iyiyim canımm...
kaç gündür sabahları giremediğimden fırça atmıştın yaa bende koşup geldimm kaydirigubbakcemile3
sevgi ve seninle görüşemiyorduk özledimm sizi Şeniz
alıştım alıştım :)
hala bazı eksikler var ama zamanla olur hepsi işte, idare ediyoruz şimdilik :)
iyiyim canımm...
kaç gündür sabahları giremediğimden fırça atmıştın yaa bende koşup geldimm kaydirigubbakcemile3
sevgi ve seninle görüşemiyorduk özledimm sizi Şeniz
bizde seni çok özzledik opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
biz de özlüyoruz canımm iyi yapmıssın erken gelmekle hihoyyyt ama ben cok kalamayacagım maalesef...hastayım eve gecicem bi saate falan :1no2:
bizde seni çok özzledik opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
aaaaa geçmiş olsun canım yaa neyin var??
ben de geçmişi yeni yeni okuyorum...
saol canım grip oldum bogazım agrıyo kemiklerim sızlıyo vs.bir an önce eve gidip uyumak istiyorum nefes alamadığımdan uyumak da zor oluyo ama neyse bilgisayar basında olmaktan iyidira.s
evet canım bol bol dinlen ve c vitamini almaya çalış birazcıkda meyve ye canım iyi gelir..
çok dikkat et kendine aklımız sende canımm..
saol tatlım yiyorum bol bol..merak etmeyin düzelcem en kısa sürede inşallah a.s
kıslar bn gidiyorum ztn pek katılamıyorum sohbetlerinize size hoş sohbetler allaha emanet olun
inş canım inş..
kendine çok cici bak tatlımm..
opuyorumnanaktan
edaaaa nerdesin bak kalabalık bugün kaçırıyosunn
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
hperi, AskMelegi, babu+, betus19, darkangellove58+, impaladeniz+, karats+, n__a__z
tamam canımm.....
kızlar ben cıkarım birazdan, yarın sabah dısarda işlerim olacak öğlen ancak gelirim ofise...gelemeyecek kadar kötü olursam da evden girer haber veririm size...öpüyorum kocamannn kendinize iyi bakınnnopuyorumnanaktan
efet eda bana da lazım. teşekkür borcum var ona verdiği tarifi yaptım süperdi. kız sultan yaptın mı sultan sarmasını nasıl oldu?
bende en çok sarmasından korkuyorum zaten. saramazsam bende öyle yerim. yarın falan denemeyi düşünüyorum bende. ama edanın şinitzel tarifini çok beğendim. eğer denemeyen varsa edamdan alsın mutlaka tarifini. ben hep duyardım da hiç yapmamıştım. ilk kez denedim. eşimde çok beğendi.
tamam canımm.....
kızlar ben cıkarım birazdan, yarın sabah dısarda işlerim olacak öğlen ancak gelirim ofise...gelemeyecek kadar kötü olursam da evden girer haber veririm size...öpüyorum kocamannn kendinize iyi bakınnnopuyorumnanaktan
bende çıkıyom arkadaşlar evi toplayım ..pazara gitcem..hava güzelleşti...
eda bugün hiç uğramadı,eşi evdeydi herhalde..akşam üstü ben çıktıktan sonrada 1 sayfa ilerlemiş gelen giden olmamış..Sabahki performans düştü bir anda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?