Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kuşum ben çıkıyom yattıyım yerden bakar ortasında uyurum kesin...
öptm çok.iyi geceler

günaydın canım hoşgeldin...
nasılsınız bakalım...
dun banu sana msj yazmışdı gördün mü canım..

bugün gayet iyiyiz canım bende bebişte sen nasılsın eşin yarın geliyormuş herhalde gözünaydın..
dün siteye bi türlü giremedim o zaman atmıştır belki dur bakıyımda okuyum hemen

bugün gayet iyiyiz canım bende bebişte sen nasılsın eşin yarın geliyormuş herhalde gözünaydın..
dün siteye bi türlü giremedim o zaman atmıştır belki dur bakıyımda okuyum hemen

:) aman iyi oldu az kaldııı:)

evet canım hayırlısıyla inşallah bu gece yada yarın sabah gelcek..

yok canım neden yanlış anlıyayım haklısın dinlenmem stresten uzak durmam lazım ama ben bu işyerinde görevleri ve yetkileri fazla olan biriyim 3 ay ayrı kalacağım için işleri burdaki başka birine öğretip devretmem gerekiyor bu ay içerisinde yoksa pat diye bırakırsam haksızlık etmiş olurum işverenime..Burda her saat gidip 10dk uzanırım patronun odasındaki koltuğa ve yerimde rahat o yüzdeb bu ayıda öyle atlatırız inşallah

günaydın tatlımm...yerinin rahat olması cok önemli cidden..neyse ki uzanıp dinlenme imkanın varmıs. belli ki işverenin de anlayıslı. zaten sunun surasında az bi süre kaldı bi ay da öyle gecer dedigin gbi. sen yine de işlerle ilgili aksaklık falan olursa sakın takma kafana rahat olmaya calıs:) ben de dün aksam doktor kontrolündeydim nstye baglandım seninki gbi iki sancı falan cıktı bende de..nehir hanım da 2530 gr olmus haftada 250 gr falan alırmıs bundan sonra. doguma 4-5 hafta var normal sartlarda. 1000 civarı daha alırsa ultrasonun da 500 gr. a kadar yanılma payı varmıs 3000 gr civarı dogar:) tabi bu benim temennim:) malum bizim kızlar cıtı pıtılar pek kilo almaya niyetleri yok gbi:)) doktorum da dahil herkes kiloya takılmamak gerektigini söylüyo cünkü zayıf dogan bebekler daha cabuk toparlıyomus kendini

demek sendede çıktı iki sancı ben diyorumki orda yarım saat yattımya çok canım sıkıldı kalkıyım şurdan dedim kaç defa eşime ve kendimi kastım tam o sırada rakamlar yükseldi acaba kastığım içinmi oldu diyorum yani normalde birşeyim yoktuda neyse evet bizim kızlar çıtı pıtı hanımefendi olacaklarya o yüzden şimdiden kilo almamaya çalışıyorlar ilerde nasıl olsa vermek için uğraşacaklarından

günaydınlar ben geldim nasılsınız kızlar?

sultan kuşum gözün aydın eşin geliyormuş canım

kızlar sabahtan beri başım dönüyo yaaaa servisten düşüyordum nerdeyse halada devam ediyor yaaa

çiğdeemm:95::95::95::95:
ayy bu kekik çayı çok ağır yaaa severim dedim ama bu kadarını düşünmemişsim 2 yudum
...... öldüm...:2::2:

kızlarr doktorum proğramına bakabiliyomusunuz...
kadın 14 haftalık hamileymiş..ve hamilelik korkusu varmışşş...:44:

hayırdır canım .....şekerin falan mı düştükii
sağol canım hayırlısıyla inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…