Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

günaydın kızlar hepinize çok teşekkür ederim evet dün çok kötü oldum biraz geçikince galiba ağrım çok oldu burada duramadım eve gittim geçmişi okuyup geliyorummmm

çok geçmiş olsun canımm..kendine dikkat et..

ben yemeğe gidicem kızlar ordanda biraz yürüyüş yapayım hava güzel görünüyo hepinize afiyet olsun...

hastaneye gittik sabah kuaförün tanıdığı bayan bugün izinliymiş, muayene olayım dedim nasıl bir kalabalık resmen izdiham var sıra almam sıranın bana gelmesi mümkün değil, yok dedim ben bu eziyete her ay katlanamam, belki sadece son ay gelebilirim. bari dedim sağlıkocağına gidip o işimi halledeyim. bugün aşı günü değil dediler yine de kontrollerini bi yapalım bakalım dediler. kan verdim, bebişin kalp atışlarını dinledik, tansiyon, kilo ölçtüler. annemin tartıda 51-52 gibi geliyordum. 55 geldim. çok fazla almışsın dedi.sorun değil gerçi ama yinede asıl bundan sonra alacaksın onun için daha dikkatli olmaya çalış dedi. moralim bozuldu tabi. bide millet bana senin neren hamile inceciksin deyip duruyodu. saat 3 te kan tahlilinin sonucunu alıp idrar testi vereceğim, birde aşı yapıp yapmayacakları belli olacak ama hiç yapacakmış gibi konuşmadılar. aşı günü değil ama yinede bi bakarız dediler. birazdan gidicem bakalım. yarın içinde başka bi dr.dan randevu yazdırdım saat 1 e. adam telefonda çok iyi ilgilendi ama gidince ne olacak göreceğiz bakalım. inşallah o bari iyi çıkar. elveda tatlılar:gitme: elveda iştahla tıka basa yediğim günler:gitme:

hoşgeldin canım
demek çok kilo almışsın dediler çok ilginç ya neyse hayırlısı canım hergün aşı yapamıyorlarmıymışta bugün aşı günü değil dediler allah allah ben sağlık ocağına gitmeden önce bi arayıp sorup öyle gideyim bari gerçi ordaki ebe hemşire cep numaramı aldı ben seni ararım demişti hatırlatmak amacıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…