günaydınlar ben geldim nasılsınız kızlar?
sultan kuşum gözün aydın eşin geliyormuş canım
kızlar sabahtan beri başım dönüyo yaaaa servisten düşüyordum nerdeyse halada devam ediyor yaaa
hehe sonra manken olcaz biz diye tutturmasınlar:)))demek sendede çıktı iki sancı ben diyorumki orda yarım saat yattımya çok canım sıkıldı kalkıyım şurdan dedim kaç defa eşime ve kendimi kastım tam o sırada rakamlar yükseldi acaba kastığım içinmi oldu diyorum yani normalde birşeyim yoktuda neyse evet bizim kızlar çıtı pıtı hanımefendi olacaklarya o yüzden şimdiden kilo almamaya çalışıyorlar ilerde nasıl olsa vermek için uğraşacaklarından
kırmızıların ardından da kocisin geliyoo:)) calısmalar baslar bir an önce ohhh ohhhhgünaydın canım....sağol sonunda gelcek hayırlısıyla...
ayy sorma sabah 7 de açtım gözümü oturuyom bugün kırmızım geldi karın ağrısından
kıvranıyom..
günaydın canım gecmiş olsun dikkat et kendine izin falan al istersen..günaydınlar ben geldim nasılsınız kızlar?
sultan kuşum gözün aydın eşin geliyormuş canım
kızlar sabahtan beri başım dönüyo yaaaa servisten düşüyordum nerdeyse halada devam ediyor yaaa
evet canım izliyorum ne kadar ilginc di mi? bebek kendisini öldürecek diye korkuyomus:26:kızlarr doktorum proğramına bakabiliyomusunuz...
kadın 14 haftalık hamileymiş..ve hamilelik korkusu varmışşş...:44:
hepiniz sağolun kızlar çok teşekkür ederim
bakalım biraz daha durayım da belki düzelirim
izin almak ölüm bizim burda
sultan kuşum adet olmuşsun hayırlısı olsun canım hakkında
hihihi bol bol calısınnnn:)yaaa sorma çok şanlıyız bugün regl oldum eşimde bu gece yada yarın sabah gelcek..
tabi canım bu ay kampdayız cicim....
bence bu kadının takıntısı bana normalmiş gibi gelmiyo 1 tane doğum yapmış
..düşükler yapmı..1 tanede aldırmış...
bence bu bebeği istemiyo aldırmak istiyoo günahını almayımda bana öyle geldi:26:
sağol canım...ben zaten 2 aydır eşsiz olduğum için normal olmam
şekerli bişeyler ye istersen
hihihi bol bol calısınnnn:)
bana da garip geldi valla cok mantıklı seyler söylemedi..ya kafayı yemiş ya da dedigin gbi istemiyo bebegi
anaaam kadın belden asagısını camasır suyuyla yıkıyomus...Allah korusun ne hastalıklar var ya :18:
anaaam kadın belden asagısını camasır suyuyla yıkıyomus...Allah korusun ne hastalıklar var ya :18:
Günaydın canikolar,nasılsınız?
Kuşum hastalandınmı nihayet geçmiş olsun çok yorma kendini bugün..O zaman artık nadastan çıkarabilirim seni :)) yeni tarih alayımmm :))
Banucum gelişmelere çok sevindim canım maşallah size
Kübracım geçmiş olsun dikkat et kendine,yarın falanda devam ederse bir doktora görün tahlil yaparlar belki kansız kalmış olabilirsin..
Sevgicim bak rengarenk senin için yaptım
Kuşum hastalandınmı nihayet geçmiş olsun çok yorma kendini bugün..O zaman artık nadastan çıkarabilirim seni :)) yeni tarih alayımmm :))
Kübracım geçmiş olsun dikkat et kendine,yarın falanda devam ederse bir doktora görün tahlil yaparlar belki kansız kalmış olabilirsin..
günaydın canım hoşgeldin ayrıca teşekkür ederim içim açılıyor valla okuyunca böyle rengarenk mesajı
günaydın tatlımm...yerinin rahat olması cok önemli cidden..neyse ki uzanıp dinlenme imkanın varmıs. belli ki işverenin de anlayıslı. zaten sunun surasında az bi süre kaldı bi ay da öyle gecer dedigin gbi. sen yine de işlerle ilgili aksaklık falan olursa sakın takma kafana rahat olmaya calıs:) ben de dün aksam doktor kontrolündeydim nstye baglandım seninki gbi iki sancı falan cıktı bende de..nehir hanım da 2530 gr olmushaftada 250 gr falan alırmıs bundan sonra. doguma 4-5 hafta var normal sartlarda. 1000 civarı daha alırsa ultrasonun da 500 gr. a kadar yanılma payı varmıs 3000 gr civarı dogar:) tabi bu benim temennim:) malum bizim kızlar cıtı pıtılar pek kilo almaya niyetleri yok gbi:)) doktorum da dahil herkes kiloya takılmamak gerektigini söylüyo cünkü zayıf dogan bebekler daha cabuk toparlıyomus kendini
oooo bu ne güzel bi günaydın böyleee içimiz acıldı vallaaa...nasılsınn canikom??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?