eh aklın yolu biraklıma gelmedi değil aslındaaa
tamam kuşum bende çıkıyorumkızlar ben çıkıyım ...
biraz yatağıma gidiyim de yatayım...
öptum..yine gelirim:94:
vah zavallıbizde durum daha vahim 4 şubat doğumgünüm 14 şubat sevgililer günü adamcağız 10 günde 2 kere hediye almak zorunda
kızlar ben çıkıyım ...
biraz yatağıma gidiyim de yatayım...
öptum..yine gelirim:94:
bizde durum daha vahim 4 şubat doğumgünüm 14 şubat sevgililer günü adamcağız 10 günde 2 kere hediye almak zorunda
ay kızlar merhaba hepinize nihayet gelebildim evime
sabah 8buçukta çıktığımdan yazamadım, kan verdim, banka işlerim vardı onları hallettim falan, mesafeler de uzaktı birbirine. çok ama çok yoruldum.
ayaklarımı uzatıp dinlenmeyi düşünüyorum birascık :78:
kar burda da çok yağmadı, eski yağanlar buza döndü, dışarısı berbat yani bu anlamda
bir de sevgililer günü konuşulmuş, bu konuda handan ve eşi gibiyiz, biz birbirimize özel günlerde hediye almayız, normalde arada alıyoruz zaten bişeyler, bir de zoraki olunca hiç yaratıcı olamıyorum ben
bakalım, yanına gidince düşünürüm özel bişeyler, bize hergün sevgililer günü zaten
çok öpüyorum sizi, akşama doğru gelirim ben
Kızlar bende çıkıyorum saat 3 olmuş bile..
Hepinizi öpüyorum,görüşürüz..
görüşürüz canımKızlar bende çıkıyorum saat 3 olmuş bile..
Hepinizi öpüyorum,görüşürüz..
tamam canım yat dinlen biraz görüşürüz sonrakızlar gece hiç uyumadım ben biraz uzanayım midem çok kötü iyi gelir belkii...
akşama doğru gelirimm...
çok öptüm hepinizi
ay kızlar merhaba hepinize nihayet gelebildim evime
sabah 8buçukta çıktığımdan yazamadım, kan verdim, banka işlerim vardı onları hallettim falan, mesafeler de uzaktı birbirine. çok ama çok yoruldum.
ayaklarımı uzatıp dinlenmeyi düşünüyorum birascık :78:
kar burda da çok yağmadı, eski yağanlar buza döndü, dışarısı berbat yani bu anlamda
bir de sevgililer günü konuşulmuş, bu konuda handan ve eşi gibiyiz, biz birbirimize özel günlerde hediye almayız, normalde arada alıyoruz zaten bişeyler, bir de zoraki olunca hiç yaratıcı olamıyorum ben
bakalım, yanına gidince düşünürüm özel bişeyler, bize hergün sevgililer günü zaten
çok öpüyorum sizi, akşama doğru gelirim ben
kimsecikler gelmedi bende gideyim bari gece kuşları hepinize hayırlı akşamlar yarın görüşmek üzere kendinize cici bakın
kuzum mrb...nasılsın
nasıl çıktı kan sonucun...herşey yolunda dır ınşallah..
Sıcak bir ele ihtiyacın olduğunda diğer elini tut. Kimseden fayda yok bu devirde..!
Her başarılı erkeğin arkasında, onunla gurur duyan bir karısı ve bu işe şaşakalmış bir kayınvalidesi vardır
yanıı yeter amma kan verdin...bu kaçıncı kan verişin maşallah :))
üşüüttünmü..dışarısı çok soğuk gelince soğuk algınlığı için sıcak bişeyler içseydin
dikkat et bi yakalanırsan kolay bırakmıyomuş bu seneki grip keçi gribiymiş
inatçıymış...))
ben gripten inatçıyımdır zannedersem
sıcak bişeyler içtim kuşum, sağol, iyiyim
ay evet yaa delik deşik oldu kolum, vermem artık
sen ne yaptın?
:))
bende allaha şükür daha yakalanmadım gribe..kolay kolay olmam zaten en son ne zaman olduuumm
hatırlamıyom bile
ne yapıyım kuzum sabah 7 de kalktım.karın ağsından öldüm bütün gün hatta sabah sanada yazdım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?