:))
kanıt peşinde var bugün unutmaa...
evet aklımda bugün gördüm reklamını :))) eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
korma kuşum :)))
kuşum gelde bereber izleyelim sıkıldım ben aylardır tek başıma
:çok üzgünüm:
sende gelebilirsin bana :)) çay koyarım hemen sende yapmışsındır kek mek getirirsin gelirken,bende yok çünkü üretim son zamanlarda kaydirigubbakcemile3 yer içer izleriz.....keşkeee keşkee boshayallersmile
haklısın kuşum ,uzun süre yalnız kalmak çok sıkıcı.konu komşu arkadaş aile olsa yakınında daha rahat geçerdi bu günlerin...
bir ara öyle konuşuyoduk ya bir apartman yaptırıp hepimiz oraya taşınacağız diye apartmanın adıda pozitif olacaktı o geldi aklıma kaydirigubbakcemile3ayyy ne güzel söyledin öyle bi an hayal ettim..:))
evet kuş geçen sefer yaptığm kekin yarısı buzluk da
slm kızlar ii geceler ii sohbetler .......
ya bu gün hiç halim yok kızlar ondan adam akıllı cvp veremedim kusura bakmayın ......
kızlar anammmmm sıtkı toprağı bıçakladıı akannehir
gitti güzelim kıs havva ve yusuf ta iş başında :roflol:
kızlar anammmmm sıtkı toprağı bıçakladıı akannehir
gitti güzelim kıs havva ve yusuf ta iş başında :roflol:
bir ara öyle konuşuyoduk ya bir apartman yaptırıp hepimiz oraya taşınacağız diye apartmanın adıda pozitif olacaktı o geldi aklıma kaydirigubbakcemile3
ben hiç pratik değilim yaa benden ev kadını olmaz,benim hiç aklıma gelmez mesela o keki dondurmak..
selam canım hoşgeldin
evet canım yorgundun bugün kendini yorma zaten.Sen iyi olda gerisi önemli değil..
ne diyon gııı onlarda kim !!!!!:))
o ne kız ben tanımıyorum hiçbirini bunların
siz aşktan ne anlarsınız :roflol::roflol:
kızlar fox ta yer gök aşk dizisindeki kahramanlr aşk dolu insanlar bunlar :roflol::roflol::roflol:
hoşbulduk cnm sağol handan ama galiba grip olcam kemiklerim sızlıyo sanki neyse uyuycaktım size bi bakiim dedim şakkıdısengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
siz aşktan ne anlarsınız :roflol::roflol:
kızlar fox ta yer gök aşk dizisindeki kahramanlr aşk dolu insanlar bunlar :roflol::roflol::roflol:
eda nerde kızlar bu arada ...
geçmişe bakmaım da ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?