş yakaladım seniii bu sefer de geçmişi sen okumadın demiiiiiii
kuuuş yakaladım seniii bu sefer de geçmişi sen okumadın demiiiiiii
:kedi: ayy yakalandımmmm görmemişim kuşumm,hoşgeldin..
sultanım hoşgeldin napıyon?
hoşgeldin sultan :1hug:a.s.ŞenizŞeniz
hoşbuldum kızlar.....ne yapayım aynı hem iş yem yemek hemde size yazıyom ooohh :))
boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?