• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlaarr günaydın bu siteye nolmyş bööle yaa anlayamadım km war yok gözükmüyoo nese hepinizi çok özlediim napıyosunuz bakalım:))

günaydın şekerler....
edacım kontrolümüz iyiydi cok şükür 740 gram olmuş miniğimiz...1 saat inceledi doktor her organına ayrıntılı bir şekilde bakıldı göz bebeğini bile gördük:)) cd'ye de cektiler artık izler dururum:)) yalnız benim sag böbregimde genişleme varmıs o biraz ürküttü bizi..hamilelerde görülme olasılıgı yüksek bir durummus, bebek böbrekten idrar kesesine giden kanala baskı yapıyomus o yüzden bi miktar idrar sürekli kalıyomus böbregimde su an 13 mm lik bir genişleme var 30 mm'yi gectiginde erken doguma neden oluyomus o yüzden sürekli takip etmemiz lazım..enfeksiyon oluşmasını engellemesi için antibiyotik verecek bir de 30 mm'yi gecmesi durumunda idrar kesesine giden kanala metal bir tel yerleştiriliyomus o tel sayesinde tıkanıklık engelleniyomus ama umarım genişleme artmaz da gerek kalmaz müdahaleye...perşembe günü de şeker yükleme testi yapılacak şimdilik bizde durum böylee teyzeleri...

edacımmm inşallah ugurlu ayında uguruyla birlikte gelir bebişinnn....dualarımız sizinlee...

handancımmm doktor kontrolün iyi gecer canım umarım...bu ay artık bebişi istiyoruz ona göreee:)) hakkında hayırlısı olsun canımm...

günaydın tatlımm kk bakımdaydı açılmış nihayett..
bebişinin iyi olmasına çok sevindimm maşallah büyümüş miniğimiz :nazar:
senin durumuna gelince canım endişelenme dualarımın seninle allahın izniyle ilerlemez inş sana da sıkıntı yaratmazz..
şeker yüklemende normal çıkar inş..

benim günüm geçeli 4 gün oldu bakalımm hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşş..

handanı da merak ediyorum inş güzel sonuçlarla döner bizee..

kızlaarr günaydın bu siteye nolmyş bööle yaa anlayamadım km war yok gözükmüyoo nese hepinizi çok özlediim napıyosunuz bakalım:))

günaydın yoncacım hoşgeldinn..
siteyi bu hale getirdiler malesef kimse memnun değil..
bizde seni çok özledikk..neler yaptın görüşmeyeli??

canım ugurlu ayım oldugu için bu kadar umutluyum 1 kere çalışma olmasına ragmenn :))

inş hepimiz güzel haberler veririz bu ayy :))

amin canım benim :) ama ben kasımı es geçtim, aralıkta artık inşallah. hayırlısı hepimiz için.

günaydın şekerler....
edacım kontrolümüz iyiydi cok şükür 740 gram olmuş miniğimiz...1 saat inceledi doktor her organına ayrıntılı bir şekilde bakıldı göz bebeğini bile gördük:)) cd'ye de cektiler artık izler dururum:)) yalnız benim sag böbregimde genişleme varmıs o biraz ürküttü bizi..hamilelerde görülme olasılıgı yüksek bir durummus, bebek böbrekten idrar kesesine giden kanala baskı yapıyomus o yüzden bi miktar idrar sürekli kalıyomus böbregimde su an 13 mm lik bir genişleme var 30 mm'yi gectiginde erken doguma neden oluyomus o yüzden sürekli takip etmemiz lazım..enfeksiyon oluşmasını engellemesi için antibiyotik verecek bir de 30 mm'yi gecmesi durumunda idrar kesesine giden kanala metal bir tel yerleştiriliyomus o tel sayesinde tıkanıklık engelleniyomus ama umarım genişleme artmaz da gerek kalmaz müdahaleye...perşembe günü de şeker yükleme testi yapılacak şimdilik bizde durum böylee teyzeleri...

edacımmm inşallah ugurlu ayında uguruyla birlikte gelir bebişinnn....dualarımız sizinlee...

handancımmm doktor kontrolün iyi gecer canım umarım...bu ay artık bebişi istiyoruz ona göreee:)) hakkında hayırlısı olsun canımm...

bebişin iyi olmasına ve kontrolün detaylı ve güzel geçmesine çok sevindim babucum. aman ilacını düzgün al da enfeksiyon kapmasın. dilerim genişleme olmaz da müdaheleye gerek kalmaz babucum, dularım seninle. herşey yolunda gitsin :)

selam naz hoşgeldin :)

bayram telaşı işte dünde giremedim bgn gözümü açar açmaz size geldim:) buarada hastalanmamışsın sende bnmd geçikti bn saba h test yaptım ikinci çizgi açık renk çıktı ama tam koyu diil acaba ne demek oluyoo??sen yaptınmı cnmm

günaydın şekerler....

günaydın banucumm...bebişin iyi olmasına çok sevindim...inşallah sağlıklıda kucağınıza almayı nasıp eder allahım...
sende bu rahatsızlıgıda madem hamişlerde görülen bi durum.aşarsın sıkma canını tadını çıkar bebişinn sağlığınn..

günaydın kızlarrrrrr.kk mızın rengi yerine gelmiş.

doktor geliyrm.belim o kadar kötüki yürüyemiyrmmm.doktor filim çekti yrn çıkıcak.
beline çok yüklenmişsin.kaldıramamış dedii.

bayram telaşı işte dünde giremedim bgn gözümü açar açmaz size geldim:) buarada hastalanmamışsın sende bnmd geçikti bn saba h test yaptım ikinci çizgi açık renk çıktı ama tam koyu diil acaba ne demek oluyoo??sen yaptınmı cnmm

kızzz ozmn hemen kan tahlili yaptıur gebe olabilirsinnnn:)))

aaaaaaaaaa pozitif demek oluyor şeker :))

günaydın canım...inşallah canım yaa genelde silik çıkanlar sonra müjdeyi verdi senn de inşallah bebişin vardır...
kan tahlı yaptırsan ??

aaaaaaaaaa cnm hamilesin galiba oleyyyyyyyyy......
hayırlı olsun cnm şimdiden ..........

günaydın kızlarrrrrr.kk mızın rengi yerine gelmiş.

doktor geliyrm.belim o kadar kötüki yürüyemiyrmmm.doktor filim çekti yrn çıkıcak.
beline çok yüklenmişsin.kaldıramamış dedii.

günaydın canımmm..
niye dikkat etmedin kendine yeni operasyon geçirdin sonuçta yorma kendini canımm..

kızlaaar gerçekten pozitifmidir yaa:)) aaaa çok heyecanlandım şimdii:))

kızlaaar gerçekten pozitifmidir yaa:)) aaaa çok heyecanlandım şimdii:))

canım netten bak silik çizgi pozitif demekkk :))
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :))
hemen kan testi yaptırrr...

Back
X