tahmin ettik zaten bu kocişiyledir diye,korkma korkma bişey yapmicaz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydın canımmm..
ben de tam seni sordum şimdi opuyorumnanaktan
adama naz yapıp durma tamammı durduk yere bak sonu fena olur kaydirigubbakcemile3 tövbe yarabbi yaaa
aman kuş dikkat et senn eş bugünlerde gıcık yazışmana sonra
kanatlarını yollar valla...
gönlünü hoş tut bariiaklinialirimsmile
günaydınn herkeseee......
nasılsınız arkadaşlarr??
hoşgeldin edoşum :)
nasılsın çiğdemcimm...
spora başlamışsın ne güzel çok sevindimm..
benim sporda perşembe başlıyor ama gidemicem misafirlerim geliyor perşembe günü..önümüzdeki haftaya kaldı mecburen..
keyifler nasıl???
ooooooooo gezmişşş hanım.....
iyi yapmışsınız canım...bayanssulusmile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoş tutuyorum zaten ama tepemin tasını attırmasın önce ben onu yolarım vallaa kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saatten haberim yoktu şu an farkettim geç kalacağım ben daha banyo yapıcam 1 saat sonra doktorda olmam lazımmm
kızlar ben çıkıyorum,doktordan sonrada çarşıya uğricam eve gelince girerim hemen.
öpüyorum hepinizii
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hoş tutuyorum zaten ama tepemin tasını attırmasın önce ben onu yolarım vallaa kaydirigubbakcemile3
saatten haberim yoktu şu an farkettim geç kalacağım ben daha banyo yapıcam 1 saat sonra doktorda olmam lazımmm
kızlar ben çıkıyorum,doktordan sonrada çarşıya uğricam eve gelince girerim hemen.
öpüyorum hepinizii
sanada günaydın canım
öpüyorum hepinizii
günaydın canımmm..
ben de tam seni sordum şimdi opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan naber canımmm
öpüyorum hepinizii
opuyorumnanaktan naber canımmm
iyiyim canımm...
kaç gündür sabahları giremediğimden fırça atmıştın yaa bende koşup geldimm kaydirigubbakcemile3
sevgi ve seninle görüşemiyorduk özledimm sizi Şeniz
:1shok: aboooovv görüyomusun belkide kk ya giriyodu kadın
23 yaşındaymış daha yaa küçücük ama 3 çocuğu varmış akannehir
kız haberi sonradan okudum evet haklısın hepimiz için geçerli..
ama kızcağızda psikolojik destek sitelerine giriyormuş yazık 23 yaşında 3 çocuk sahibiymiş olan çocuklara oldu
nasılsın çiğdemcimm...
spora başlamışsın ne güzel çok sevindimm..
benim sporda perşembe başlıyor ama gidemicem misafirlerim geliyor perşembe günü..önümüzdeki haftaya kaldı mecburen..
keyifler nasıl???
öpüyorum hepinizii
çok iyi yapmışsın canım sevindim senin adınaa..
bende çok iyiyim canım allaha şükürr..
nasıl alışabildin mi oralara??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?