- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
handan bu arada bizi 33 haftalık yazabilirsin listeye listeyi güncellediğin zaman yani cnm aklında bulunsun 32+5 olucaz yarın eyvahedigeldismile
tşkrl şimdiden bu arada handan şimdi topiğin ilk bebeği kısmetse kızım mı olucak senağlama
kızlar iyi geceler sizeee
yarın görüşürüz inş...
kanıtı izlerken sızarım sanırım :))mirmirmirmir
günaydın canım,nasıl oldun dün kötüyüm demişsin??
hala kötüyüm canım öğlene kadar işlerimi bitirebilirsem eve gidicem öğleden sonra...bütün kemiklerim sızlıyor...boğazım agrıyo...bir de grip iyice arttı:1no2: sen napıyosun nasılsın?
günaydınnn kızlarrrrrr napıosunuz bakımmm
günaydın kızlar hepinize çok teşekkür ederim evet dün çok kötü oldum biraz geçikince galiba ağrım çok oldu burada duramadım eve gittim geçmişi okuyup geliyorummmm
günaydınnn kızlarrrrrr napıosunuz bakımmm
bende öyleydim işte canım,kendi kendine geçmedi.. kbb ya muayene olup,ilaçlarımı kendi doktorumada sorarak içtim..muayene olmakla iyi yapmışsın dedi doktorum,sende bi görün istersen..özellikle ateşin varsa beklemeden tedaviye başlamak gerekiyormuş,ateş bebek için tehlike yaratırmış..
ben 1 hafta oldu hala burun akıntısından kurtulamadım,ilaç kullanmama rağmen..dikkat et kendine..
günaydın canımmmgunaydın kızlar:teytey:
ögleden sonra eve gidicem canıma.scanım çok geçmiş olsun bu dinlenmeden geçmez izin alsan yada doktora gidip rapor alsan sonuçta bide hamişsin
günaydın tatlımmgünaydın kızlarrrrrr
günaydın tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?