Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ay kızlar merhaba hepinize nihayet gelebildim evime

sabah 8buçukta çıktığımdan yazamadım, kan verdim, banka işlerim vardı onları hallettim falan, mesafeler de uzaktı birbirine. çok ama çok yoruldum.
ayaklarımı uzatıp dinlenmeyi düşünüyorum birascık :78:

kar burda da çok yağmadı, eski yağanlar buza döndü, dışarısı berbat yani bu anlamda

bir de sevgililer günü konuşulmuş, bu konuda handan ve eşi gibiyiz, biz birbirimize özel günlerde hediye almayız, normalde arada alıyoruz zaten bişeyler, bir de zoraki olunca hiç yaratıcı olamıyorum ben

bakalım, yanına gidince düşünürüm özel bişeyler, bize hergün sevgililer günü zaten

çok öpüyorum sizi, akşama doğru gelirim ben

canım hoşgeldinn kan değerin sıfırlanmış mı??
bizde seni merak ettikk...

sen birazcık dinlende gell hadi yorulmuşsunn....
çok öptüm senii

kızlar gece hiç uyumadım ben biraz uzanayım midem çok kötü iyi gelir belkii...
akşama doğru gelirimm...
çok öptüm hepinizi

Kızlar bende çıkıyorum saat 3 olmuş bile..

Hepinizi öpüyorum,görüşürüz..
görüşürüz canım
kızlar gece hiç uyumadım ben biraz uzanayım midem çok kötü iyi gelir belkii...
akşama doğru gelirimm...
çok öptüm hepinizi
tamam canım yat dinlen biraz görüşürüz sonra

sende yorgunluğunu at bakalım canım görüşürüz senlede

kimsecikler gelmedi bende gideyim bari gece kuşları hepinize hayırlı akşamlar yarın görüşmek üzere kendinize cici bakın

Her başarılı erkeğin arkasında, onunla gurur duyan bir karısı ve bu işe şaşakalmış bir kayınvalidesi vardır

kuzum mrb...nasılsın
nasıl çıktı kan sonucun...herşey yolunda dır ınşallah..

iyi kuşum sonuç, 2.2 olmuş, düşmüş işte. 10 gün sonra yeniden ver, 0-1 olduğunu görelim dediler ama vermeyeceğim artık, yeter düştü işte

sen nasılsın? çoook yorgunum, kırık dökük, böyle hasta olacak gibi :2:

Sıcak bir ele ihtiyacın olduğunda diğer elini tut. Kimseden fayda yok bu devirde..!

Her başarılı erkeğin arkasında, onunla gurur duyan bir karısı ve bu işe şaşakalmış bir kayınvalidesi vardır

yanıı yeter amma kan verdin...bu kaçıncı kan verişin maşallah :))

üşüüttünmü..dışarısı çok soğuk gelince soğuk algınlığı için sıcak bişeyler içseydin
dikkat et bi yakalanırsan kolay bırakmıyomuş bu seneki grip keçi gribiymiş
inatçıymış...))

ben gripten inatçıyımdır zannedersem
sıcak bişeyler içtim kuşum, sağol, iyiyim

ay evet yaa delik deşik oldu kolum, vermem artık
sen ne yaptın?

ben gripten inatçıyımdır zannedersem
sıcak bişeyler içtim kuşum, sağol, iyiyim

ay evet yaa delik deşik oldu kolum, vermem artık
sen ne yaptın?

:))
bende allaha şükür daha yakalanmadım gribe..kolay kolay olmam zaten en son ne zaman olduuumm
hatırlamıyom bile
ne yapıyım kuzum sabah 7 de kalktım.karın ağsından öldüm bütün gün hatta sabah sanada yazdım :))

gördüm gördüm
cevap yazacaktım unutmuşum, tadı biraz kötü evet, azıcık soğuyunca hızlıca içmiştim ben, çok etkili olmuştu.
ama tabii sen içememişsin galiba ilaç aldın mı sonra?

ben grip aşısı oluyorum her sene, o yüzden pek hasta olup yatmam, en fazla soğuk algınlığı gibi bikaç gün olur o da ayakta da geçer yani yatırmaz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…