Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

demi maydonoz kürü yapmışdı...
yaşı küçük ama yaptıkları büyük..ben hayatta yapamm

ben de yapamam valla hiç. o yüzden dedim cesur diye :))

ne yapıyım 1 saattir özet..tam başladı reklam..
aman dedim zaten kaçırdığıma üzülmüyom hafta sonu tekrarını yada özetine bakıyom..

tekrarı var mı? :26:

bende wıpeout izliyom..
aaa niye seyretmiyosun osmanı
çekilmiş alma kuzu,onu at geçmiştir etkisi..
tane olarak al kendin çek evde..
çünkü içindeki faydalı yağlar uçarmış,kullanmadan hemen önce çekilmesi gerekiyormuş...
Ben vallahi çekmeden yiyorum kahvaltıda peynir üzerine koyup çiğniyorum..çiğnerkende eziliyo işte :)))

yok bir süredir uğramıyor hakkaten..çok var yapan burada da var öyle bir topik :))

öyle mii :26:
tamam kendim çekerim bundan sonra, karabiber değirmenim var o öğütür herhalde di mi?

topiği de mi var, cesur kızlar çokmuş valla :) ne bileyim ben yediklerimi bile tam dozunda yapamıyorum korkumdan, doktora gitmek daha normal geliyor bana.
herkes kendince yararlı bişeyler yapmaya çalışıyo işte :)

edacıık gelemedi işi var sanırım
:))
öğütür evet kuzum ..

İnsanlar bir umut deniyor işte herşeyi..Herkes bizim kadar rahat gidemiyor doktora herhalde..
Allah yardım etsin vallahi isteyen herkese..Önce sabır ve dayanma gücü versin,umutlarını eksik etmesin..Zor bir süreç,biz nirvanaya ulaşanlardanız sanırım
izliyomm kuş...özeti vardı..ondan:76::76::76:

hee tamam kuş :)))

kesinlikle haklısın
doktora gitme konusunda da haklısın, allah herkese bir doğru yol mutlaka gösterir, allahım herkesin yardımcısı olsun her konuda

tamam ben öğütülmemiş çörekotu alalyım ilk çıktığımda dışarı :) sağol çok.

acıkdım ben yaaa ne yesem bu saatte

karın ağrımdan ayakta bir iki lokma atıştırmışdım...

Amin kuzum amin..

rica ederim ne demek
6 ay her sabah düzenli kullanım gerekiyormuş bu arada :)) 6 aydan sonra 6 ay daha haftada 1-2 gün.yani 1 yıllık bir süreç bu :))
acıkdım ben yaaa ne yesem bu saatte

karın ağrımdan ayakta bir iki lokma atıştırmışdım...

tost olabilir,varsa meyve olabilir,peynir zeytin olabilir :))

:13: güzel fikir..neyse kuzu görmesinnn

tımamdır idolüm handancım , not alınmıştır

Bu arada bugün ovulasyon testim yine negatif..
neyseki eşim yokta içim rahat :))

ama ya yarın ya öbürgün pozitif olur.
çünkü test çubuğunu makineden çıkardığın zaman normal gebelik testinde çizgi çıkan yer gibi bir yer var.
orada 2.çizgi silikti bugün,demek ki yükseliyor yavaş yavaş..Zaten bugün akıntı başladı..

zaten tickerin da 14.günde...
başlarsınız artık full tıme:))
coşdum bende heee

hiç kaçarmı ondann

kaçmazzzz

kuzumm
birbirimizden ne çok şey öğreniyoruz hergün,ne güzel..
Pozitif düşünce akademisi :))

aşağıdaki çizelgende 30 gün dönemin. 30-14=16 a6. günde olur gibi geliyor bana. yani yarından sonra.
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…