Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

günaydın geçmiş olsun canım dikkat et kendine bi doktora görün mutlaka istersen

hehe sonra manken olcaz biz diye tutturmasınlar:)))
günaydın canım....sağol sonunda gelcek hayırlısıyla...
ayy sorma sabah 7 de açtım gözümü oturuyom bugün kırmızım geldi karın ağrısından
kıvranıyom..
kırmızıların ardından da kocisin geliyoo:)) calısmalar baslar bir an önce ohhh ohhhh
günaydın canım gecmiş olsun dikkat et kendine izin falan al istersen..
kızlarr doktorum proğramına bakabiliyomusunuz...
kadın 14 haftalık hamileymiş..ve hamilelik korkusu varmışşş...:44:
evet canım izliyorum ne kadar ilginc di mi? bebek kendisini öldürecek diye korkuyomus:26:

yaaa sorma çok şanlıyız bugün regl oldum eşimde bu gece yada yarın sabah gelcek..
tabi canım bu ay kampdayız cicim....

hepiniz sağolun kızlar çok teşekkür ederim

bakalım biraz daha durayım da belki düzelirim

izin almak ölüm bizim burda

sultan kuşum adet olmuşsun hayırlısı olsun canım hakkında

bence bu kadının takıntısı bana normalmiş gibi gelmiyo 1 tane doğum yapmış
..düşükler yapmı..1 tanede aldırmış...
bence bu bebeği istemiyo aldırmak istiyoo günahını almayımda bana öyle geldi:26:

hepiniz sağolun kızlar çok teşekkür ederim

bakalım biraz daha durayım da belki düzelirim

izin almak ölüm bizim burda

sultan kuşum adet olmuşsun hayırlısı olsun canım hakkında

sağol canım...ben zaten 2 aydır eşsiz olduğum için normal olmam
şekerli bişeyler ye istersen

yaaa sorma çok şanlıyız bugün regl oldum eşimde bu gece yada yarın sabah gelcek..
tabi canım bu ay kampdayız cicim....
hihihi bol bol calısınnnn:)

bana da garip geldi valla cok mantıklı seyler söylemedi..ya kafayı yemiş ya da dedigin gbi istemiyo bebegi

hihihi bol bol calısınnnn:)

bana da garip geldi valla cok mantıklı seyler söylemedi..ya kafayı yemiş ya da dedigin gbi istemiyo bebegi

tabi canım mantıklı bişey demiyo kii beni iyleştirin demiyoo
aldırabilirmiyim dio süreklı...

takıntılı insanları konusuyolar doktorum programında...cok zor bi durum valla Allah yardımcıları olsun..:18:

Günaydın canikolar,nasılsınız?

Kuşum hastalandınmı nihayet geçmiş olsun çok yorma kendini bugün..O zaman artık nadastan çıkarabilirim seni :)) yeni tarih alayımmm :))

Banucum gelişmelere çok sevindim canım maşallah size

Kübracım geçmiş olsun dikkat et kendine,yarın falanda devam ederse bir doktora görün tahlil yaparlar belki kansız kalmış olabilirsin..

Sevgicim bak rengarenk senin için yaptım

günaydın canım hoşgeldin ayrıca teşekkür ederim içim açılıyor valla okuyunca böyle rengarenk mesajı

oooo bu ne güzel bi günaydın böyleee içimiz acıldı vallaaa...nasılsınn canikom??

günaydın canım hoşgeldin sağol canım geçmezse yaptırırım kan tahlili sen nasılsın canım:119:

maşallah nehir hanımaaa
herşeyin normal çıkmasına çok sevindim canımm...
sağlıkla gelsin inş

oooo bu ne güzel bi günaydın böyleee içimiz acıldı vallaaa...nasılsınn canikom??

iyiyim canım bende doktoruma bakıyorum..ne ilginç şeyler var ama bazı şeylerde de kendimi görüyorum vallahi,sanırım bende de başlangıç aşamasında var bazı takıntılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…