Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ay sultan çok güzel olmuş kıs ellerine sağlık. bi kerede mor yada liladan bişiler işle çok tatlı duruyo benim çeyizimde vardı bol bol.

teşekkür ederim kuşumm...

kızlar sabah da yazmıştım...
nıvea sıkılaştırıcı krem aldım dün kullanan varmıaklinialirimsmile

ay sultan çok güzel olmuş kıs ellerine sağlık. bi kerede mor yada liladan bişiler işle çok tatlı duruyo benim çeyizimde vardı bol bol.

tşk.edern.....evt.. bu acemilik oldu yaaa
bu hafta yatak odası takımına başlıyoz...
kurdeleye geçemedik daha (

teşekkür ederim kuşumm...

kızlar sabah da yazmıştım...
nıvea sıkılaştırıcı krem aldım dün kullanan varmıaklinialirimsmile

yok kuşum ben kullanmadım hiç ama elbet bir etkisi olur..masaj yapa yapa sür birde öncesinde banyoda peeling yap kese ile.daha etkili olur...

banada müsade kızlar işlerimi halledip çıkıcam birdaha giremem topiğe yarın görüşmek üzere kendinize cici bakın

banada müsade kızlar işlerimi halledip çıkıcam birdaha giremem topiğe yarın görüşmek üzere kendinize cici bakın

kist mist olmamıştır umarım...

kuşum ben çıkıyorum işlerim var dışarıda akşam 9 gibi girerim...
hepinizi öpüyorum,görüşürüz...

güle güle kızlarr zaten kimse kalmadı iyi akşamlar
akşama görüşürüz :gitme:

ben geldim ama kimsecikler yokkk.siz galiba aranızda anlaşma yapıosunuz benim geleceğim saate hepinizz çil yavrusu kaçıosunuz başka topikte buluşuosunuzzz:roflol:

Artık gelecek planlarımı hayattan gizli yapıyorum. Sanki hayat, işini gücünü bırakıp planlarımı bozmak için herşeyi yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…