canım tedirgin olma sakın icin rahat olsun hep böyle her doktorun tarzı farklı ve hamilenin de durumu farklı..bizim kız biraz korkuttu bizi biliyosun o yüzden iki haftada bir yerine her hafta kontrol olsun dedi doktor..efeciğin masallhı var hatta önden gidiyor doktorun rahat ki gerek görmemis..sen de hiç kasılma sanca falan hissetmediğine göre nst ye gerek yok sanırım..benim gün icinde 4-5 kere kasılmam oluyo bazen daha fazla bazen daha az..bakalım hayırlısı artık..bu arada mart annelerinde doğum olmus demin gördümm:18:önce bende baya bi tedirgindim de mart annelerinden de baya girmeyen olmuş. dr.ları ne gerek var ki ortada bi sorun yokken girmeye felan demiş onlar rahatlattı baya. zaten her kontrolde ayrıntılı dedikleri sistemle bakıyor en az 30 dak- 45 dak arası sürüyor. tek bir kere ayrıntılı bakmadı yani. onda da görünür en ufak bi problem olsa diyor. birde gerçekten yani artık iyi bişey mi kötü bişey mi bilmiyorum ama ben karnımdaki şişliği görmesem hamile değilim sancam kendimi hiç en ufak bi kasılma sancı hiçbişi yok. ama ben onun hastanesinde yapmıcam allah kısmet ederse devlet hastanesinde özel oda tutucaz orda yapıcam bakalım. dr. d biliyor. zaten kendisi de normal doğum için devlet hast. iyi olduğunu söylüyor.
sevgi haftada bir bağlanmıcakmış canım 1 ay sonraymış bir dahaki kontrolü.
kızlar bu arada dün eşimle annemi kandıralım dedik aradık eşim denizin sancısı tuttu dedi ama ben gülmekten yerlere yattım annemde inanmadı zaten. inansaydı da hemen sölicektim 2 dakika falan kandırıp ama onu bile beceremedim
canım tedirgin olma sakın icin rahat olsun hep böyle her doktorun tarzı farklı ve hamilenin de durumu farklı..bizim kız biraz korkuttu bizi biliyosun o yüzden iki haftada bir yerine her hafta kontrol olsun dedi doktor..efeciğin masallhı var hatta önden gidiyor doktorun rahat ki gerek görmemis..sen de hiç kasılma sanca falan hissetmediğine göre nst ye gerek yok sanırım..benim gün icinde 4-5 kere kasılmam oluyo bazen daha fazla bazen daha az..bakalım hayırlısı artık..bu arada mart annelerinde doğum olmus demin gördümm:18:
aa ben yanlıs anlamısım demek ki..
hayırlısı canım insallah tutmusturrr..ayyyy maşallah prensese
valla canım ben bu yumurtlama gününde eşim yoktu ama yumurta çatladıktan 1 gün gecmeden tek ilişki oldu tutar mı bilemiyorumm...
bazı belirtiler var ama psikolojik olabilir diye umursamıyorumm..
bakalım artık hayırlısı olsunn...
anaam kadıncağız senden uzakta zaten yüreğine indirmeyin:) ayy aksam sancılanıyomussun cidden bu sefer de annen inanmıyomus:)kızlar bu arada dün eşimle annemi kandıralım dedik aradık eşim denizin sancısı tuttu dedi ama ben gülmekten yerlere yattım annemde inanmadı zaten. inansaydı da hemen sölicektim 2 dakika falan kandırıp ama onu bile beceremedim
calıssınlar bol bolllbugün sultancık gelmedi eşi evde heraldeee
ay evet dün haber verdiydim bende görünce sevgiye. ay nasıl sevindim anlatamam. çok duygulandım. hayırlısıyla bizde bi atlatsaydık. bu arada ben bebek ilk doğduğunda kullanmak için unıbaby ıslak pamuk alacaktım kampayada 3 paketi 19.5 idi eşim dün bunu duyar duymaz vay sizde ne abartıyonuz sizinde mi anneniz poponuzu bununla silmişti ıslak mendil neyinize yetmiyor, görmediğin oğlu olmuş gibi davranıyonuz, köydeki bebeklerin annelerin bişeyden haberleri yok onların bebekleri seninkinden sağlıklı doğumları hepinizinkinden kolay ve hep normal doğum oluyor diye bi başladı. anaaaaam tamam tamam sus sen bişey yapma istemiyom dediydim trip attım biraz. ondan beri ne yapacağını şaşırdı. odayı temizledi ayarladı döküntüleri topladı, halıyı aldı, perdeye baktı, mobilyacılarla konuştu pazartesi kuralım dedilerarada yarıyor bunları bi dürtmek töbe töbe gerçi o da haklı da olsun bu da benim bitane bebişim napim yani.
hayırlısı canım insallah tutmusturrr..belirtileri cok umursamamak lazım haklısın keske regli ve hamilelik belirtileri farklı olsaymis da hemen anlayabilseymisiz:)
inş canımmm..
belirtileri bende önemsemiyorum sonra olmazsa üzülmeyeyimm..
kısmet artıkk..hakkımızda hayırlısı olsunn..
hayırlısı canım insallah tutmusturrr..belirtileri cok umursamamak lazım haklısın keske regli ve hamilelik belirtileri farklı olsaymis da hemen anlayabilseymisiz:)
inş canımmm..
belirtileri bende önemsemiyorum sonra olmazsa üzülmeyeyimm..
kısmet artıkk..hakkımızda hayırlısı olsunn..
aminnn canımmmm
calıssınlar bol bolll
calıssınlar bol bolll
ben de aldım unibabyden ama ilk doğduğunda kullanmayı düsünmüyorm cok hassas olacak ciltleri, pamugu sicak suyla ıslatıp öyle temizlemeyi düsünüyorum:) aslında yenidoğanlar için üretilmis bi ıslak mendil ama ne bileyim yine de rahat etmez içim:))bi kaç ay sonra baslarım kullanmaya:))
arada trip yapmak lazım tabi:) bak nasıl pervane olmus:)))
slm arkadaşlar
çok canım sıkkın bugün öneri ve deneyimlerinize ihtiyacım var..
4 yaşında bir kızım vaR tekrar çocugumuz olsun istiyoruz 4 aydır korunmadık olmadı dün dr gittim muayene oldum smear testi alındı ve dr rahim agzında kızarıklık var yaraya dönüşebilir önlem alalım dedi.antibiyotik ve vajinal fitil verdi benim şuan hamilelik açısından en yüksek günlerim hem fitili kullanıp hem cinsel ilişki olurmu?dr bişi olmaz dedi ama kafam çok karışık tecrübeli olanlar benimle paylaşırsa çok sevinirim..
sevgiler..
kızlar ben eve gidiyorum. sizleri kocaman öpüyorum. görüşmek üzere.
slm arkadaşlar
4 yaşında bir kızım vaR tekrar çocugumuz olsun istiyoruz 4 aydır korunmadık olmadı dün dr gittim muayene oldum smear testi alındı ve dr rahim agzında kızarıklık var yaraya dönüşebilir önlem alalım dedi.antibiyotik ve vajinal fitil verdi benim şuan hamilelik açısından en yüksek günlerim hem fitili kullanıp hem cinsel ilişki olurmu?dr bişi olmaz dedi ama kafam çok karışık tecrübeli olanlar benimle paylaşırsa çok sevinirim..
sevgiler..
slm arkadaşlar
sevgiler..
teşekkür edrim canm benim dr bişi olmaz dedi ama yinede çok güvenemedim acaba fitile aramı versem bilemiyorum kafam çok fena karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?