• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Gülmek her zaman mutlu olmak için değildir. Bazen öyle gülmeler vardır ki; en büyük acıları gizlemek içindir..

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:119:
İsim|BAT
mutlukız|17.12.2010
hperi|20.12.2010
ua27|22.12.2010
KUBI|23.12.2010
karats|03.01.2011
edammm|12.01.2011
imjuli|13.01.2011
Nimett07|?
maonyaaa|?
tben|?
makca|?

GÜNÜ GEÇENLER
:66:
İsim|BAT

HAMİLELERİMİZ
:nazar:
Anne İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet|Bebiş İsim
impaladeniz|29 hafta|Erkek|Efe
babu|28 hafta|Kız|Nehir
darkangellove58|27 hafta|Kız|Buğlem
CNNYSR|25 hafta|Erkek|?
ozpar|25 hafta|Erkek|Çağan
betus19|20 hafta|Erkek|?
banu77|20 hafta|?|?
guzel83|13 hafta|?|?
rafiyee|12 hafta|?|?
_dreamlike_|11 hafta|?|?
n_a_z|7 hafta|?|?

ANNELERİMİZ VE BEBİŞLERİ
:nazar: :emir_bebek:
Anne İsim|Bebiş İsim|Doğum günü
AskMelegi|Zeynep İrem|13.12.2010

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

1. hperi

:59:

kızlar nerdesiniz yaaa

edoş senle karşılaşamıyoruz kaç gündür yaaa özledim vallahi
bugün banu hiç gelmedi :26: sevgi zaten işe gitmicekti haber vermişti ama banuyu merak ettim..
sultan kuşta girmedi hiç,ev telaşından heralde.

bende seni çokkkkkkkkkkkkkkk özledim kuşummm :54: :54:

ayy edoşum geldin mi hoşgeldin :16:
nasılsın cicim yaptın mı aşureni?

canım benim sayfam açıktı yanlız yenilemediğim için yok gibi görünüyordum heraldee...
evet yaptım 20 kapıyada dagıttım içim rahatladı...
yatmaya yakında boy abdesti alıp dua edicem bugün çok önemliymiş...

sen nasılsın kuşşş...
yarın test yaptıracak mısın bugün hep aklım sendeydi...

canım benim sayfam açıktı yanlız yenilemediğim için yok gibi görünüyordum heraldee...
evet yaptım 20 kapıyada dagıttım içim rahatladı...
yatmaya yakında boy abdesti alıp dua edicem bugün çok önemliymiş...

sen nasılsın kuşşş...
yarın test yaptıracak mısın bugün hep aklım sendeydi...

Allah kabul etsin canım benim..

iyiyim bende bugün karın ağrıları ve göğüs hassasiyeti başladı ondan keyfim kaçtı ama düşünmemeye karar verdim,hayırlısı artık ne yapalım..
Yarın sabah gitmeyi planlıyorum test için,öğrenimde rahat edim artık..

Allah kabul etsin canım benim..

iyiyim bende bugün karın ağrıları ve göğüs hassasiyeti başladı ondan keyfim kaçtı ama düşünmemeye karar verdim,hayırlısı artık ne yapalım..
Yarın sabah gitmeyi planlıyorum test için,öğrenimde rahat edim artık..

sağol canım benimm...

hiç düşünme canım sıkıntı yapp...
dualarımız seninle inş hayırlısıyla güzel haberlerle döneceksinn...
belirtilere hiç aldanma biliyorsun hamileliğin belirtileride aynı...
inş bize güzel haberler döneceksin canımm...

bu arada sen klomen kullandın mı canım daha önce??

slm kızlarrrrrrr dün akşam ve bugünn kimsecikler yoktu topikte benim girdiğim saatlerdeeeee

handan bu gece en çok senin duaya ihtiyacın var şansın bol olsun dilerimki bebeğin seninledirrr

sağol canım benimm...

