Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

hemde ne hamarat

kuzum yeni aldığım hayıt acı değil biliyomusun..demekki öbürü nanayı yemişti iyiki döküp daha fazla içmemişim,zaten çok dokunmuştu mideme..bu gayet rahat içiliyor..

öyle mi :26:
ben de alayım bari şu hayıttan, illaki faydalı sonuçta

iyi ki de ısrarla içmemişsin, tazesini almışsın

öyle mi :26:
ben de alayım bari şu hayıttan, illaki faydalı sonuçta

iyi ki de ısrarla içmemişsin, tazesini almışsın
al kuzum herkes çok faydalı diyor..
Sonuçta bitki,ölçüsünü abartmadıktan sonra bir zararı olmaz...
Bence reglinin 1 ve 20.gün arası hergün 1 bardak içmekten bir zarar gelmez..
Herkes 2 bardak içiyor ama ben 1 içiyorum...
3 ay kullanımdan sonra düzene giriyormuş hormonlar..

sustunuz diyen bi kuş vardı, telefona doğru uçtu herhalde

evet alacağım artık, ilk reglimde de başlayacağım doğru düzgün kullanmaya.
hamile kaldığım ay da yediğim baldan, tarçından, çiğnediğim karanfilden şüpheliyim, sonuçta bunların hepsi hormonlarımız üzerinde etkili.
haa tarife sadık kalmadım, kendi kendime öyle gündelik tükettim ama olsun, bi şekilde faydalı işte

neden 3 ay biliyor musun, onu da yeni öğrendim ben, bu ay yumurtlayacağımız yumurta 3 ay öncesinden oluşmaya başlıyormuş vücutta. erkeklerin spermleri de öyle.
yani yumurtalığa gelene kadar geçirdiği dönem 3 aymış. o yüzden hep kullanılan kürlerin 3 ay içinde etkili olduğu söyleniyor sanırım.

ay ben bu sahneyi seyredemeyeceğim...
balıkçının dayak yediği
içim parçalandı offff

gerçek değil bu bir dizi diziiii sakin ol

Hoşgeldin kuş :80:

Bencede faydalı oluyordur..
bende saçlarım için her sabah 1 çay kaşığı çörekotu yiyorum,saçların gür çıkmasını sağlıyormuş ama bir yandanda yumurtalara iyi geleceğini düşünüyorum..btç yapılıyor sonuçta..içinde var.
bilemiyorum artık duyuyoruz yapıyoruz :)))

erkeklerin 3 ay olduğunu biliyordumda bizimkini bilmiyordum :26:

demek çörekotunun öyle bir marifeti de varmış, süper.
ben çekilmiş almıştım, ben de yerim artık

evet duyuyoruz yapıyoruz ama işte zararlı şeyler de değil bunlar.

yaa bu arada kubi uğramıyor değil mi? bunlardan bahsederken hep maydanoz buharı ve ardından kubi geliyor aklıma cesur kız :)))

bizimki de 3 aymış kuzum, yarın araştırıp link atayım sana bulursam. yeni okudum ama nerde hatırlamıyorum

Son düzenleme:
demi maydonoz kürü yapmışdı...
yaşı küçük ama yaptıkları büyük..ben hayatta yapamm

iyi seyirler

ben dizi izlemeyi bu yüzden sevmiyorum işte, alışıyorum artık bu bitmeden bırakmam, allahtan bir tek bunu bağlılıkla izliyorum

ne yapıyım 1 saattir özet..tam başladı reklam..
aman dedim zaten kaçırdığıma üzülmüyom hafta sonu tekrarını yada özetine bakıyom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…