Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canım tedirgin olma sakın icin rahat olsun hep böyle her doktorun tarzı farklı ve hamilenin de durumu farklı..bizim kız biraz korkuttu bizi biliyosun o yüzden iki haftada bir yerine her hafta kontrol olsun dedi doktor..efeciğin masallhı var hatta önden gidiyor doktorun rahat ki gerek görmemis..sen de hiç kasılma sanca falan hissetmediğine göre nst ye gerek yok sanırım..benim gün icinde 4-5 kere kasılmam oluyo bazen daha fazla bazen daha az..bakalım hayırlısı artık..bu arada mart annelerinde doğum olmus demin gördümm:18:
sevgi haftada bir bağlanmıcakmış canım 1 ay sonraymış bir dahaki kontrolü.

aa ben yanlıs anlamısım demek ki..

kızlar bu arada dün eşimle annemi kandıralım dedik aradık eşim denizin sancısı tuttu dedi ama ben gülmekten yerlere yattım annemde inanmadı zaten. inansaydı da hemen sölicektim 2 dakika falan kandırıp ama onu bile beceremedim

gerçekten hastalanınca o zaman kadın inanmayacak haklı olarak

tuğbişşşşşşşşşşşşş adın görünüyor aşagıdaaa neden konuşmuyorsun canımm??

ay evet dün haber verdiydim bende görünce sevgiye. ay nasıl sevindim anlatamam. çok duygulandım. hayırlısıyla bizde bi atlatsaydık. bu arada ben bebek ilk doğduğunda kullanmak için unıbaby ıslak pamuk alacaktım kampayada 3 paketi 19.5 idi eşim dün bunu duyar duymaz vay sizde ne abartıyonuz sizinde mi anneniz poponuzu bununla silmişti ıslak mendil neyinize yetmiyor, görmediğin oğlu olmuş gibi davranıyonuz, köydeki bebeklerin annelerin bişeyden haberleri yok onların bebekleri seninkinden sağlıklı doğumları hepinizinkinden kolay ve hep normal doğum oluyor diye bi başladı. anaaaaam tamam tamam sus sen bişey yapma istemiyom dediydim trip attım biraz. ondan beri ne yapacağını şaşırdı. odayı temizledi ayarladı döküntüleri topladı, halıyı aldı, perdeye baktı, mobilyacılarla konuştu pazartesi kuralım dediler arada yarıyor bunları bi dürtmek töbe töbe gerçi o da haklı da olsun bu da benim bitane bebişim napim yani.

hayırlısı canım insallah tutmusturrr.. belirtileri cok umursamamak lazım haklısın keske regli ve hamilelik belirtileri farklı olsaymis da hemen anlayabilseymisiz:)
anaam kadıncağız senden uzakta zaten yüreğine indirmeyin:) ayy aksam sancılanıyomussun cidden bu sefer de annen inanmıyomus:)
ben bi yandan her an tetikte gibiyim bi yandan da sanki 40 hafta gececekmis sonra gelecekmis bebis gibi hissediyorum:)) saka maka 4 hafta varr:18:

bugün sultancık gelmedi eşi evde heraldeee
calıssınlar bol bolll

ben de aldım unibabyden ama ilk doğduğunda kullanmayı düsünmüyorm cok hassas olacak ciltleri, pamugu sicak suyla ıslatıp öyle temizlemeyi düsünüyorum:) aslında yenidoğanlar için üretilmis bi ıslak mendil ama ne bileyim yine de rahat etmez içim:))bi kaç ay sonra baslarım kullanmaya:))
arada trip yapmak lazım tabi:) bak nasıl pervane olmus:)))

sen gene pamuğu ıslatıp silmeyi düşünüyomuşun ben en az 2 hafta felan hiç temizlemeyi düşünmüyorum ananesi babannesi silsin banane yaaa:84: ben birden girişemem yavaş yavaş ben tutmaya bile korkarım yaa

slm arkadaşlar
çok canım sıkkın bugün öneri ve deneyimlerinize ihtiyacım var..
4 yaşında bir kızım vaR tekrar çocugumuz olsun istiyoruz 4 aydır korunmadık olmadı dün dr gittim muayene oldum smear testi alındı ve dr rahim agzında kızarıklık var yaraya dönüşebilir önlem alalım dedi.antibiyotik ve vajinal fitil verdi benim şuan hamilelik açısından en yüksek günlerim hem fitili kullanıp hem cinsel ilişki olurmu?dr bişi olmaz dedi ama kafam çok karışık tecrübeli olanlar benimle paylaşırsa çok sevinirim..
sevgiler..

slm demetece cım nasılsın hg buraya sekerımbende vajınal yoldan fıtıl kullandım ıltıhap ıcın ama korkmana gerek yokkk rahat ol bana doktorum bu tarz fıtılller sıkıntı yasatmaz ılışki ıcın demıstı

merhaba canım bende de rahim ağzında yara ve mantar vardı fitil kullanırken cinsel iliskiyi yasaklamıstı doktorum.. bir hafta kullandım fitili ve sonraki yumurtlama dönemimde hamile kaldım..darısı isteyen herkese ve sana canımm..

canım çok geçmiş olsunnn...
yardımcı olmak isterdim ama hiç bir bilgim yokkk...

teşekkür edrim canm benim dr bişi olmaz dedi ama yinede çok güvenemedim acaba fitile aramı versem bilemiyorum kafam çok fena karışık

teşekkür edrim canm benim dr bişi olmaz dedi ama yinede çok güvenemedim acaba fitile aramı versem bilemiyorum kafam çok fena karışık

sekerrr bak babum yasaklanmıs bana yasaklanmamıs sanada aynı olmus ama için rahat etmedıyse tam yumurtlama gununse 1.2 gun ertele ıstersen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…