hiç düşünme canım sıkıntı yapp...
dualarımız seninle inş hayırlısıyla güzel haberlerle döneceksinn...
belirtilere hiç aldanma biliyorsun hamileliğin belirtileride aynı...
inş bize güzel haberler döneceksin canımm...

bu arada sen klomen kullandın mı canım daha önce??
saol edoşum benim iyiki siz varsınız bana moral ve güç veriyosunuz.

ilk aşılama öncesi ve bu aşılama öncesi kullandım canım ondan önce kullanmamıştım hiç,niye??
handan bu gece en çok senin duaya ihtiyacın var şansın bol olsun dilerimki bebeğin seninledirrr
amin canım inşallah hepimizin..Hiçbir zaman sadece kendim için dua etmiyorum hepimiz için isteyen herkes için ediyorum..

sabah 6da kalktım ya nasıl uyku bastırdı.banyomuda yapınca iyce mayıştım.ibadetimi yapıp geliyorum kızlarrrr.ismini bildiklerim ve bilmediğim tüm çoçuk isteyenlerin allahım bu gecenin yüzü suyu hürmetine ellerini boşa çevirmesin.yanında çok.verecek olanda kendisi doktordu,tüp kapalılığı,aşılamaydı hepsi mazaret.yeterki kendi dilesin.en kısa zamanda hayırlısıyla meleklerimizi bize göndersinnn:emir_bebek::emir_bebek:isyan eden kullarından değilde hep şükür eden kullarınından et bizi yarab.

saol edoşum benim iyiki siz varsınız bana moral ve güç veriyosunuz.

ilk aşılama öncesi ve bu aşılama öncesi kullandım canım ondan önce kullanmamıştım hiç,niye??

bir arkadasım dr a git yumurtalarını takip ettir klomen iste dedi de ondan dedim kuş...

evet ne gündüz ne gece..topik sessizliğe büründü :))
zaten bi ara bi coşuyoruz ondan sonra duruluyoruz :)

evettt canımm bu aralar çok tuhafızz...
ama sitenin acayipliğinden olduuu...

sabah 6da kalktım ya nasıl uyku bastırdı.banyomuda yapınca iyce mayıştım.ibadetimi yapıp geliyorum kızlarrrr.ismini bildiklerim ve bilmediğim tüm çoçuk isteyenlerin allahım bu gecenin yüzü suyu hürmetine ellerini boşa çevirmesin.yanında çok.verecek olanda kendisi doktordu,tüp kapalılığı,aşılamaydı hepsi mazaret.yeterki kendi dilesin.en kısa zamanda hayırlısıyla meleklerimizi bize göndersinnn:emir_bebek::emir_bebek:isyan eden kullarından değilde hep şükür eden kullarınından et bizi yarab.

aminnnnn canımmmm...
allah kabul etsinn...

Allah kabul etsin canım,amin amin amin inşallah.
bir arkadasım dr a git yumurtalarını takip ettir klomen iste dedi de ondan dedim kuş...
anladım canım,olabilir sadece klomen ve çatlatma iğnesi kullanıp hamile kalanda çok var,tabi doktorun yönlendirmesi lazım kendin alıp içme kuşum.
evettt canımm bu aralar çok tuhafızz...
ama sitenin acayipliğinden olduuu...
doğru diyosun site bi saçmaydı bu hafta

anladım canım,olabilir sadece klomen ve çatlatma iğnesi kullanıp hamile kalanda çok var,tabi doktorun yönlendirmesi lazım kendin alıp içme kuşum.

doğru diyosun site bi saçmaydı bu hafta

bende öyle düşüyorum cnm...
salı günü dr a gidip takip yaptırayım mı diyorumm...

bende öyle düşüyorum cnm...
salı günü dr a gidip takip yaptırayım mı diyorumm...

salı günü 10.gün olacak takip için geçmi olur acaba dedim ama olmaz herhalde..
git bencede canım..
klomene reglinde başlıyorsun zaten..

Back
X