süperrrrrrrr
ne kadar heyecanlısınızdır şimdi
bu gece mi geliyodu kuş ben yarın diye biliyodum..
kimsede ayırmıyo yaaa deliriceeeeemm
iyiyim edacımmmm.osmana bakıyrmmm.sen nasılsın istanbuldamsn???
bende iyiyim canımm osmanı izliyorumm..
yok erteledim 15 gün sonra gidicemm canımm...
gitti evet canım..aaaaaaaaaaa kuzucuk gitti mi
pek çok değişik marka var canım internetten araştır istersen..fiyatlarıda değişiyor tabi..handan ovelosyon testii 100 de 100 gerçekmi cnm bide fiyatı nasıl
ayy hadi bakalım allah kavuştursun çok sevindim kuşummm..valla heycanlıyızzz ne yalan söyleyim...
evt canım gelcek inşallah 12 gibi...
kesin değildi ya bu gece yada sabah gelcekdi..
çanakkaleden erken çıkmışlar..
ayyyyyy bende ona takıldım yaaa
burda muhteşem bir kar yağıyor her yer bembeyazzz kartpostal gibi
off çok üzüldüm yaa bakamadım
dizi bu dizi bu gerçek değil :96: :96:
kızlarrr galiba bizim evde vının çekimi çok azmışşş.vıncılar gelmedi ama vın başka yerde çekio
ayy ne güzel cicim yaaa
handan o testi nasıl yapıosunnn.idrarmı yinee bide ortalama fiyatını sölersennn sevinirim internetten araştıramam vınnnnnnnnnnnnnn
cemilenin hayatının aynısını yaşayan bi arkadaşım var.bu dizi sanki onun hayatını anlatı.bidefa daha demiştimm sizeee o 2 ççukla mutsuzzz eşi yok die,ben çoçuğum yok die demiştim.
işte o arkadaşımın eşi evleniomuşş davetiye dağıtmış herkeseee kocaman adamm düğün yapıomuş tekrar.çok üzüldümmmm.allah kimsenin başına vermesinn.çoçuklarına sahipte çıkmıo.4 yaşındaki çoçuğu hiç babasını görmedii kapıcıya komşunun kocasına ablasının kocasına ve benim eşime kimi görse baba dediii.arkasından ağladı.ama kendi babasını bilmio.neee acııı halimize binlerce şükürr
eşime gel dışarı çıkalım dedim yürümek istiyorum dedimm bakalım artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?