Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

iyiyim edacımmmm.osmana bakıyrmmm.sen nasılsın istanbuldamsn???

sultan msn kapandı açılmıo cnmmm.

doktor yumurtlamayla adet birebir ilişkili yumurtlamana bakıp ona göre adet düzensizliğini araştırıcam dedi

aaaaaaaaaaa kuzucuk gitti mi
gitti evet canım..
handan ovelosyon testii 100 de 100 gerçekmi cnm bide fiyatı nasıl
pek çok değişik marka var canım internetten araştır istersen..fiyatlarıda değişiyor tabi..
100 % mü bilemem ama 99 % diyelim :))

valla heycanlıyızzz ne yalan söyleyim...

evt canım gelcek inşallah 12 gibi...
kesin değildi ya bu gece yada sabah gelcekdi..
çanakkaleden erken çıkmışlar..
ayy hadi bakalım allah kavuştursun çok sevindim kuşummm..

burda muhteşem bir kar yağıyor her yer bembeyazzz kartpostal gibi

kızlarrr galiba bizim evde vının çekimi çok azmışşş.vıncılar gelmedi ama vın başka yerde çekio

handan o testi nasıl yapıosunnn.idrarmı yinee bide ortalama fiyatını sölersennn sevinirim internetten araştıramam vınnnnnnnnnnnnnn

handan o testi nasıl yapıosunnn.idrarmı yinee bide ortalama fiyatını sölersennn sevinirim internetten araştıramam vınnnnnnnnnnnnnn

evet canım idrardan aynı gebelik testi gibi.
20-25 tl ye var sanırım ama benimki digital pahalı 100 tl nin üzerinde burda,yurtdışından getirttim ben..
şu vını değiştirin bence siz bu ne böyleee ya

cemilenin hayatının aynısını yaşayan bi arkadaşım var.bu dizi sanki onun hayatını anlatı.bidefa daha demiştimm sizeee o 2 ççukla mutsuzzz eşi yok die,ben çoçuğum yok die demiştim.
işte o arkadaşımın eşi evleniomuşş davetiye dağıtmış herkeseee kocaman adamm düğün yapıomuş tekrar.çok üzüldümmmm.allah kimsenin başına vermesinn.çoçuklarına sahipte çıkmıo.4 yaşındaki çoçuğu hiç babasını görmedii kapıcıya komşunun kocasına ablasının kocasına ve benim eşime kimi görse baba dediii.arkasından ağladı.ama kendi babasını bilmio.neee acııı halimize binlerce şükürr

allah yardımcısı olsunnnn....

halimize binlerce şükürrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…